Jag vägrar vara ett offer.

Jag vägrar vara ett offer. Men problemet är att jag är ett.

Sen den dagen jag började dansa har jag alltid dansat, om det inte var på klass så var det framför spegeln, tv:n eller påväg till bussen. Dans är mitt liv, dans är min identitet, dans är jag.
Det är lätt att glömma bort varför man gör någonting, varför man lägger ner tid, pengar och energi på saker. För även om jag vet att jag älskar att dansa, så reflekterar jag inte över det när jag går till skolan varje dag, och gör samma jävla övningar dag ut och dag in.

Men när 11 april, även känd som skärtorsdagen kom, skulle Johan trots att han var trött, ta klass. Det gick bra, det var kul, jag hade koll. Sen i sista gången, i sista hoppet, så föll jag. Fysiskt och inte minst mentalt.
Alla dansare som har skadat sig någon gång tänker nog som jag. Det är först "helvete" och sen "aj". För vi lever för våra kroppar och våra kroppar styr oss.

Jag var van dock, att skada mig alltså. Stukade fötter var lite av mitt signum, men problemet denna gång var att jag också bröt upp en spricka. Det visste jag inte då, men den klassen skulle jag komma att ångra ett bra tag framöver.

Grejen är den (för att prata riktigt sundsvallsmål) att det faktiskt gick bra därefter, jag kom tillbaka och foten blev stark. Då ringer telefonen och jag hör min doktor prata i andra änden om att det inte riktigt såg ut som dom trodde.
Magnetröntgen, check.
Fotspecialist, check.
Operation, va?

Jag var aldrig särskilt rädd för operationen, även om det är de flesta dansares mardröm. Med lite hjälp av min kära husdrog morfin så dansade jag arslet av mig trots bruten fot, och dagen innan så tog jag en sal, och hoppade och dansade tills benen knappt bar mig längre än den sista vägen hem.

Men efter. Det gick ju bra, och jag kunde gå, och det var inte så farligt. Men det finns något där, inte bara en skruv, utan en tanke. Min fot kommer aldrig bli densamma igen. Den kommer bli bra... men.

Jag har en grym sjukgymnast, jag får börja träna, vilket jag har. Är jag hemma dock, så går det inte så bra, jag är mer motiverad på skolan. Tyvärr idag så börjar Karl och Knut, vilket gör att alla är där, och alla tar klass, men inte jag. Jag kan gå, jag kan i princip dansa, men jag får inte. Det svider. Så jävla hårt.

Men det jag vet, det är något som inte alla vet. Det jag känner, och det jag har känt, det är något som vissa aldrig får vara med om. Och jag vet att jag kommer komma tillbaka, bättre än någonsin. Jag har min träning, och jag tänker träna allt annat också. Jag tänker bli starkast, smalast, snyggast, vigast och bäst. Jag kommer aldrig bli så bra som alla andra i just min högra fot, men rent mentalt så är jag redan mil före de flesta.

Den där klassen den 11 april, kommer jag aldrig mer ångra, för det var en grym klass.
Och nu vet jag något som inte ni vet, jag har känt något som inte ni känt och framför allt är jag motiverad.

Jag är ett offer, men jag vägrar vara det.

Månadens filmhomo

är tydligen Neil Patrick Harris. Det hade jag inte någon aning om men när jag läste senaste QX så googlade jag, och se på fan att det stämde. Världen blir ju bara bättre och bättre.

För er som undrar vem det är så är det han som spelar Barney i How I Met Your Mother. Fantastiskt.
Såhär sa han när det kom ut att han var bög;

"The public eye has always been kind to me, and until recently I have been able to live a pretty normal life. Now it seems there is speculation and interest in my private life and relationships. So, rather than ignore those who choose to publish their opinions without actually talking to me, I am happy to dispel any rumors or misconceptions and am quite proud to say that I am a very content gay man living my life to the fullest and feel most fortunate to be working with wonderful people in the business I love."


Här är han och karln hans, är det inte fantastiskt!

Pluspoäng denna vecka går till honom, definitivt!


Premiär på Lino?

Var det tydligen igår, men vad det var premiär på vet fortfarande ingen. I vilket fall så gigade Elin, så yours truly for dit och kikade och sen så festade vi och dansade natten lång på schlagergolvet.
Det var några bögar som tyckte vi var äckliga för att vi dansade tills vi blev svettiga, men vi bryr oss inte, vi är ju vältränade, det är därför.

Vid ett tillfälle kanaliserade jag nästan Carola, i den fantastiska galet religösa låten Genom Allt. Jag var som besatt.
Efter den urladdningen så for jag och Elin hem till hennes bosituation i Täby och gick upp kl 9 för att åka rullskridskor. Det är inte det lättaste ens om man är nykter. Men det gick.
När jag sedan kom hem sa jag adjö till Fröken Normelli Hessel (Miss Confused Aioli) som far till Amerikat, och sen dess har jag sovit till nyss. Men pigg är jag ändå inte.


Elin, Ida, Celina och inte minst Gathania in action. Låtarna och dansandet var grymt!


Johan och Junior minglar. Påminn mig att jag ser tjock ut om jag står bredvid Junior på bild.

Nu ska jag sova lite till, och imorgon fortsätter ackisaudition, så lycka till till alla som jag känner!

