Jag behöver hjälp.

Som ni kanske har läst så har jag spenderat alla mina studiebidrag/lån-pengar på saker som kläder, plattångar och militärkängor. Även en hårdisk slank ner. Och man bör ju kanske tycka och tänka nu att jag har lärt mig min läxa och inte kan handla för pengar jag inte äger.

Men.                Jag sitter ju på en fruktansvärt lång tågresa (3 och en halv timme, jag gillar att överdriva) och måste
                         ju fördriva tiden på något sätt. Så jag valde tradera.


Så nu sitter jag och budar på TV-spel som jag äger, men inte vet vart dom är och inte bara ett av varje utan i flera auktioner med samma spel. Jag som inte ens har tid att spela. Är inte kapitalism fantastiskt? Och TV-spel förstås.
Dessa har jag hittat. Även att sjuan var i original också.


Hoppas jag får dom!

För övrigt är den nån äcklig jävel som sitter och släpper lökfisar på tåget. Ett tåg är alldeles för trångt och litet och framförallt dåligt ventilerat för sådana aktiviteter.

Ses snart i Stockholm peeps.

Winter Wonderland

Jo, det är ju inte riktigt Norrland om det inte blir snöstorm i slutet av oktober. Fantastiskt, men jävligt kallt för en anpassad stockholmare. Nu kommer jag väl svettas floder istället jag som precis har vant mig. Kommer ni in på sleven i helgen så räkna med att AC:n står på högtryck.


Det första är baksidan på mitt barndomshem och det andra är skogarna utanför Njurunda på väg från stan.

Shoes is the shit.

Jag kan inte få nog. Men jag har sinne för affärer oavsett vad mina päron tycker.
Militärkängor är ju hett just nu och jag har lyckats hitta ett par för 199kr. Fett med rea. Inte Prada direkt, men ingen kommer se skillnad.

Sen så hittade jag en extern hårdisk för 679 kr som egentligen skulle ha gått på över tvåtusen. Det är 500GB. Galet bra!
This is my shoes:

Well jag gillar det, men jag kommer verkligen se ut som Hitlerjugend med håret och skorna. Fab!

Gaaaaaaaah!

Nu blir jag galen. Blev attackless på Sundsvall nu. Jag tycker det är okej när jag får vara med dom jag väljer på stan och så men så fort jag kommer hem får jag panik och vill bara åka tillbaka till Stockholm igen. Familjen Forsberg och mormor Persson har en förmåga att låta högt och jävligt, säga samma saker tusen gånger och bara totalt missa att man vill vara ifred. Jag är så glad att jag faktiskt har flyttat hemifrån.

On other notes så måste jag ju gratta herr Andersson Joakim idag, han fyller ju nämligen den magnifika åldern av 20år. Och således även jag. Jag har ju ett alias som heter Joakim Andersson som brukar köpa SL-kort åt mig. Han fyller år samma dag. 881029, fantastiskt.


Här är han, mannen, myten, legenden. Jocke Andersson - 881029!

Nej, nu ska jag se på Make Me a Supermodel och sen ta livet av mig tänkte jag.
Men grattis Jocke!

Restless

Och då pratar jag inte Buffy.

Jag har så fruktansvärt spattigt humör just nu. Jag har ingenting att göra.
Jag ser på TV iofs och det är fantastiskt mycket bra program, men jag känner lusten att småäta, och det är fan inte bra.
Så jag måste hitta på något att göra. Hade jag varit hemma i Sthlm så hade jag förmodligen laddat ner porr men det kan jag ju inte göra här. Så vad ska jag hitta på?

Det här har jag kommit på hittills:
Börja röka, sticka, organisera alla kläder jag någonsin ägt, rensa min dator, bingea, göra situps, armhävningar, åka runt i bilen och sjunga, gå på karljakt i norrland, dricka kaffe tills jag spyr, alkohol dito, spela N64, dricka vatten tills jag spyr, kissa ut fettet, blogga onödiga inlägg, packa väskan och fara till storstan igen, börja sy och designa kläder

Ja, mer kom jag inte på såhär på rak arm.
Förslag?

För övrigt så har mor tagit blodprov på mig och jag hade jättebra värden. Sug på den Phoung.
Tills nästa gång det börjar krypa... Later.


