Så var 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jodå, det måste jag väl ändå påstå att jag gjorde. Jag dansade i Globen för 14000 i direktsändning för två miljoner. Sen så sökte jag SYTYCD- Scandinavia. Lite kamerakåt kanske, men det gjorde jag iår. Tog även certifikat i stagefighting. Bredsvärd, värja/dolk och unarmed får jag nu slåss med på scen.Höll duu några av dina nyårslöften?
Nja. Jag skulle bli smalare, och det blev jag, men sen blev jag tjockare igen.


Vilka länder besökte du?
Norge och Danmark bara. Ja, och Estland förstås. Men dom hjärncellerna är snart borta.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
En fräsch lägenhet, en hel kropp, en smal kropp och pengar.
 

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas
12 december i Globen var magiskt. Inte lika magiskt men ändock så kommer jag minnas 27 maj då dom skruvade i min fot.

Vad var din största framgång 2008?
Att certifiera mig i test 1, att mentalt klara av att vara skadad och att fysiskt ändå kunna jobba som jag gjort.

Största misstaget?
Den där sista jetén samt att jag inte vilade tillräckligt och gjorde allt (som jag då iofs inte visste om) jag kunde för att bli hel i foten.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ska vi verkligen gå in på det här? Om jag har. Men jag klagar hela tiden så det har nog inte gått någon obemärkt förbi. Ni har ingen aning om hur det är.Bästa köpet?

Sånglektioner, LPG, doftljus, all Laua.

Vad spenderade du mest pengar på?

Spriten och sådant som skulle fixa mig men inte did the trick.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag dansade med Karin i finalen i Globen.
Kylie i Globen, Idolfinalen samt det faktum att mitt liv i Stockholm rätt ofta är helt okej.Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Hela Kylies senaste skiva. Större delen av Blackout och framförallt alla Idol-låtar som vi dansade till. Let me think about it ligger också i topp. Naturligtvis också "Money, Success, Fame, Glamour" och Freakshow.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Aldrig varit så glad och aldrig varit så ledsen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Vilat och gått till en bra läkare.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat på sleven och pushat foten.

Hur tillbringar du nyår?

Hos Elaine med det vanliga gänget. Sen kanske iväg på någon bögfest.

Blev du kär i år?
Jag har ju aldrig varit det så jag kan inte avgöra när det händer. Men något har hänt. Eller någon rättare sagt.

Favoritprogram på TV?
Firefly alla kategorier.

Bästa boken du läste?
En komikers uppväxt - Jonas Gardell


Största musikaliska upptäckten?

Att jag inte är tondöv följt av att jag inte kan sjunga följt av att jag inte är tondöv.
Viva La Vida - Coldplay
Let me think about it - Ida Corr

Wow samt In My Arms - Kylie
Lady Gaga


Något du önskade dig och fick?

Nej

Något du önskade dig men inte fick?

Allt. Fysiskt, mentalt, materiellt, psykosomatiskt, you name it.


Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Systemet följt av massfika och sedan drink med Bettan och Walkows.
 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Att inte ha skadat mig, att fått stipendiet jag sökte.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

Lite mer fashionforward, lite mindre hiphop, lite bögigare trots ett försök på att inte bli det.

Vad fick dig att må bra?
 
Vissa människor och en jävla massa tv. Och dans när det gick.

Vem saknade du?
The one true love. Mig själv.

De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Det vet ni vilka ni är.


Happy Birthday to.. well, me.

Då har alltså den fruktade dagen kommit. Nu är jag ännu ett år äldre. 21 känns liksom ungt och 22 fett gammalt. Men vafan.


The birthday boy.

För första gången firar jag inte hemma och det känns väldigt skönt. Det började med att jag gick på systemet (en av mina favoritsysslor) och blev inte ens leggad. Bara en sån sak. Sen så begav mig in till stan för min arrangerade massfika. Ni förstår, jag ville inte vara själv på min födelsedag så jag messade en del folk och bad dom komma och umgås med mig och det var riktigt mysigt.


Zain, David, Nathalie, Sofia, Bianca, Elaine, Chris var det som var där. Och jag fick Merci samt ett kort på Familjen av Sofia.

Efter typ sju timmars fika med alldeles för mycket koffein så blev det värsta DC-reunion med Bettan, Walkows, Nano, Titina och Lilljohan. Riktigt trevligt och sen gick jag och Bettan vidare. Så denna födelsedag har varit fullt med folk och gratulationer. Tackar!

Har även fått ett specialinlägg av både Lisa och Nathalie. Nathalie la även upp en video när jag försöker att koreografera en barndans åt henne. Fråga mig inte varför jag tyckte just det där var passande, men helt kass är jag ju inte!Jag säger tack till er som gjorde min dag mindre ensam och för alla gratulationer, och till er som inte kom ihåg mig; räkna inte med att jag kommer ihåg eran!

Ein liten uppdatering.

Nu är det så att trots viktigare frågor denna dag så måste jag uppdatera lite. Vad har då hänt sen sist? Jo, julen kom, sågs och segrades. Till det tillkom en massa sprit och när den tog slut bestämde jag mig för att lämna Sundsvall.