Karolina Kurkova har gått och blivit fet.

Hur sjukt är inte detta. Jag tycker iofs inte att hon är snygg ens när hon är smal, men sådär kan väl inte en modell se ut?


Det är ju cellulitvm.

Helt stört.

Nej, nu ska jag på vipkväll snart.
Todeloo.

Hur bra kan det bli egentligen?

Är inte detta det mest fantastiska ni någonsin har sett?
Från America's got talent;

Alltså, jag dör, det säger jag bara.

Kommentera gärna om vad ni tycker!

Stockholm Syndrome

Är uppenbarligen att akut eftermiddagsnarkolepsi. Om man kollar på Lisa iaf. Hon sover ju hela jävla tiden. Pinsamt.

Frisbeegolf

Med min akuta hjärntorka som dök upp nu så är jag glad över att jag har en halvsovandes norrlänning på en luftmadrass på golvet. Men det enda ämne hon kom på var Frisbeegolf.

Jag vet inte så mycket om frisbeegolf, men jag tror att man kastar frisbee och springer samtidigt. Och om jag minns rätt så hade vi det jämt på midälvaplan när jag gick på S:t Olof. Ojoj vad jag minns. Känner mig som hundraåttio ungefär.
Ja, mer information hade jag inte att ge er. Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och prova kläder på JC, ska bli spännande. Hoppas dom inte tycker att jag är tjock bara.

'
Jag hade tydligen fel, det är som vanlig golf fast med frisbeesar och dom där skumma korgfrisbeefångarna.

Aja, godnatt i vilket fall.


Vin, räkor och nostalgi.

Det är vad kvällen har bestått av. Jag och Fröken Normelli har druckit vin, ätit räkor och sett på gamla kort och filmer.
Det är nästan som att man önskar att man var tillbaka i tiden. Men det som är gjort är gjort. Och nu ser jag framåt.

Men smal ska jag bli igen, fan va snygg jag var då!

Godnatt nu på er! Lisa hälsar!

Inte vilken dag som helst.

Utan idag är dagen då Fröken Porrmelli kommer till stan. Även känd under namnet Lisa. Hon gör ett karriärbyte och ska jobba som aupair i Amerikat ett år, och då behöver man visum, som bara går att få i Svea Rikes hufvudstadt. Så det blir fantastiskt. Men nu ska jag rehaba, igen.


Här är hon till vänster, Boobgirl till höger och en mörkhårig snubbe med överbett i mitten.

Tack SL

För att ni faktiskt finns där, om man vet var man ska leta.
Är ju inte som mest mobil i dagarna så det var skönt att hitta en busshållplats med en buss som går hem till mig även vid denna sena timma. 697 närmare bestämt.
Grymt


Sjukgymnastik i all oändlighet

Det här är livet som dansare det. Efter min operation så har jag mest legat still. Men nu så har jag lärt mig gå all over igen, och det är inte det lättaste, men jag har försökt.

Då går jag till sjukgymnasten för att få lite övningar. Notera lite. Han babblar på och kollar på mig gåendes i kalsonger, och kommer sen fram till några övningar för mig. Skitbra, tänker jag då.

Sen noterar han på ett papper och jag kikar. Två gånger per dag ser jag. Det är ju överkomligt. Sen kollar jag igen, det stod tydligen mer. En gång i timmen. Come again?

En gång i timmen. Jag har övningar att göra en gång i timmen. Det är ju helt sjukt. Men ska man gå från invalid till proffsdansare på några veckor så är det bara att göra en sak.

Träna

Oj, dags att göra dom igen.

Audition till Balettakademien, ett år senare.

Jo, den är ju gjord i mitt fall, men jag kikade förbi Ackis (som vi säger på fackspråk) idag, eftersom att jag inte har något att göra.
Det är en märkligt känsla som kommer över en när man ser på dom som söker, det är någonstans som att man står där själv, för man har ju gjort det, och det kommer alltid sitta kvar.

Nervös var jag naturligtvis aldrig, bara väldigt kaxig. Såhär i efterhand så insåg jag väl att jag inte riktigt hade vad jag trodde, men jag kom in, och idag så är jag rätt nära det ideal jag trodde att jag var. Dansmässigt alltså.Många är dom som söker också, och konstigt nog så verkar jag känna hälften känns det som. Vi har ju förberedande som är ganska många och sen också en och annan lös dansare som har korsat min väg någon gång under min tre år korta danskarriär. Patsy Darling söker ju också, och jag hoppas innerligen att hon kommer in. Det är hon och meine polische freunde Walkow. Vi får se, Ackis har ju en historia av att göra konstiga val.

Men det kan ju inte vara lätt, jag skulle ju själv förmodligen missa några bra dansare för att jag plockar snygga.
Och ja, jag är medveten om hur ytlig jag är.

Imorgon fortsätter proven, och första gallringen sker rum. På torsdag andra, och nästa vecka utses Balettakademiens nya årskurs ett. Dom som vi ska tortera och bitcha mot. Nej, vi ska nog vara snälla.

Om ingen är bättre än oss förstås. Lycka till nu, jag syns som tvåa.

Den nya Cashew.

Det mina vänner, det är Paranöten, även kallad the Brazil Nut.
Kända Vänner-fans känner nog igen; "Oh by the way, the answer is the Brazil Nut". (Vem säger så tro?)