First hand second hand family style

Nu blev det inget IKEA.

Men... det blev organisering av mina och andra kläder i källaren och även om det låter trist så hittade jag några guldkorn. Vissa nya men också många gamla. Jag gick typ bara i mina föräldrars gamla sjuttiotalskläder på gymnasiet och nu ska stilen äntra stockholm. Det är lite Beyond Retro över dom. Så Nat, du gillar dom säkert.

Here's what I've found so far;

Nice eller hur, och dom matchar mina ögon! Det är två tröjor, en jacka, en anorak och en väst.

Sundsvall i mitt hjärta

Som Kjell Lönnå en gång i tiden gjorde. Eller rättare sagt snodde och bytte ut några väl valda ord på för att den skulle passa "staden mellan bergen" bättre.
(Kjell Lönnå är för er som inte vet en känd allsång och kanske främst körprofil från sundsvall, men alla härifrån tycker egentligen att han är lite småläskig. Hans mustach är inte heller att leka med)


Kjell med den kanske absolut sämsta vinkeln av sundsvall som går att få till från ett berg där man ser hela stan.

Annars så är livet i Sundsvall ganska skönt. Roligt att träffa vissa människor, och att se hur mycket saker jag egentligen äger. Har också hittat några grymma tjockisbilder som jag ska visa när jag kommer ner, samt en smalbild som jag tycker jag var fett snygg på.

Andra bra grejer är typ 20 par skor, ett ton med kläder och ett Nintendo 64 med salt och pepparkar.
Frågan är bara vart allt ska få plats.
Medans mina föräldrar byter packning på mormors kranar (oj vad den meningen skulle låta sjuk om man var lite pervers) så ska jag passa på att piffa till mig innan vi åker till mitt mecka, IKEA.

Ajöken ajö.

Home Sweet Home, eller?

Här kommer man hem till Norrland i godan ro, och vad får man se?
Jo, det ska jag berätta för er. Mitt rum har blivit förstört! Vandaliserat! Rivet!

Päronen kom på att dom ska renovera där och flytta in sitt eget sovrum dit, så dom packade ihop alla mina grejer i lådor i källaren och lät mig få en smärre hjärtattack vid upptäckten.


Här är mitt forna rum som nu är helt förstört. Vet ni hur sjukt det är? Många föräldrar river ju ut barnens rum när dom flyttar, men mitt har varit så i två år så jag blev fett överraskad över detta.


Så detta är min boning just nu, mitt inkörd i datarummet med säng och hylla och gud vet vad.
Men fett skönt med en 120 säng, den vill jag ha med mig ner. Kan man ta den på tåget tro?

Nu ska jag sova, en annan ska ju filmas för TV imorgon.
Go´natt som vi säger här i Norrland.

Tidelag

Av någon bisarr anledning så kom jag och Robin såhär mitt i natta in på tidelag. Alltså när man har sex med djur för er vars vokabulär inte riktigt matchar undertecknads. Kollade upp huruvida det var lagligt eller inte och det visar sig att det är det. Men läs detta som jag hittadet på Wikipedia. Det är ju det sjukaste, att homosexualitet och tidelag var jämställt 1944.

Ur Wikipedia, nuvarande lagstiftning:
Sverige är ett av många länder där tidelag inte är kriminaliserat. Ej heller pornografi som avbildar tidelag är kriminaliserat. Men handlingar av människor där djur utsätts för smärta eller tvång faller under bestämmelserna mot djurplågeri, och är brottsliga på denna grund i Sverige.

När man 1944 avkriminaliserade homosexualitet i Sverige legaliserades även tidelag, då de låg under samma paragraf.


Fest, fylla och sprayspya

Efter att jag hade svidat om till höstens stora event så begav jag mig iväg och mötte upp Walle på vägen.
Vi äntrade vindsvåningen i Bergshamra som två superstars och redan där kände jag att detta skulle sluta illa för vissa.

Det började med en enkel alkohollek och fortsatte med två mer avancerade och slutade som alltid i "Jag har aldrig" vilket resulterade i att jag blev väldigt påverkad. Men jag var inte ensam. Förutom att jag fick veta skandalöst mycket smaskiga detaljer om folk som jag knappt trodde sig ha ett sexliv så fick andra veta exakt vad jag har gjort. Men det var ju egentligen ingen nyhet.