Det gick inga tåg när jag skulle ner och jobba så jag fick sätta mig på en äcklig nattbuss i sex timmar för att ta mig hem. Som tur är var Lars och Jürgen där och vi pratade film, tv och lite bögsex. Sen så höll vi på att missa bussen från Tönnebro för att Jürgen tvunget skulle äta en hamburgertallrik kl 3 på natten.


Men ner kom jag och åkte i princip direkt till jobbet. Sen så har jag jobbat, sovit och jobbat. Fast det var en liten lögn, för jag har knappt sovit.


Sedan så blev det ju dags för den efterlängtade och fantastiska middagen på Pattan. När jag väl var där var jag mycket förväntansfull och middagen var en succé. Trots att nästan inga där var mina vänner i första handen så hade jag ändå jättetrevligt. Mycket mat och sprit. Det bästa tyckte jag var att trots att min middag var gratis så fick jag betala tvåundra spänn mer för att jag drack så mycket sprit till maten. Men som jag åt.


Förrätten: Kantarelltoast med grejs och sånt

Varmrätt: Halstrad Rödtunga med hummermojs och pilgrimsmussla och grejs och sånt.

Efterrätt: Patricias fabulösa Äppelpaj med kolasås och ingefära.Det enda jag lyckades få kort på. Min huvudsakliga rätt - sprit. Och preefterrätt samt postefterrätt.

Galet gott.

Sen blev det fest och sprit och drama som det alltid bjuder på när vi festar och jag hade riktigt trevligt i slutändan även om inte alla hade det. Många nya trevliga människor också!


Idag (läs: igår) har jag mest sovit och haft lite ångest och städat och min dag avslutades och gick in i nästa på förmodligen det näst bästa sättet.

Sex hade slagit lite högre men nu började min födelsedag med att jag och Linnea såg på Serenity och det räckte långt. Jag menar; Joss Whedon (Buffys skapare), westernframtid samt en före detta ballerina som spelar galen actionbrud och använder sina höga ben hela tiden. Fantastiskt.


Nu är det bara att invänta morgondagen!


Back in Business

Nu är jag således back in town. Och thank god för det.
Vissa människor har varit skönt att träffa men i mångt och mycket så är jag fruktansvärt glad över att vara tillbaka i storstan. Jag har i princip bott på sleven sen jag kom tillbaka, och ikväll är det födelsedagsmiddag med gänget på Pattan. Det blir fantastiskt trevligt.

Så eftersom jag är en av två guests of honor så måste jag börja piffa till mig nu, det är ju bara två timmar kvar. Men imorgon kommer en riktig uppdatering!

TTFN

Jul hos Forsbergs del 2 - julklapparna

Som jag tidigare nämnt så vill ju inte vi verka som en tråkig, underbetald och vanlig svenssonfamilj utan vi vill vara lite bättre än alla andra. Och när vi då köper paket till varandra så måste det vara mycket paket så att vi kan ta kort och skryta för släkten hur mycket vi gav till varandra.

Jag personligen låter alltid syster köpa paket till päronen och övrigt folk  från oss medan dom i sin tur köper paket till henne från mig. Praktiskt och smidigt.


Fick tyvärr inget kort på alla klappar tillsammans, men detta är i början av utdelningen.
Min systers hög, mamma och mormor samt min fars hög.
Det blev mer så att säga.

Jag fick dock inte så många paket för att dom ska betala min krediträkning (har dom lovat iaf) men detta är lite av vad jag fick. Det tillkom några strumpor, en mixer som jag faktiskt ägde och lite cash.


Det är en skjorta, shorts, linne, t-shirt, hudkräm, telefon, matlåda, grytunderlägg, aladdinask, kokbok, oscar, nintendofranchise.

Tycker att detta visar fantastiskt på hur mycket dom känner mig. Telefonen visste dom om för det har inte gått att ringa mig, och en vit skjorta sa jag.

Men sen.
Aladdinask (jag fick faktiskt två) är ju lite lost på någon så pro-ana som mig.
Samma sak med matlåda, grytunderlägg och kokbok. Man tycker att dom borde veta att jag inte vill bli tjockare.
Sen vita kläder. Okej, det kan vara snyggt, ,men inte om man ser ut som mig, då ser man bara fet ut. Och det vill inte jag göra. Nintendofranchisen och Oscarn fick jag av systern som sett det i Usa, och det är väl okej, men ett rätt billigt frikort.
Däremot gjorde hon en bullseye på Loréalhudkrämen som jag avgudar. Men alla kan väl ha tur någon gång.

Ja, och full blev jag på snaps och vin och började bli bakis när vi skulle se på Mamma Mia och dom försökte sjunga med. Så så spenderas julen hos Forsberg.

Det kan komma en tredje mer psykologisk del. Här firar vi jul i tre dagar nämligen med ankomna släktingar varje dag.
God Jävla Jul så länge!

Jul hos Forsbergs del 1 - hemmet

Nu är det så att våran jul inte riktigt är som alla andras. I alla fall inte så som jag har uppfattat det. Men ni kanske också kör en Van De Kamp - Christmas, vad vet jag?
För här hos oss är det all about appearence. Det kan se förjävligt ut när ingen ser men så fort någon ska komma hem till oss får vi ett picture perfect home.