Rik på C-vitamin är den iaf. Så nästa gång du står i nöthyllan (ha, är det ens ett ord?) så välj... ja just det, Paranöten.


Gossip Girl

Best shit right now. Alltså jag säger bara det. Jag såg nyss det bästa TV-avsnittet ever, alla kategorier. (förutom Buffy)
Och det grymma är att Michelle Trachtenberg är med som den nya bitchen och hon är bitch med capital B säger jag bara.
Och det fanns en komma-ut-historia som var lite som min, fast bra. And that says alot.


Bitchiga Blair är min favorit, oavsett hur lågt hon sjunker.


Och snygga är dom också alltid, vänta bara på min koreografi i höst.


Och här är bitcharnas Bitch, med stackars stackars Serena.

Hör av er om ni vill se hos mig, så kommer ni fatta vad jag snackar om!
Ni måste också gå in och rädda Gossip Girl så att dom kommer tillbaka för en ny säsong!
Klicka här; http://www.youchoose.net/campaign/save_gossip_girl

XoXo
Gossip Girl

Why I Wore Lipstick To My Mastectomy

Och återigen nej. Det handlar inte om mig.
Den handlar om den fantastiska Geraldyne som får bröstcancer.

Den är baserad på en verklig historia och jag vet inte om det är jag som är fjollig (förmodligen) eller om det är en jävligt bra film (också rätt troligt). Jag grät som ett litet barn i vilket fall.
Tänk bara om man hade varit kvinna med bröstcancer, då hade man nog åkt in för uttorkning.


Och Sarah Chalke är grym!

Och alltså man gråter heeela tiden, så fort man torkar tårarna kommer något nytt som man gråter över.

Fantastiskt!

Dagens Tips!

Ha inte din iPod i din facklösa väska tillsammans med en hårpray med questionable lock.
Har du otur, så går du omkring med väskan och hör ett lågmält pssssscccch.

Det är då din hårspray som har tappat locket, kommit i kläm och siktat rakt på din touchpad på iPoden så att knapparna stelnar fast.

Dumt.

....

Please disregard the previous shit. Det är helt fel forum att skriva sånt på.

Midsommar var trevligt, till större delen. Mycket tack vare bra sällskap. Tack för det!
Haft en bra kväll ikväll också. Det är bra att ha något att göra. Datorn är lite snabbare nu, men imorgon då jävlar.

Danmark blir av förresten. 7-21 juli är jag på Stagefight Workshop i Roskilde. Det ska bli skönt. Typ såhär ser det ut. En del iaf.

Man har Broadsword, Rapier&Dagger och Unarmed på Test 1 .

Det finns ju galet mycket mer vapen, men man få ta det i rätt ordning.
Nej, nu ska han sova. Det finns väl inte mycket mer att göra.
 
Godnatt

It's falling apart...

och då menar jag kanske till en viss mån pastasalladen.
Men mest av allt mitt liv. Fett emo, jag vet.

Det känns bara som om allt går åt helvete nu. Och vad fan ska man göra då?

PASTASALLAD!

Jag är ledsen för caps lock, men det är verkligen PASTASALLAD!

Såhär gick det till, det blev midsommar och en fest som jag skulle få ansvaret att göra pastasallad till. Vi kan helt enkelt säga att det spårade ur, iaf känns det så för mig.

1. Jag äter inte pastasallad
2. Jag äter inte pasta
3. Jag äter inte sallad
4. Jag har aldrig lagat detta
5. Jag äter inte grönsaker.

Ja, listan kan egentligen bli hur lång som helst! Men jag försökte. Och intressant var det. Såhär såg det ut;
1.
Mitt försök till grönsaker.. insåg i eftehand att det var lite för lite...:D
2. Stöket hade bara börjat
3. Johan undrar hur fan man ska koka pasta
4. Den blandade jag allt i, men det fick knappt plats en glasskartong i den
5. Slutresultatet, fyra glasskartonger och en matlåda pastasallad, med mest pasta (förhoppningsvis välkokt)


Nej, nu ska jag iväg, så vi får se om den blir en kanon eller kalkon, min pastasallad.
Glad midsommar!

Glamourlivet!

Okej, jag har bestämt mig! Jag ska bli glamourmodell!
Idag så fotade vi till kalendern inför GirlsGirlsGirls-Cabareten till Pride, och vi drack champagne och så, fantastiskt! Sånt är livet.

Naturligtvis blev jag och Linnea fulla, och gick sedan även på AfterWork, och sen skulle jag på bio, men det blev inget av det tyvärr. Får ta det en annan gång.
Och typ alla raggade på henne, iofs inte konstigt med tanke på hur hon såg ut. Fierce!

Iaf, det är livet! Lite skumpa för att komma i stämning liksom. Loves it!
Ja, och imorgon är det midsommar, då blir det fest ska ni tro. Takterass mitt på söder. Det blir så jävla bra!


Det här är vad som dyker upp om man googlar på glamourmodell. Är det inte fantastiskt!

Rekord!

Jag har nu haft mer läsare i två dagar, än vad jag har haft de senaste nittio dagarna.
Tänker dock inte avslöja hur många läsare det är... ja eller få. Men dom blir fler och fler!