Här hade dansandet bara kommit igång. Så ni kan ju gissa hur det såg ut sen.

I övrigt blev det mycket "Let me think about it" och jag dansade som aldrig förr. Jag längtar tills videon kommer ut. Den kommer garanterat komma upp på bloggen, jag lovar.
När kvällen blev senare så blev vi fullare, och eftersom det var en extra timme så blev vissa alldeles extra fulla och spraymålade Nats kök med magsyra. Jag nämner inga namn men jag börjar se ett mönster. Och det här skriver jag inte bara för att måla ut någon, utan för att det är fantastiskt roligt egentligen. Kanske inte för personen i fråga, eller Nats och Jims kök, men för mig. Och för alla er i framtiden. Då ska ni vara glada över att jag kommer ihåg detta.



Planen var att vi skulle gå till Lino, och det gjorde vi, om än utan födelsedagsbarnet (lite mesigt tycker jag faktiskt). Hennes karl följde dock med, undra om han var sugen på att experimentera månntro?

En gång är ingen gång, två gånger är en vana och tre gånger tradition. Jacob, det börjar bli en vana nu tycker jag.

Också med ut på bögklubb var fantastiska lilla stora Niva som bara växer i mina ögon. Vilken kvinna.
Vi dansade hela natten lång, och jag hann med att träffa en massa trevliga människor. Bland annat så hängde och dansade jag med Mr Leather Europe 2007. Han bjöd mig även på en cider, och nästa gång vi ses så ska jag bjuda tillbaka. Fruktansvärt trevlig kille som i övrigt kallas för Martin. (Men det låter mycket mer exotiskt att ha träffat Mr Leather Europe 2007)

Min rosa tröja fick också mycket uppmärksamhet. Garderobstjejen (som jag tror börjar känna igen mig) pratade om hur snygg den var och många andra också. Så det kanske var värt att shoppa upp alla pengar igår.
Ja just det, jag hängde med Sofie och Erik från KSB och min kära gamla DC-Johan. Som jag har saknat honom. Hoppas han kom hem ordentligt.

Nej, nu ska jag städa och packa inför min resa samt vistelse i Sundsvall. Jag har ju lov så det blir Norrland för halva slanten.
Men oroa er inte, jag kommer fortsätta blogga däruppe, om än lite långsammare.


Shopping til' you dropping

Jag har nu officiellt inga pengar kvar alls.

Jag handlade igår för att jag ville vara snygg och jag kände mig rik. Det gick över ganska fort.
Men grejer har jag, och snygg var jag igår, om än lite lätt homosexuell.


Allt detta plockade jag upp igår. Det är jeans från Levis, kofta från Carlings, en massa tröjor, en jacka och en sjal från TopMan och en plattång från Åhléns.

Så när jag skulle bege mig till festen igår så ville jag ju ha snygga kläder på mig, och en outfit som inte var enformig. Så resultatet blev detta:


Detta var kvällens look och trot om ni vill men jag fick mycket cred för min rosa tröja. Lite gay var det iofs.

Återkommer med mer info om festen hos Nat. Jag kan avslöja att den innehöll allt från Mr Leather Europe 2007 till projectile vomiting.

Kultur, griskadaver och lite passiv fylla

Det kan väl summera min fredag. Efter en bra (men oerhört smärtsam på sina fronter) sista dag innan lovet så vandrade jag hemöver och piffade till mig inför kvällens aktiviteter. Just idag stod kultur på schemat.
Jag och herr Andersson var och upplevde Cullbergbaletten i Mats Eks "Aluminium" och Johan Ingers "Som Om". Aluminium hade sina stunder men Som Om var helt jävla fantastisk. Jag älskar rörelsekvalitén och när han börjar dra blondinskämt och snacka om facebook mitt i stycket så var jag såld.

Efter en kulturell start så tog jag mig till Elaine (eller BodypumpElaine som hon själv vill kallas) där gänget hade samlats och sett på Idol. När jag kom dock så var dom påväg att börja se Saw 3. Så det gjorde vi. En motpol till det suggestiva budskapet i den moderna dansen skulle jag vilja säga. Speciellt när griskadavren gjorde entré.