Samma gäller för julen, för även om vi iår bara är familjen på själva julafton så ska vi ändå göra allt tillsammans och vara sådär lyckliga så att dom sedan kan berätta för sina vänner om hur fin vår familj är.
Eller dom kanske är det, jag vet inte.

Anyhoo så har dom ju strukturerat om hemmet lite, så jag har en liten lätt rapport på hur det ser ut här, främst för Lisa, men också för er som undrar hur jag har växt upp.
1 och 2. Det nya vardagsrummet, som har varit allt från sovrum till datarum.
3. Årets julgran hos Forsbergs. Inte lika tät som förra årets svindyra Kungsgran men vi fick den gratis. Vi må vilja se rika ut, men har egentligen inte så mycket pengar. Gratis är gott.1. Förra vardagsrummet som nu är matsal. Ja, vi har en matsal.
2. Julklapparna, iaf en tredjedel. Det måste vara många julklappar annars verkar vi ju fattiga.
3. Våran bakgård, snö, snö snö.

Tydligen måste jag titta på Kalle Anka nu med päronen, mormor och min 26åriga syster. Det ska man tydligen göra fast alla vi har vuxit ifrån det för längesen!


Grattis!!

"Vad var det för en dag? , Var det en vanlig dag?, Nej det var ingen vanlig dag för det var Lisas födelsedag, hurra hurra hurra!"

Jag väljer att gå på USA-tid och hävdar således att det fortfarande är den 23:e. Så jag säger Grattis till Lisa som faktiskt är därborta och just nu förmodligen skålar med värdföräldrarna för barnen lär väl sova.
Jag ringde henne faktiskt, med Skype. Det är värsta grejen, det borde alla pröva!


Hittade denna gamla bilden i arkivet. Från min skandalöst fantastiskta 18-årsfest hemma i Söndsvall. Fantastisk kväll, fantastisk kvinna.


Köttets lustar.

Sitter här och facebookar och zappar genom våra tv-kanaler som nu är några fler än förut och råkar se att vi har alla kanaler. Inklusive dom som visar porr på natten. Och det är inte vilken porr som helst. Det är svensk porr just nu.
Och inte vilken som helst, utan Köttets Lustar från 2005.

Köttets Lustar:
"Svenske porrkungen Mike Beck överträffar sig själv med denna skrämmande eggande och dråpliga hyllning till Hollywoods klassiska skräckfilmer. En film som kommer att får dig att både skrika av fasa och stöna av vällust."


Bättre bild fanns inte, så ni får face the facts att jag kommer att visa er filmen någon gång. Den måste ses.


Dr Frankenstein försöker få monstret att vakna (och nej, inte kuken, utan en människa med galet mycket smink och shit, han ser ut som i riktiga filmen) men lyckas inte. Igor (med knölig rygg och allt) funderar då på vad han ska göra och hittar en porrtidning. Han flashar den för monstret som får stånd men fortfarande sover. Då ringer dom en hora som kommer dit och klär av sig. Han får då världens största bånge som hon går ner på. Jag kan bara anta att det är en dildo, men den ser lika plastig ut som hans knöliga Frankensteinmask som han har på sig (komplett med skruvar, ärr och en dumblick).
Nu knullar dom och det ser bara jättesjukt ut.


Såhär såg han ut fast värre.

Jättesjukt.
Han kom nu också, och jag kan bara anta att det var en vattenslang med passande vätska bakom dildon, det såg så ut.
Jättesjukt.

Nej men den här måste jag tvinga alla mina kompisar att se, det kan vara den sämsta filmen jag någonsin har sett. Det är hysteriskt roligt. ( Nästa kapitel är i Cleopatras grav och dom blir kåta av plastormar, så jävla roligt)
Fantastiskt! Nej men det här blir bara bättre och bättre.. nu vaknar en mumie, fullt i bandage och med ett ansikte som i the Mummy och dom börjar suga av honom. Alltså jag dör. Ni måste se den här filmen!

Vad skulle du rädda undan en brand?

I dagarna precis innan jag for upp till Sundsvall så skulle eventuellt min kompis Robin komma ner och hälsa på mig. Han hörde aldrig av sig så jag tänkte att han bara inte hade tid eller råd just då. Så jag tänker inte mer på det.

När jag då kommer hem och päronen börjar berätta lite om vad som hänt folk vi känner så säger min far helt plötsligt att det har brunnit i Skönsberg. Hos Robin.

....

Panik.

....

Det visar sig efter en utveckling av samtalsämnet att lägenheten hade brunnit men att alla klarade sig. Till och med katten Yukkie och ödlan Chichiro. Jag var galet lättad. 
Robin  bodde hos sin mormor och morfar, och dom har bott i sin lägenhet sen 1972.

