Plus och minus möte

I sann KVT-anda så tänkte jag ha ett litet plus och minus möte så här en torsdag eftermiddag/kväll.
Jag var hemma idag också, för jag kan fan inte dansa och jag pallar inte att sitta och titta. Speciellt inte eftersom jag själv hatar när folk som är sjuka sitter och tittar.

Dagens minus;
Jag mår ju bättre så jag tog en fika idag med Sophie Darling. Påväg ut genom dörren och in i sophuset (thats right, soporna har ett eget hus här) så råkade jag slå i en dum grej som sitter i vägen full av vassa metallkanter. (Borde ta kort på den också , mental note) Iaf, det gjorde ont, men jag trodde inte att det skulle blöda så jag sprang till bussen. Det blödde.

image31
Och en jävla hudbit också. Allt är inte med heller, det är mer i handflatan.

Dagens plus;
Men, som tur är så gick vi förbi Myrorna och tänkte att där kan man ju kika in. Det gjorde vi och en halvtimme senare så gick jag hemöver med en J. Lindeberg kostym. Fancy schmancy aiight?

image32
Inte så dyrt för en hel kostym heller, 500 spänn.

Byxorna var dock lite stora, och kavajen också, men jag ska nog sy in. Fast det funkar grymt var för sig, då blir det lite baggy och lite min stil över det. Fab.

Nej, nu ska jag snart bege mig till David och se So You Think, har ju inte Lisas nummer. Vi skulle ju ha sett. Måste se till att skaffa det dock!

Tata for now. Rösta på Junior ikväll. Och dom andra svenskarna.
Peace.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0