Ong-diggi-dong. (Robins bidrag till min kulturellt berikade afton)

Robin som i sin tur har kommit ner och hälsat på mig var på stan och var i hans egna ord: "pissfull". Så jag plockade upp honom på stan och blev nog berusad bara genom att andas in samma luft. Nu sitter vi här och han smsar till sina brudar. Och knäcker en bärs till.

Vi döper denna bild till "Norrland" rätt och slätt.

Nej, en annan ska väl försöka sova snart medans Robin har efterfest här i sin ensamhet. Men vi ses imorgon!

And a pointe.

Tro på fan att jag försov mig imorse med! Men imorgon finns det inte en chans, för imorgon börjar vi med balett, och jag ska dansa tåsko! Jag får faktiskt göra det om det inte gör ont. Så vi får se hur det går. Jag kan ju verkligen inte stå på dom.

Shit, jag måste verkligen klippa tånaglarna. Annars så gör det fett ont. Såhär ser dojorna ut:

Kommer bli väldigt spännande. Jag kommer ligga i lä i jämförelse med tjejerna.

I övrigt har det varit en ganska händelselös dag. Förutom att vår pianist på baletten fick total psykbryt.
Det är så att vi har alltid en livepianist och på torsdagar en kvinna vid namn Ingrid. Hon är lite lätt rysk sådär, med mycket smink och klackskor.

En fantastisk pianist med ett sannerligen konstnärligt temperament. Vi har haft våra differences förut. Hon brukar himla åt oss och treorna har hon till och med kommenterat dansmässigt. Och visst, hon spelar för Cullberg men hon är musiker och inte pedagog. Tillbaka till idag så hade vi börjat våran klass för att hon skulle komma sent (Cullberg). Vi hade liksom dumpat våra grejer lite här och var på sidan, och började våran klass utan musik.

Helt plötsligt hör man en dörr smällas igen och ett par karaktäristiska klackskor slå i golvet. Då får hon tydligen psykbryt på våra grejer och börjar slänga dom och sparka dom överallt. Sen vägrar hon spela för att hon känner att vi inte ger henne tillfälle, men vi hade ju redan börjat klassen. Så hon står bara och stirrar innan hon får ur sig någon bitchig kommentar och till slut går ut.
Så det blev krissamtal med vice rektorn Susanne och vi kom fram till att vi behöver mer ömsesidig respekt och Ingrid förvånade mig faktiskt, jag trodde inte hon skulle vara så tillmötesgående.

Men vad är väl en dag utan drama? Och Ane Marie var en fantastisk stereo, hon körde klassikern; "Åååh ettan, tvåan, trean, fyran, femte, femte, femte, femte" och blev det fel så sa hon bara att det blev fel i musiken.

Väckarklocka? Ja, tre stycken.

Och inte fan vaknar jag för det. Jag skulle ju kunna sova mig igenom ett kärnvapenkrig.
När jag var i tonåren (gud vad det fick mig att känna mig gammal) så var jag inte den slöa hormonella varelsen som sover till tre på helgerna. Jag gick upp typ vid åtta. Eller senast tio.
Det verkar nu ha gett någon slags aftermath. För nu vaknar inte jag alls. Och får jag sova så sover jag. Jag får ångest av att vakna sent, men likväl så gör jag det. Förstår inte.
Om någon vettig människa läser detta och är vaken vid halv åtta imorgon, så ring mig gärna och se till så att jag går upp i tid.

Har ju faktiskt en väckarklocka på min alldeles högteknologiska iPod som jag också ska testa. Den plus TV:n och två på telefonen borde ju få mig att vakna eller hur?

I övrigt så ska jag skriva något som jag har tänkt att skriva länge. Eller säga för den delen. Men det känns så krystat och jag glömmer jämt bort så jag skriver här så får vi hoppas att någon inblandad läser.
Det är nämligen så att jag vill berömma lite folk som jag tycker är duktiga. Och skriver jag det här så kommer jag att komma ihåg det och kunna säga det till dom. (Jag läser ju nämligen min egen blogg säkert tre gånger om dagen. Ni kan ju inte påstå att ni är förvånade)

Så, först och främst vill jag berömma Nat som har gjort ett bra försök till att bita ihop och le (men som kanske inte riktigt funkade) och nu verkar ha kommit fram till något som funkar. Trial and error är alltid det bästa och till slut hittar man lösningen. Nu får vi hoppas att den håller i sig, jag tycker det ser bra ut iaf. Och hon (läs: du) vet att jag tycker att hon är en fantastisk dansare. Och nu blir det ju fest på lördag också, fab.