Tänk om alla era saker brann upp, saker som ni ägt i 30 år. Eller för Robins del, saker ni har ägt i kanske tio år. Alla kläder, alla filmer, all musik, alla prylar, alla foton. Alla minnen.
När jag bodde hemma i Sundsvall hade jag allt organiserat. Jag hade alla mina foton på ett ställe (ja, jag är så gammal att man hade faktiska fysiska kort när jag var liten). Det var för att, om det brann, så hade jag tänkt ut att man vill ju rädda sina foton. För prylar kan man köpa nytt. Det verkar som att mina föräldrar lärde mig något.

Nu är allt i kaos. Jag vet inte vilka prylar jag har i Sundsvall respektive Stockholm, och alla mina kort är helt utspridda. Jag har några tjockiskort i min almanacka, en hel del i datorn och sen utspritt på 160 kvadrat i Sundsvall.
Men det kan jag säga, skulle det brinna i stockholm, är jag glad att jag har en extern hårdisk med allt viktigt på. Jag skulle ta den och springa. Och några par skor kanske. Och mitt PS2. Men det skulle gå snabbt.Vad skulle ni rädda?


Vintern på riktigt.

I don't care what you say, men ni har inte upplevt vinter på riktigt om ni inte har upplevt en norrländsk vinter. Jag tror inte vi har haft så här mycket snö på flera år. Jag trodde växthuseffekten tagit över. (And mind att det här inte ens är en bråkdel av hur det var när jag var liten)

Det här är mitt hem. Det är här jag har växt upp. Det här är mitt hus.Det snöar men det ser lite roligt ut i kameran, det är stora snöflingor som faller ner och inget regn som det ser ut som på bilden.

What not to do at Seven Eleven part 1

Eftersom att jag är galet uttråkad då tåget har stannat och väntat i Söderhamn av alla guds hålor, så tänkte jag sno ett bra koncept och anpassa det för att göra mitt liv lite enklare.
Det är min vän Malin som har den eminenta följetongen "What not to do att McDonalds" på sin blogg.

Så here goes: • När du går in i butiken, var medveten om att vi inte är ICA, vi har varken korgar eller vagnar.
 • Vi har inte korgar och vagnar av en anledning:det är för att du inte ska handla mat för tre veckor.
 • Precis som på McD så är vi bakom kassan människor, så behandla oss som det.
 • Om du kastar pengar på disken så bli inte förvånad om vi kastar växeln rakt i ditt ansikte. Rätt ska vara rätt, eller?
 • Hälsa alltid på biträdet, att spotta ur sig ett "marlboro light" kommer inte att hjälpa dig.
 • Prata inte i telefonen eller ha hörlurar. Är det extremt viktigt be personen att vänta i två sek och ta ut ena hörluren.
 • Säg alltid tack.
 • Le, det är inte så svårt. Det kräver mycket mindre muskler än att se sur ut.
 • Prata svenska alternativt engelska.
 • Viska inte, det blir jättesvårt att fatta vad du säger då.
 • Kombinera inte viskningar med ett främmande språk, det slutar inte bra för någon av oss
 • Glöm inte ditt kort.
 • Jag är ingen orientalisk marknad, du kan inte pruta.


Det kommer mer information i framtiden, jag vill inte att det ska bli för mycket att smälta på en och samma gång. Håll utkik för part 2.


Homecoming queen.

I ordets rätta bemärkelse. Fjortisarna i staterna får ursäkta men just nu är jag mer homecoming queen än någon av dom någonsin kommer att bli.
20:52 ska ni lägga på minnet, för då äntrar jag Söndsvall (och det är grymt skönt att höra lokföraren säga med ö) ännu en gång.
Det är ju jul igen, och vi får väl se hur det urartar sig iår.Until further notice...

Nu har jag haft sex

Om ni vill veta, och bra var det. Som fan.

Tänkte att min blogg ska bli lite råare framöver, så räkna det här som ett experiment.
Nu ska jag sova. Om fyra timmar ska jag upp och fixa tågbiljetter,

Hisslappar

Jag vet att det är lite sent, men jag har inte packat klart än.
Tidigare ikväll så tvättade jag litegranna, och eftersom inte har någon bokningsgrej så brukar jag bara köra hit and run på tvättstugan. Likväl denna afton. Ner, leta efter grannar, ledig tvättmaskin och boom, in med tvätten och upp igen.

Men det är oftast lugnt för folk har oftast tvättat klart eller använder inte sin tid. Men när tvätten ska torka så tar jag bara den lediga torktumlaren/torkskåpet. Det finns fyra som är sorterade efter tvättmaskinerna, A1, A2, B1 och B2.
Så när jag kom ner och skulle hämta tvätten sitter detta A4 på torktumlare B2.För er som inte kan läsa denna uppsats om tvättstugemanér så kommer texten i gamla goda times new roman här nedanför:

"Hej
Eftersom du tagit tumlare B har jag nöjt mig med B1 - Du behövde den större. B2


Nästa gång du tvättar maskin A1 -A-2 har tumlare A1 - torkskåp.
Maskin B1-B2 har tumlare B1-B2
Trevlig Helg
God Jul
/ 045 Marianne"Lite av detta har jag gjort en egen layout på men ni ser ju hur hon gjorde det. Väldigt spännande tyckte jag. Som om jag inte kan lägga ihop A och B liksom, jag har ju ändå gått natur.