Blondinbella och alla ni andra i bloggtoppen; I'm here, I'm queer, get used to it. (och jag har många läsare)

För övrigt så tror jag att fotbollsmatchen var mitt fel. När jag var uttråkad i reklamen på Sex & The City- maratonet så bläddrade jag förbi fotbollen. Så förlåt. Det var inte meningen.


Och förresten så är gult inte inne längre så man slipper ju se fler fotbollströjor.

Crowned

Det här är min nya grej känner jag. Det börjar snart gå på femman... eller var det trean?

Anyhoo, så handlar det om skönhetstävlingar! Men inte vilka som helst, utan mother-daughter pagents i det fantastiska landet USA! Det kommer blir drama, i reklamen så skriker döttrarna på dom andra mammorna och är sådär fantastiskt dokusåpa-bitchiga som bara såna kan vara.


Det blir fab! Och kolla kläderna liksom, alltså jag döör!

Det kommer en trailer om jag hittar en bra en, den som går på svensk tv är grym, då får man se lite drama!
Nej, nu är det Sex&TheCity-Maraton på trean, och tro det eller ej, i en reklam så bläddrade jag faktiskt förbi fotbollen. Och precis då, då gjorde det andra laget (typ Ryssland kanske?) mål.


Bara ett bevis på att jag inte ska kolla på den sporten!


Ja må han leva!

Måste ju ta tillfället i akt att gratta min fadder Micke, som i dagarna (läs:idag) fyller år.
Det händer ju inte varje dag liksom, så grattis på dig, och hoppas att du har en bra födelsedag!

Jag sa ju att det skulle komma, nu hade jag ingen värre bild tyvärr..:D

I övrigt så ska jag sjunga strax, och sen vet jag inte vad som händer, men det märker vi!
Ha det bra hörni!

Ge någon ett leende, trafikkrångel och asiatfördomar...

 Och nej, jag menar inte att ni ska ge någon allt.

Jag menar att jag satt på bussen idag och kollade ut genom fönstret. Och där gick en kvinna själv på trottoarkanten och hade världens största leende. Jag blev så glad av det så nu ska jag ut och sprida glädjen. Om det inte händer något som jag blir förbannad på, såklart.

Sen så när jag satt på busshållplatsen vid Jarlaplan, så såg jag en buss "EJ I TRAFIK" som mycket väl var i trafik. Den körde nämligen rondellen runt. Såg hysteriskt intressant ut. När jag sen väl var vid Odenplan så kommer buss 70 därifrån, som också startar där, och därför fram tills dess kör med "EJ I TRAFIK". Jag ser att det är samma förvirrade tjej som körde runt runt. Hon väntade nog på att bussens tid skulle komma, och kanske körde ifrån garaget liiite för tidigt.
Men jag fick mig ett skratt iaf.

Och när jag då satt där på busshållplatsen, så stod två turister (och nej, inte dom som var asiater) och frågade ut en stackars asiatisk ung dam om alla bussar, och hon svarade artigt. Nu låter det här säkert jättefördomsfullt, men jag har grunder i mitt påstående!
Hon hade nämligen bland massa påsar en take-awaypåse med asiatisk mat. Och då tänker jag, äter verkligen alla asiater bara asiatiskt. För alla asiater jag känner gör ju faktiskt det.

Skriv gärna vad ni tror, och jag vill bara tillägga att jag inte har något emot asiater alls. Elisabeth är ju typ den snyggaste jag vet och hon är ju asiat.


Nu ska jag iväg och se på film!

I can feel the rain!

Snart iaf. Som den gamle bögen sjöng i Melodifestivalen för typ två år sen. Josef hette han om jag inte minns fel..
Ska iväg och träna nu, så här ser det ut ute, känns ju skoj. Tur att jag gillar regn.

Det är något magiskt över regn tycker jag...:D


Craaaazy!

Nu har det gått för långt!

Jag skulle ha sånglektion idag, kl 13.
Jag hade fått sms imorse vid kvart i sex där det stod att jag skulle ringa när jag vaknar. Och nej, det är inte därför jag är arg. Jag ska sjunga imorgon.

Jag är arg för att jag hade verkligen kunnat sova (iofs så gör jag inget annat än att sova nuförtiden) men vaknade vid typ sju, och sen åtta, och till slut nio när jag gick upp. Men å andra sidan så har jag hunnit tvätta och städa hela lägenheten (alla 29kvm, nästan iaf) och klockan är bara halv 3.

Och jag väckte Helen haha, hon hade somnat om också.

Anhyhoo, så är min träning igång nu, har ju nytt proteinpulver så jag ska bli så jävla snygg till när vi börjar.
Jag gymmar mest nu, för det är det enda jag ska göra. Skulle ha vart på första rehab idag också men dom sköt upp, så det blir inte förrän nästa vecka. Men nu bygger jag en snyggare och smalare överkropp, samt röv.

Resultat kommer väl inom kort!

Det är inte varje dag...

som ens ex skaffar nytt. Och även om det är längesen, så svider det.

Vissa misstag önskar man att man aldrig gjort.
Men livet works in mysterious ways och jag kan bara hoppas att han är lycklig, det förtjänar han verkligen.

Jag har väl aldrig varit med något liknande!

Har ni hört att staten ska börja övervaka oss? Dom tror att vi är terrorister, så typ allt du gör, ska övervakas!