Nummer två i raden är Niva. Jag överhörde (läs: tjuvlyssnade) när hon pratade om vad Jeanette hade sagt till henne och hon var upprörd. Och jag vet att hon inte vill bil modern dansare, och hon kanske tycker att hon jobbar på max. Men det ska jag säga det att det har hon inte gjort. För nu har något landat, sjunkit in eller eventuellt hänt. Jag vet inte vad, men hon är så mycket bättre. En helt annan intention, och ett nytt sätt att jobba. Fortsätt så så blir det fantastiskt.

Sist men inte minst är det fröken blyg men konstig, Marie. Det finns inte en anledning för henne att vara blyg eller hålla inne med någonting. För hon är ju fantastisk. Och nu börjar hon bli mänsklig också som Ane Marie skulle ha sagt.
Precis som förra så vet jag inte om något har hänt eller inte, men hon dansar på ett helt annat sätt, med mer själ, självförtroende och framförallt dynamik. Hon är något på spåren och jag ser verkligen fram emot att se hur hon utvecklas.

Nu blev det ett långt inlägg här. Men sånt är livet. Nu ska en annan tvätta lite, diska, duscha, städa och sen sova. Och den här gången vid en tid som passar mig. Typ två. Då kommer jag in i rätt sömncykel som gör att jag kan vakna på morgonen.

Syns imorgon.

Dagens gråtattack

Andra gråter över sitt liv, och jag gråter över TV. Kalla mig känslosam, eller känslokall för den delen, men vissa saker rör mig.


När ska detta hända mig liksom? Jag väntar... hoho?

Anonyma Koffeinister

Det är något som jag verkligen saknar. För om det hade funnits så skulle jag ha anmält mig direkt efter gårdagens debackel. En annan är ju inte egentligen beroende, men jag har smakat på koffeinet och nu skakar mina fingrar.

Tro på fan att jag låg vaken tills dom riktigt dåliga repriserna började gå mitt i natten och när det övergick till TV-Shop så kände jag att nu har det gått för långt.



Latte är inkörsporten till de tyngre grejerna. Snart börjar jag väl med intravenöst torrost.

Vaknade alldeles försent imorse och vandrade sakta men säkert till skolan, och där fungerade ingenting. I'm going cold turkey här och min kropp får betala priset.
Men efter en katastrofal dag i skolan så hade vi personalmöte på Sleven, och chefen sa inte ett ord om att det är för mycket svinn för att alla som jobbar tar grejer. Så på någon bisarr vänster så känner jag mig till och med motiverad till att merförsälja.

Nu ska jag se klart Brothers & Sisters innan jag ska börja ställa in mig på att vara på dansanalys kl 9 imorgon bitti.


Koffeinchock

Som sagt så håller den i sig. Är galet stirrig och förstår inte riktigt hur jag ska kunna sova.

Dricker ju vanligtvis inte kaffe, så jag kommer nog garanterat se ut såhär tills imorgon bitti. Får väl ta en återställare då för att överleva dagen.


Congratulations

Ska jag också säga, om än i nuläget lite lätt försenat. Men alla som känner mig vet ju att jag alltid ligger sådär tio minuter-en kvart efter vanlig tid.

Nathalie har ju fyllt år idag, så hon förtjänar en liten hedersplats här i bloggandet som är mitt liv.
Grattisdansen fick hon imorse, och fest blir det på lördag.

Här är hon och jag vid ett glammigt gigtillfälle med en asiat på hörnet också. Fab!


Bipoläriteten drabbar oss alla ibland.

Ibland undrar jag inte om jag inte är lite bipolär. Men skillnaden är ju att mina svackor inte går i perioder utan från dag till dag. Skumt är det i vilket fall som helst.

Idag har således varit en alldeles fantastiskt dag. Sådär rosa och bubblig och luddig som det alltid är i sagor.
Det började med att jag försov mig men inte alls brydde mig, sen så hade jag en jätteskön balettklass där jag log mig igenom hela stången. Kroppen var på topp trots det faktum att klockan var halv elva på en måndag. (Jag tror det beror på min vita helg, men jag har lite svårt för att erkänna det) Jazzen gick okej, och på kontaktimpron (det är som improvisation fats man ålar på varandra. Lätt sexuellt för utomståendes synvinkel) så satt jag för jag inte ville riskera något.