Nej, nu ska jag ha sex, godnatt.

Packat och klart

När juletiderna närmar sig med stormsteg på ett vuxet, stressad och kallt realistiskt sätt så undrar jag om jag tar mig hem överhuvudtaget. Det är fan inte lätt att få tag i en tågbiljett några dagar innan julafton.
Förr i tiden var det hardcorenedräkning och småsaker varje dag för att man inte skulle få hjärtinfarkt innan julafton. Nu är jag där jag aldrig trodde att jag skulle vara. Jag är stressad över att hinna med saker innan jul. Jag känner mig tvingad att åka hem och vara trevlig. Och framförallt så vet jag vad jag kommer få i julklapp eftersom att listan inte är lika lång som när man var liten.

Men om allt går som det ska så sätter jag styr mot Sundsvall imorgon kväll. Och sen kommer jag hit igen den 27-28 för att jobba. Nyår vet jag inte än vart jag kommer vara, ej heller min födelsedag. Packat har jag absolut inte gjort. Jag blir ju aldrig klar i tid.

Nu ska jag se om jag hittar något sätt att rengöra min kläder utan att gå ner i tvättstugan. Jag tror inte det, men jag orkar fan inte ta ett steg. Sen så har jag ett berg med disk (vilket kanske är normalt, men inte för mig). Om någon har tråkigt så hör av er så kan ni få vara sällskap med mig.


En lite julbild från gymnasiet. Det är jag som läser "Tomten" av Viktor Rydberg i matsalen. Fråga mig inte varför.

Giggety-giggety.


Jag är full.

Och ja, jag vet vad klockan är, men ni har väl lärt känna mig vid det här laget. Jag är alltid full vid den här tiden. Känns ju praktiskt. Men whotever. (Är för övrigt galet stolt över min immaculate stavning och vokabulär såhär i total oklart tillstånd,)

Guten Nacht, nu blir det fyllesömn.


Gay Marriage

As stated in qx by Roger Wilson; det är något rörande med denna straighta, vita, medelålders, gamla sportkommentatorn. Hans ilska över att Prop 8 gick igenom får mig att tro på världen.


Det var så jävla mycket gala.

När jag sitter här i min nystädade ensamhet så funderar jag på huruvida jag ska förklara gårdagkvällen utan att jag upprepar mig själv eller låter som en alkoholist. Det är bara på ren tillfällighet som att allt denna blogg numera handlar om är fester. Eller så kan man se det som mitt glamorösa galaliv. Det är mer min kopp te.

Men fest var det nevertheless, och vilken fest sedan. Ni som känner mig vet att jag inte bara är en vipgäst, stjärna och center of attention, jag är även en sprithare. (Wikipedias förklaring finns här; sprithare)
Och trots att we pulled an all-nighter så blev jag inte så full. Mina celler var väl förmodligen redan vid ingången till ackis dränkta i sprit. Det blir liksom inte någon effekt längre.
Fruktansvärt roligt hade vi, och det var några riktiga höjdargäster där. Jessica och Sussie bland annat.
Bilder kommer nog inom dom närmsta dagarna från dom som tog. Då kommer lite mer information om hur kvällen fortlöpte.

Men en sak kan jag säga. Det slutade med att vi vid 6-tiden slog igång 90's playlisten på min iPod och hade disco i lärarrummet. Det blev congaline och ett stagedive(lyft) från Jessica. Fantastiskt.

Bara en sån sak.


Det är gala!

Livet är gala. Idag har jag druckit kaffe en hel dag, köpt skor (jag vet att jag inte har pengar), och varit på akupunktur. Jag räknar kallt med att min fot kommer läka nu.

Och ikväll är det... fest såklart! Ni vet ju vad man säger; "there's no business like showbusiness!".
Det är musikalen som i nuläget förmodligen har spelat klart och skålar i skumpa. Själv har jag spenderat tiden med att märka att alla biljetter till sundsvall kostar multum. Så om någon åker upp tlll Norrland efter fredag så hänger jag gärna på!

"When y'all say fab, I say life, fab life, fablife."

Love for all

Tack Björn Borg.


Jag kommer att gå upp, jag lovar.

Det sa jag innan jag rev halva seven eleven i jakt på en big toast som jag tvungen skulle göra själv. Sedan gick jag och la mig och sov på lagret tre timmar innan jag började kl 8 på morgonen.


På min väska sov jag ett försök till skönhetssömn. Ganska misslyckat kan jag säga. Blev inte direkt vackrare.

Glömde ju berätta hur kvällen slutade. Det var inte så mycket mer drama, bara jävligt roligt och fest. Men dagen efter däremot så hände något roligt. Jag kom ju inte direkt ihåg vart alla började och slutade.

Men när jag står där som det monstret jag var så kom Daniel Karlsson in på sleven och ser fortfarande full ut. Han hade då lyckats supa bort sin mobil (var det du som snodde den Ida?) och tappa bort sig själv. Han skulle nämligen vara i Jönköping halv elva. Detta berättade han då han snubblade hos oss tjugo i elva. Han ber då oss att beställa en taxi, så det gjorde vi och han åkte nog på en jävla nota eftersom han tog den hela vägen dit. Det är gala alltså.