All kommunikation ska avlyssnas, telefonsamtal, chat, sms-trafik, mail, internettrafik, ja allt!
Och alla ska behandlas som misstänkta, det är ju helt stört!

Ni kan läsa mer om det på www.stoppaFRAlagen.nu


Dom ska rösta om det i riksdagen och 178 ledamöter pressas att rösta ja, och för att det inte ska gå igenom så behövs bara fyra nej. Helt galet!

Hur fan ska man porrsurfa nu då?

Dreamcatcher

En sån skulle jag kanske ha, för jag drömde den sjukaste drömmen inatt.

Det började med att det var midsommar och av någon anledning så skulle vi fira hemma hos Jocke, som hade fått värsta lyxvillan mitt i Sundsvall. Jag och Nat körde bil dit, och när vi kom fram var det vi, Jocke och hans kompis Hans-Niklas( Ja, han hette så) och Lisette i tvåan. Fett otippat gäng!

Anyhoo så blev Nathalie för full så jag skulle köra bilen som då blev en lyxkryssare. Vi åkte och åkte, och båten såg ut som Träningsverket i Sundsvall på insidan förutom att Alvaro hade klass.
Av någon anledning så var Bella där, och jag skulle våldta henne. Men jag tror att det var på låtsas, för vi övade liksom om och om igen, och hon hade på sig en rosa träningsoverall från åttiotalet. Då kom Anne inspringandes och skrek av glädje för hon skulle äntligen få skilja sig. Men jag kommer inte ihåg från vem det var...

Efter mycket om och men så tog Anne kontroll över båten. Vi tävlade ju mot en annan lyxkryssare och Anne gensköt den och körde upp mot en öde ö. Men när vi klev upp på stranden i solen, så stod det en skylt där som sa: Jamaica!

'
Ungefär såhär såg det ut i drömmen, fast lite mer svenskt. Vanliga träd istället för palmer liksom...

Varför drömmer jag om Jamaica?! Allt annat kan jag koppla till något, men Jamaica?

Vi gick omkring på ön, och dom hade aldrig sett vita förr, och det hjälpte nog inte att jag hade min Freakshow-sminkning på mig heller. Men alla skulle ju bada, men det fick ju inte jag göra för min fot, så jag doppade bara huvudet, och sen solade vi under ett träd, men det var kryp som kröp på mig, och då vaknade jag.
Som tur är var det inget kryp i min säng.

Stööört!

Nämen alltså jag dör.

Alltså vem gråter till tidigare nämda film?
En Prinsessas fucking jävla dagbok 2!!

Jo, bara en riktig fjolla!
Men guee, jag döör alltså, I day for real!

Man vet att man har lite att göra...

när det enda att göra är att se på En Prinsessas Dagbok 2.
Äh, who am I kidding, jag älskar ju dom här filmerna.

Och den heter faktiskt The Princess Diaries 2: Royal Engagement!

Man ser ju redan på affischen att det här är en höjdarrulle!

Hittade tyvärr ingen bild på min favorit, Von Tronken. Eller rättare sagt Baronessan Joy Von Tronken. Lisa gör en grym sådan.

Nej, nu börjar filmen snart igen, jag får ju inte missa något!


Dagens citat

I'm fat, you're stupid.

I can diet.


Jag överlevde

Gårdagen alltså. Den svarta fredagen.

Fulla blev vi, utan dess like. Vi var på konsert på ackis som var jättebra, Helen knäcker ju, och sen drack vi lite vin, bland annat. Ja, efter mycket om och men tog vi oss iväg och kom till Zain. Och det blev som vanligt drama, men det var ändå trevligt. Jag måste bara lära mig att hålla käften på fyllan. Men jag litar på att ni inte säger något!

Sen så försökte jag stappla hem, och det gick bra trots foten. Det känns faktiskt jättelugnt. Hoppas att det verkar så när jag ska till läkaren på måndag också.

Nej, eftersom vädret suger ska jag nu spela tv-spel. Fett nice. Och ikväll blir det nog Pat and Garrett Show med Linnea och Dramalabbet gänget. Grymt band.
Och för övrigt så är det en grym låt på ettan nu, någon sån där veckans konsert. Men en låt var iaf grym. Loreena Mckennit hette hon, och det är lite Enya över henne. Måste ta reda på vad låten hette.
Nej, nu blir det Kingdom Hearts!

Adieu

Klimakteriekossa...

Det är jag det.. Nej men nu förstår jag!!

Det är ju fredag den fucking 13:e!Inte undra på allt som har hänt;
1. Jag insåg att jag glömt min laddare i sundsvall
2. Den nya kostade 300 jävla spänn
3. Jag kom på att min SL-kort går ut så jag måste köpa nytt
4. Jag svettas som en jävla gris fast jag bara gick 100 m
5. Expert har flyttat sin butik som jag skulle till

Well, mer kommer jag inte på nu, men eftersom jag ska iväg ikväll och på fest så skulle det inte förvåna mig om allt annat gick åt helvete också!

Här kommer lite trivia om fredag den trettonde. Bättre att vara påläst, då kanske det inte går lika illa.
(Snott från Wikipedia)

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas som en otursdag.

En hypotes grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid matbordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag. Den här kopplingen är av ganska sent datum och av okänt
ursprung.


En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.


Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. [1]

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.


Paraskavedekatriafobi
är en ihållande rädsla (fobi) för datumet fredagen den trettonde
.