Idol - efterfesten och skvallret.

Som det var Idol, och som det var efterfest och framförallt som vi var där.
Vet inte ens om det där blev grammatiskt på något språk men jag är ju känd för min vokabulär snarare än grammatiken.

När vi hade sprungit in på scenen i Globen för sista gången så var det 40 minuter kvar till finalen skulle avgöras. Vad bättre än att svepa en flarra ekologiskt vin då? Ja, jag kom inte på något iaf så det blev det för mig och jävlar vad det satt fint. Alla försökte få en del i den flaskan på alla möjliga olika sätt men jag höll den i ett stadigt grepp.
Vad hände då undrar ni säkert. Hur mycket som helst.

Det började med insikten att inte bara jag slappnar av efter ett gig med lite alkohol utan så gör även våra kära idoler. När vi satt där i logen och drack segerns ljuva sötma så stapplade det omkring lite fyllon i korridoren. En annan garvade mest men affärskvinnan Ida Warg hon såg inte bara en full Daniel Karlsson, hon såg ett frikort in till efterfesten. Bögarna blev naturligtvis bittra då hon och Nathasha (eller Nasty Natrasha som vi spydde ut oss i ren avundsjuka) glassandes gled förbi i en bil med tonade rutor påväg till vad som skulle vara våran bästa kväll ever.

Men vi var inte sena att haka på så vi slängde oss in i en taxi och kom faktiskt före dom till Ambassadeur. Efter ett försök med våra "Dansare"-brickor så började vissa av oss se slutet på våran Idolsaga men då, som en julklapp inslagen i höga klackar och korta shorts, klev Natasha och Ida ur Idolbilen och gled in på festen. Vi gled då också efter på vår räkmacka i någon slags hävdelse att vi var med samma gäng.1. Jag och Micke trivdes bra med gratischampagne och Kevinkuddar
2. Poseandet var eminent med skumpa i kroppen
3. Men i början av kvällen var det ändå rätt lugnt

Då vi gled in blev vi attackintervjuade av någon som hade tv-kamera och undrade om rätt Idol vann och jag svarade naturligtvis sjävklart och hade en lite utläggning med stora och fina ord som prisade båda deltagarna faktiskt. Sedan så såg vi alla glas med champagne, som vi snabbt såg till att göra slut på. Jag tror jag hann med fem glas innan det var slut.

I början fanns även tre sminköser som sminkade folk som hade blivit för fulla och fula redan vid ankomsten. Jag fick utlåtandet att jag var "lite ojämn" så med skumpan i handen så blev jag attacksminkad och fullare om vartannat.
Det är någon slags förklaring till varför jag såg ut som jag gjorde. Men jag gillade det, jag såg lite ut som en Idol själv faktiskt.


Galagrabbarna på G.

Därefter började kvällen gå utför. Kevin kom, sågs, sjung och gick sen hem (men hejade faktiskt på mig på dansgolvet). Gynning hejade också på mig och vi hängde med hårMoona (Ja, hon stavar tydligen med två o) men märkte snart att tjejerna inte var där längre. Då kikar vi runt lite och ser att dom har tagit sig in i vippen. Räkmacka tänkte vi och nästlade oss naturligtvis in där också. Men eftersom att vissa av oss är lite kändiskåta och försökte smygfota kändisar så tyckte vakten att "ni hör inte hemma här, det är bara för idolerna". Trist men lite foton fick man ju.1. Andreas Carlsson med Ida och en evil-eyed Laila Bagge i bakgrunden
2. Kevin mottar festens jubel
3. Sibel went crazy så fort hon hörde Brittan
4. Agnes dansade mest sittandes


 Bästa bilden ever, speciellt för att jag inte kommer ihåg att jag har tagit den. Och ja, det är Nivas mobil i hans hand.

Mer foton finns att tillgå på facebook, men några klassiska ögonblick kanske läggs in här också.

Idol 2008 - finalen, festen och skandalerna.

Jävlar vad det small till i fredags. Det är lätt det sjukaste jag har varit med om.
Det började med en hel dags rep och grejer på dagen med och utan artister och sakta men säkert så närmade sig kvällen.

Det blir ju lite lätt bisarrt att vara i globen och repa men man vänjer sig efter ett tag, det är ju ändå inga människor därinne då. Men allt eftersom klockan gick så fylldes globen av galna fans, vänner och bekanta. Och inte bara det, utan med artister, programledare och så kallade idoler också.

Kevin var sjukt trevlig och ödmjuk och av tjejerna fick jag höra att Alice var på samma plan. Även Jihde var glad och go och Gynning likaså. Men när det kom till dom gamla idolerna så fanns det några riktiga divor. Jag nämner inga namn, men de mesta flickfavoriterna var dom värsta divorna. Jag vet inte om dom var stressade eller uttråkade men dom tittade inte ens åt vårt håll och vi stod på scen samtidigt. Okej att vi är femtio pers men dom andra idolerna klarade av det.''


Årskurs två i globen

Öppningsnumret var skitroligt om man bortser från Ola som "ville vara själv", vilket gjorde att våra tjejer inte fick vara med.
Hamnade bakom scen vid några tillfällen bredvid Darin (såg mest nervös och tyst ut), Sibel (log som en sol) och EMD -grabbarna (testosteron är nog ordet där). Annars så syndes jag lite för att stå så bra till, för jag hade ju snott dom bästa platserna. Men sjukt roligt var det.

När det sedan var dags för Livin on a prayer med Kevin (som såg kaiko ut i tv, det är lite pinsamt faktiskt) så var jag taggad som fan. Synd bara att dom filmade oss vid helt fel tillfällen, det kunde inte ha sett sämre ut tror jag. Men roligt var det, och jag hade likadana skor som Kevin, bara en sån sak (kängorna som jag köpte när du var med burefjorsk).

Sist men inte minst var den improviserade kontaktimprodansen med partneringinslag som jag var speciellt utvald till, och som jag fick göra med Karin. Helt fantastiskt var det. Aldrig haft så roligt på scen. Det var som att springa in i en slowmotionkortfilm om ett älskande par på en äng med lite vind.

Sen blev det efterfest men det är ett kapitel (inlägg) för sig.


Mer bilder finns på facebook, men håll utkik för efterfestinlägget, det kommer snart.

Godnatt, snart kommer skvaller.

Efter en lång dag samt natt som slutade i viphörnan på Idols efterfest så stapplade jag in på sleven, la mig på min väska på lagret och sov tre timmar. Sen gick jag upp och jobbade. Och nu ska jag sova, äntligen.
Allt skvaller får ni imorgon, och naturligtvis glammiga bilder. Dom dyker nog upp på fejan också.
En av dom bästa kvällarna i hela mitt liv.

Tack!

Idol-finalen here I come!

Om ni har missat det så ska ju jag vara med i Idolfinalen imorgon. Idag var vi i Globen och repade med Alice och Kevin och öppningen med dom gamla idolerna (fast utan själva idolerna). Och imorgon träffar vi alla andra också, och så är det ju direktsändning imorgon kväll. Galet.

Sen for vi direkt och hade föreställning på ackis. Sista gången med Vals stycke och även om det inte gick jättebra så var han nöjd och då är jag nöjd. Och det var verkligen blood, sweat and tears idag. Blod och svett från vår sida och det var säkert någon i publiken eller bakom scen som grät, det är det alltid.


Det sprack mellan mina tår, men jag varnar er för att zooma in på bilden för då kommer ni se den skrämmande likheten med Gollums fötter. (Men en dansares fötter är inte fina, det är inte mitt fel)

I annat fall så hoppas jag att vi inte ser kassa ut imorgon och om vi gör det så hoppas jag att jag ser bra ut iaf. Jag ska put on my gameface. Fick just veta att Darin ska ha proffsdansare och då blir det ju pinsamt om vi står bredvid och suger.
Men en riktigt showbizdag blir det imorgon iaf. Hänga i Globen, gå runt med mitt Crewpass och glassa. Glida upp på scenen och dra av lite dans.


"Ursäkta...vi är dansare, kan vi få komma in?"

Låtarna där ni ska leta efter mig är:

I öppningen:
Markus Fagervall - lyfter lilla Louise runt och runt
Sibel - Står och dansar lite i slow-mo
Ola - Feelgood-dansar
Agnes - Dansar och har även korrat
Darin - Dansar bakom hans dansare

Bakom Artisterna:
Kevin - Living on a prayer går/dansar jag i och ser lite manlig ut
Kevin och Alice - gör något slags improviserad pas de deux med Karin bakom deras finallåtar.

Godnatt så ses vi i direktsändning!

"Kevin sågs lämna efterfesten med manlig bakgrundsdansare"

"Flickvännen i chock".

Så kommer löpsedeln att se ut på lördag, tro mig! Varför då? Jo för att på fredag står jag i direktsändning i ett fullsatt Globen och dansare i Idol-finalen. Det blir fab.

Hoppas att alla kan allt bara, jag och Nathalie (vi kallar oss för Nacho) har korrat lite dessutom. Spännande spännande. Jag vet dock inte om det går att se via internätet Lisa, men det lär ju dyka upp på youtube sen.
Bilder från rep i globen och dylikt kommer. Även från studioföreställningarna på skolan. Nu gör vi ju Vals stycke som är skitjobbigt och apsvårt men grymt roligt. Och han var nöjd trots att Tanne vurpade och vi andra såg ut som Bambi på hal is (det var vatten på sen, så inte vårt fel, men vi löste det bra).

Det känns som att tiden är lite knapp men det blir nog bra till slut. Jag är ju längst av alla som är med, en av åtta killar, samt fruktansvärt blond så någonstans borde ni kunna skymta mig och skryta om att ni känner mig.

Nu ska jag få lite sömn så man är snygg imorgon också.
Oh my goood.

Skjut mig.

Det känns fett ovärt att ha klass imorgon bitti, speciellt när vi har genrep och gud vet vad på eftermiddagen. Men vi märker väl om jag vaknar.