Blondinbella, på allmän begäran

Angående denna snorrika sjuttonåring som förmodligen inte har något innanför skallen...
Jag vill inte vara den som baktalar eller så, men jag har en förmåga att alltid säga vad jag tycker. Och av erfarenhet så får man betala för det.

Misstolka mig inte, jag tycker inte att någon människa ska få en glasflaska i huvudet, men det hon måste förstå, är att folk är dumma i huvudet, och om hon då provocerar dom, så slår dom tillbaka. Det gör det inte mer rätt, men det är bara ett kallt faktum. Man får välja sina tillfällen.

Dock är det bra av henne att bara köra vidare och inte böja sig för dom. Men hon borde tänka lite, thats all.
Och för övrigt tycker jag att hon är överskattad. Men det är bara min åsikt.

Sen gäller det väl att tough it up. Om jag ska bli nya blondinbella så kanske jag blir jagad och nerslagen, men då får man väl slå tillbaka, på sitt eget sätt, vilket jag tycker hon ha gjort lite genom att fortsätta.
Jag skulle aldrig kasta en glasflaska på henne, men skulle jag träffa henne skulle jag nog säga ett och annat, men inget som inte är konstruktivt och sant.

Vi får väl se om jag springer på henne :D


Hisskonst


Är det inte fantastiskt... sprid kulturen, upp till kamp!

Nu händer det.

This is it!
Nu har jag bestämt mig, jag ska satsa på att bli den nya blondinbella. Ska piffa till bloggen, sen så åker vi.
Är ni med?

And now for something completely different...
Någon i mitt hus har bestämt sig för att vi inte är tillräckligt kulturella så dom har bestämt sig för att sätta upp en Monet (om jag kollade tillräckligt noga) affisch i hissen.
Hur skönt är inte det liksom?

GAAAAAAAAAQH!!!HBÖIFHBPAYG*AOJEUGVYIB*NPIBEGYIQB*GIQPOBEUGbewNPI*GNBQUGQB =("GR)Q/#GTP)NGRG" Q½!!!!!W!

Ungefär så låter jag nu när jag försökter ladda upp bild på denna affisch men då min fucking jävla kuk dator inte vill!
Aja, som vanligt så kommer bild senare, men då har ju min snart jättestora publik något att se fram emot!

Tills senare hörni!

We Love You Kylie!

Så skrek minsann bögarna i Globen igår!
Men så rätt dom hade.

En annan skrek; Hire me Kylie!
Och jag hade också väldigt rätt.
Inte fick jag något jobb, men man måste ju pröva.

Bra var det iaf, oavsett vad tidningarna skriver. Det var en liten seg start, men det blev bara bättre och bättre, och låtarna är ju fantastiska! Och jag har aldrig fattat att hon sjunger så bra live, helt galet!
Okej, tio bra punkter och tio dåliga.

Bra;
1. Jason Beitel
2. Jason Beitels tilt
3. Jason Beitels kropp
4. Kylie
5. Kylies show
6. Resten av dansarna
7. Kylies kläder
8. Dödskallen
9. Porrdansen i Slow
10. Kylies spagatlyft (oh yeah, ni läste rätt)
11. (Jag vet att jag skrev tio, men hon körde ett oplanerat extranummer, så då får hon ett oplanerat plus för det)

Dåligt;
1. Att inte Jason Beitel fick dansa mer
2. Att inte Jason Beitel hade mindre kläder oftare
3. Cant get you out of my head numret. Har gjorts bättre förut.
4. Den dåliga fäktningen
5. Det dåliga slagsmålet
6. Den tjocka bögen som stod framför mig och blängde när vi skrek
7. Att det gör ont att stå så länge på i princip ett ben
8. Den smala bögen som klev på min väska
9. Att inte jag stod längst fram och filmade och tog kort på allt
10. Att den fula dansaren inte höll masken när dom skulle vara seriösa

Jag ber om ursäkt för kvaliten på korten men jag hade fullt sjå med att titta och dansa själv.Om ni kollar på den fjärde bilden ser ni Jason Beitel. Det är han som har hela ryggen till. Alltså, så ska jag se ut, om det så tar mig en hel livstid med operationer!
Ska försöka fixa någon film också. Men jag måste isf skaffa en trackback-url. (Visst lät det avancerat? Jag tror det heter så iaf) Jag måste lägga upp den på youtube typ och sen lägga till den därifrån!
Vi får se!

Nej, bra var det! Idag var jag till skolan och skulle repa, men det blev inte så mycket. Jag och Linnea däremot stannade i träningsrummet. Its on säger jag bara!
Reaper är för övrigt ett rätt roligt program!
Nu ska jag försöka stajla bloggen lite mer, vi får väl se om jag lyckas!
Tjarå!

Harder, Better, Faster, Stronger.

Jag kämpar febrilt med att försöka få till någon slags variant av bloggen som gör att den blir lite snyggare. Det går sakta men säkret framåt.
Ska iväg och repa strax, så Kylie-uppdateringen kommer ikväll, men jag måste bara få tipsa om denna snubbe som jag såg på Ellen Degeneres show.

Hur tufft är inte detta liksom?!

Nej, det där ska jag lära mig, vänta bara, snart kommer det på youtube!

Vi ses ikväll!

Kylie X Tour 2008

Alltså hon knäckte så hårt! Och jag har fått en ny förebild/man.
Jason Beitel, så vill jag se ut. Här är han på youtube;


Och det kommer bilder och uppdatering, men jag orkar inte nu.
Men det ägde, och Kylie var grym! Bra kväll, bra kväll.

"How does it feel, in my arms"

Somewhere under the rainbow.

Sitter på tåget från landsbygden till storstan nu, och modern som man är så har man ju dator och internet vart man än far.

Jag kikade in på kanal5:s hemsida och dom kör en HBT-vecka under EuroPride i sommar, och då kan man rösta på sitt favorithomoavsnitt. Jag röstade på det enda jag inte har sett, där två militärer kysser varandra i Greys, det lät ju så fint. Annars gillar jag iofs också Andrews och Justins poolhångel i Desperate.
Anyhoo, när jag kikade runt bland regnbågsfärgerna så körde tåget in i typ Hudik, och där låg en regnbåge skyddande över staden. Det tyckte jag var lite fint, så jag tog ett kort!


Men eftersom att mitt internet kommer och går för dom jävla tönnelhelvetena (som fan), så lägger jag upp bilden när jag kommer fram!

Ska bli fett skönt att komma till stockholm, även om det har varit roligt att träffa folk i Sundsvall, men jag står ju inte ut en sekund till hemma. Jag vill bara komma hem och gömma mig under mitt täcke. Nån som vill göra mig sällskap?
Självklart inte.

Ja, jag har en bitterfittedag nu, deal with it.

Om ni vid halv tio tiden hör svordomar eka över Stockholm så är det jag som skriker för att jag måste halta hem med väskhelvetena.

Aja, det blir Kylie på onsdag iaf, så det ser jag fram emot.

Isn't she a beauty?

Nu är tåget försenat också, det var väl pricken över bägaren som fick kossan att gå och hänga sig.
Vi ses i Stockholm, jag ska aldrig åka därifrån igen!


Its an outrage!

Här far man hem till Sundsvall i godan ro, för att socialisera och gud vet vad, och vad händer?

Jo, tandläkaren händer! 615 jävla kronor! Nu går det utför!
Min tur började redan igår, jag var hos Jocke och spelade spel, och i sista monopolgamet så var jag så bäst, ägde både Centrum och Norrmalmstorg och hade flera hus på båda. Och tro inte att jag då har sån otur att jag varje gång går på någon annans hotell, men inte en enda gång kliver någon på Norrmalmstorg. Om dom hade gjort det hade jag fått typ 26000 och knäckt alla, men det hände liksom inte! Och till råga på allt satt Jocke och Niklas och var sådär söta och äckligt lyckliga! Och nej, jag är inte alls bitter!

Men på vägen hem så såg vi en tvättbjörn!


Sundsvall by day, den röda "ringen" är ,mitt hus.

Har också varit och sett Lilla Dorrit och vipat in mig på premiärfesten, det var skitkul och ett jävla fylleslag. Det resulterade i att jag kom hem halv tio på morgonen, och att jag på festen (tydligen efter vad jag har hört och kommit ihåg) hann med allt från bastu till attack-kom-ut-ur-garderoben-samtal med en ung kille i föreningen. Inte på samma gång dock. Men en trevlig kväll med mycket sprit. Och ja, karaoke naturligtvis!

Så det är inte så mycket mer jag har hunnit med, idag blir det väl hänga lite med folk så får vi se när jag far ner. Lutar åt tisdag nu.
Men var inte oroliga i Stockholm, jag är snart tillbaka!
Tata

I'm coming home.

Känner spontant att jag vill brista ut i sång; "Hemma, vart ligger det nånstans, kan nån ge svar?"
Pluspoäng om ni tar var det kommer ifrån.

Det är för övrigt inte varje dag man bloggar i en bil.
Men vissa dagar så gör man det. Idag är en sådan dag.

För att fördriva tiden mellan Stockholm och Sundsvall (speciellt med mina pärons 1854 kaffepauser), så tänkte jag att jag kan ju blogga lite. En annan har ju mobilt internet. Och det knäcker!

Här är jag bloggandes i bilen;

Hur high-tech är inte detta liksom? Och lägg då till att jag faktiskt tog kort i bilen, la in dom i datorn och sen på bloggen!

Sen i tisdags har det inte hänt så mycket, vi söp hos Zain i onsdags. Sen så var jag hos Cat och Emelie igår, jättemysigt.
Fint väder också, så jag har hoppat omkring och svettats fett mycket, men det är ju bra, då förbränner man ju. Och jag kommer få snygga axlar! Har ju fått mina Armaniglasögon också, och dom är fett snygga!

Kolla bara själva;

Och vilken snygg kille dom sitter på sen! Helt fantastiskt!

Nej, nu ska jag surfa vidare här på E4, men jag återkommer. Ska på Kylie nästa vecka förmodligen. Det ska bli fett kul, bara Zain fortfarande är på, och kanske Emelie var det också. Vi får se vad som händer. Det blir fab!

Puss på er (inte alla naturligtvis, och vissa mer än andra)


Kollage, Brees Emotional Box och irritation.

Även att jag nyss skrev ett helt inlägg, och det försvann bara för att min touchpad får för sig att radera saker bara för att man har händerna ovanför den. Fuck.