För övrigt ska jag dansa i Idol-finalen på fredag, så tune in.
Godnatt!

I will find Serenity

Ta det citatet ni så blir jag imponerad.

Boobgirl; Det gick inte så bra med lekarna, men jag lärde känna någon annan och jag har ingen aning om varför samtalet bröts. Det kanske var för att du försökte gå till gamla stan samtidigt!

Studioföreställningar på ackis just nu vilket innebär att trots att jag är med i två saker så måste jag vara där i fyra dagar. Dåligt planerat. Anyhoo så kommer jag att knäcka till våren.
Firefly är det nya Buffy.

I wont bother to explain cause you wouldnt understand, but I made a choice.

Thursday's a schoolnight.

Minsann. Tro på fan att det är torsdag kväll och istället för att vara ute och supa som jag numera gör på veckodagarna så sitter jag här på skolan med Andersson. Varför då undrar ni säkert då. Och det ska jag berätta för er. Det är nämligen så att ettorna här på skolan, våra barn, ska ha lussespex imorgon bitti. Och då måste någon vuxen, ansvarig person hålla ställningarna. Följdaktligen så fick jag det ärofyllda uppdraget och tog med min vapendragare Andersson 881029.

För oss blir det noggranna festförberedelser för det största lilla eventet som hänt Ackis sen Lia Schubert var här och härjade; Postlussespexjul(soaré)festen.

Nu så ska vi ta och passa på att fixa lite muzak till festen innan det blir mer olagligt än det redan är, men jag uppdaterar senare!

Jag orkar inte längre.

Det är ett helvete, jag svär. Men inte för att jag klagar.

Jag ska dock inte självömka mer, det orkar jag inte. Så nu dövar jag smärtan med fest och alkohol. Vi ses i vimlet.

Jag vet inte vad som kommer att hända.

Det är önskvärt för vissa men för mig börjar det bli vardag, och det är mer skrämmande än något annat.
"And the shadow of the day, will embrace the world in grey, and the sun will set for you".
Så sant så sant. I actually think that was a first one. So emo.

Men jag vet inte vad som kommer att hända och sanningen är den att jag önskar att jag slapp veta. Trots väntan så undrar jag om det har varit värt det och om inte, så vill jag inte veta. Makes sense? Jag förstår knappt mig själv. Ja, jag var ju bra på huvudstäder om inte annat.

Pengakrisen är omnious och om ni känner att ni har ett jobb eller så så hook me up, jag gör allt för snabba pengar just nu. Säljer mig själv och allt jag äger, inklusive döda krukväxter, om ingenting händer. Folk brukar säga att "du kommer ju få jobb när du går ut". Och visst, om inte folk tycker att jag är för bögig för att stå på scen (even though I act straighter than the straight guys). Men faktum kvarstår att det är nu det krisar, så om jag får jobb om ett och ett halvt år vet jag inte riktigt vad jag ska göra med det.


Det här kanske är en framtida karriär.


Cleaning out my (cleaning) closet.

Nu har dagen inte riktigt blitt som jag tänkt mig. Men det gör ingenting.

Jag hann tvätta lite och sen har jag mest suttit på mitt feta arsle, tittat lite på tv, facebookat en del och kikat på en massa porr. Men såhär vid kvart i tolv kom jag på att jag ville ju städa ur mitt städskåp. Så det gjorde jag, och fantastiskt vad mycket bättre allt blev.

Nu har jag tyvärr ingen före-bild, men det var en till dammsugare, tre tavlor, typ 17 schampoflaskor, lite läkarattiraljer, hyllplan, dammsugarpåsar, en silikonspruta och en massa annat tjafs som jag flyttat på. För mig så är det en galen skillnad även om ni kanske inte kommer märka den!


Inte mitt bästa foto, men en dokumentation av min anala personlighet likväl (plumpa skämt undanbedes).

All in.

Vilken helg alltså.

I lördags var det fest på jobbet, iaf för Mehdi som låg på samma nivå som kunderna (ni kan ju själva gissa vad som menas med det). Det var faktiskt riktigt roligt. Lätt roligaste kvällen på jobbet. Dagen efter dock var inte lika kul eftersom att chefen var där hela dagen, men det gick bra, han var glad när jag gick så jag tror att jag fortfarande ligger på plus.

Men naturligtvis tog helgen inte slut där. Jag menar, söndag är ju lika mycket helg för det. Så det blev fest!
Jag, Chris, Zain och Linnea tog oss några glas och styrde väg mot fjolljollen. Där så mötte vi David och Emma och det blev lite av en dramaevening. Och inte så lite heller. Men jag hade roligt i slutändan. Hoppas alla andra hade det!
Så blev det naturligtvis lite svårt att gå upp på morgonen, och när jag väl vaknade så hade jag tagit ut batteriet ur min telefon och lagt mig på den. Förmodligen blev jag lite lätt irriterad när den ringde två timmar efter att jag hade gått och lagt mig.

Men nu är jag vaken och ska passa på att försöka antasta tvättstugan. Blev ju inte så mycket med det igår kväll.
All in säger jag bara, all in.

RSS 2.0