Anyhoo, såhär såg det ut när jag duschade för några dagar sedan. Lite speciellt eftersom att jag inte fick blöta ner bandaget som jag hade och det skulle sitta på en vecka.


Bild nummer två är lite lätt redigerad för att det var för naket och fläskigt där i spegeln.
Men visst var det ett smidigt sätt att duscha på? Robin fotade, så tack för det.

Och nu, eftersom att det har gått lite tid, närmare bestämt en vecka, så har jag fått ta bort skiten äntligen. Så här kommer en liten dokumentation på detta, och det är ju faktiskt lite småmysigt... eller hur?

Hoppas att ingen av er är känsliga för blod, det är ju iaf torkat. Och tänk sen vilket häftigt ärr jag kommer att få.

Sen så har jag ju naturligtvis kollat på Desperate ikväll, och det var ju helt fantastiskt som vanligt.  Jag tänkte att det här måste jag ju skriva om i min blogg, så jag skulle försöka komma ihåg det och skriva ner det, men så svängde jag förbi youtube och någon har postat ett klipp med just detta. Fantastiskt tyckte jag att det var. Fantastiskt. Så det här måste ni titta på. Missa inte slutet, det är där det fantastiska utlägget kommer från Bree.

Det är precis så som jag tänker. Är det inte fantastiskt? (Och är inte fantastiskt ett fantastiskt ord?)

Brees Emotional Box;
 
Om det passar in på er så kommentera gärna. (Tex du Linnea. Och ni andra också förstås)

Nu ska jag försöka skriva en avslutning utan att min dator raderar allt (jag hatar dig touchpad).
I helgen blir det Sundsvall, även kallad spökstaden (av Zain, treorna åkte förbi på sin turné och dom gick igenom stan och allt var stängt vid typ åtta), men jag hinner nog inte hem till Bitchens examen, men vi hinner ju ses iaf. Och imorgon är det rep. Men vi får se vad som händer.

För övrigt är "spiffy" ett kanonord.

Jag säger som Mauro Scocco; Kom ut ikväll!

Fuck and yeah!

Var på bio igår kväll med Zain, David och Elin. Vi såg ...."The Mist".

Det var lika spännande som det lät, ett tag i alla fall. Som vanligt med Stephen King grejer så är vissa grejer äckliga och vissa bara löjliga, men slutet var något att hänga i julgranen iaf, bokstavligen talat. Men den fastnade i minnet, så då måste den väl räknas som lyckad.

Här är trailern.

Det var till och med lite av en mänsklig psykologisk studie vilket man inte kan vänta sig av en sån film.
Fast det var typ fem min av tre timmar.

Nej, nu är jag på ackis, trot eller ej. Haft sång och ska nu på möte, känns fett vuxet.

Im off to Kansas!

Handikappparkering?

Stavas det med tre p?
I vilket fall så känns det som om det faktum att jag har kryckor och hoppar på ett ben är totalt osynligt. För ni anar inte hur många som går in i min fot eller vägrar flytta på sig i kollektivtrafiken.

Men då och då dyker det upp ett litet guldkorn. Som igår, när jag var på väg till Dramalabbet så åkte jag rulltrappan och en kille gick förbi mig och frågade vad som hade hänt. Och när jag berättade så berättade han att han hade brutit sitt knä (hur ont måste inte det göra liksom?) förra sommaren och hoppade på kryckor jättelänge. Så han tyckte synd om mig, och var själv glad för att han kom ihåg hur det var och var glad för det han hade liksom, att han kunde gå.
Och han hälsade mig lycka till och att jag ska ta vara på det jag har sen när det blir bra. Så jävla skön kille, tack, du lyste upp min dag.

Sen så var jag på Dramalabbet och hade sista föreställningen, på kryckor. Det är nog den enda gången man kommer undan med att vara en dansare på kryckor i en föreställning. Men grymt kul var det. Sen så for jag till Nalen och Choreographers Showdown som Ambra höll i. Det visade sig att jag kände någon i varje nummer. Dansbranschen är verkligen fett liten. Men det var en jätterolig grej och jag är stolt över att gå på ackis. Dom representerade starkt. Särskilt Carin och Eva. Damn. Beror nog också på Subjazz grymma koreografi. Så jävla sexigt!

Vad har hänt mer då?
Ja, i fredags var det ju fest för treorna, och det var jättetrevligt och jag är glad att jag hann lära känna dom så pass mycket trots att jag går i ettan, dom är helt fantastiska. Men det var ju som sagt ett litet lätt fylleslag, speciellta på vissa håll. Jag nämner inga namn men en person blev portad i baren trots att dom drack gratis. Haha.

Robin har bott här i helgen också, det var jätteskönt att få lite hjälp, tack som fan. Och ja, nu börjar rehablivet snart, jag kan ju till och med halta lite idag, så det känns jättebra nu faktiskt.
Men jag har haft så jävla tråkigt att jag har beställt en massa saker på tradera ju. Nu har jag börjat vinna lite så nu får ni se vad jag har köpt.
Dessa Armaniglajjor blev mina för bara 250 spänn!
Är dom inte heta som fan? Jag tyckte det iaf, och om någon klagar så är det ju iaf Armani.

Nej, nu ska jag städa, vi hörs och ses!
Puss och kram till er alla.

RSS 2.0