Så dagen var lugn och skön och följdes av ett utvecklingssamtal med en av mina favoritlärare (vid det här laget är snart alla mina lärare det). I just detta fall var det Jessica som har oss i teater. Jag tycker hon är så fruktansvärt bra och jag älskar hennes sätt att se på teater och lära ut det. Hon hade bara positiva saker att säga och det var jätteskönt att hon ser att jag jobbar och faktiskt har en satsning i teatern också. Det känns verkligen som att jag har och kommer utvecklas inom teatern och det tyckte hon med. Så nu ser jag med spänning fram emot nästa utmaning och jag ska verkligen gå all in, med kropp, själ och intellekt. Tack KVT säger jag bara, snacka om att ha preppat mig bra.

Teatern kommer bli mitt andra mål när jag inte kan dansa längre, eller när jag vill söka något nytt.


Dramaten here I come säger jag bara, och Monica och Anne, börja skissa på galaklänningarna!

Nu kanske ni trodde att min dag var slut men ikke da som norskorna skulle ha sagt. Jag och David var nämligen och såg Extended Dance Theatres föreställning på Maxim där Zain, Bianca, Emma, Ana, Therese C, Gabbe, Malin, Viktor, Therese F och Niklas var med. Eller ja, Niklas hade brutit en tå så han gick in och gjorde ett lyft och gick sen ut igen för att komma in och tilta.
Men alla var jätteduktiga och det är så kul att få se hur alla har utvecklats. Speciellt roligt också att se Emma som aldrig är dansare utan bara lärare. Hon kan ju liksom dansa också, och jävligt bra.
Maris nummer är helt galet, heeelt galet. Så jävla bra.

Kvällen var inte slut där heller utan det tredje hjulet (jag alltså) svansade efter de lyckliga tu (Zain och David) och tog en kaffe och vi snackade skit tills klockan var senare än jag borde vara ute en skolkväll.
Men grymt trevligt hade vi, och jag är så glad att jag bor i Stockholm där man kan dricka kaffe till elva på en vardag och där staden är vaken när man rör sig ute på kvällen. Det är så jävla mysigt.

Nej, nu ska jag verkligen sova gott om jag kan vill säga. Tog en stor latte (och då menar jag typ en liter) som dom sedan kom och fyllde på med vanligt svart kaffe innan dom stängde så jag har nog koffeinchock månaden ut.

Vi får väl se om jag lyckas.
Godnatt!

MIST - Makeup Institute Stockholm

Som jag berättade så gigade vi ju i lördags. Och det var inte vilket gig som helst, det var på VM i Body Painting.

Var det någon som visste att det fanns? Inte jag iallafall.
Men där var vi, och när vi kom dit så sminkades vi av avgångselever som inte borde fått avgå med titeln profissionell makeupartist. Men sånt är livet. Så vi bytte om i våran "loge" och satte oss i våra "fåtöljer".
Såhär såg det ut: (Jag är medveten om att många har sett detta på Idas blogg, så det här är mest för er som läser som inte känner Ida Warg)


Glammigt värre, aiight?

Trots detta så blev vi ändå servade som kungar. Vi var ju ...dansarna. (Ni fattade konstpausen va?)
Förutom att vi satt där och diskuterade den nobla konstarten dans och livets fluxuationer så dansade vi ju lite också. Och det är egentligen ingenting jag ska gå in på. Kunden var nöjd och vi hade roligt. Vi kan sätta punkt där. Mycket fake it til' you make it.

Underhållningen bestod ju tyvärr inte bara av oss utan det var ju faktiskt något slags sminkevent där också. Det fanns helt sjuka kreationer som man faktiskt kan kalla det eftersom att man efter ett tag glömde bort att alla var i princip bara i sin födelsestass.
Här kommer några av deltagarna.

       

1. Roskvinnan hade en helt galen hatt
2. Här kan man snacka om detaljer, speciellt hon till höger som även är nummer...
3. Fast här med baksidan till. Och vilken baksida sen. Här var det inte en klart heller, det tillkom galet mycket detaljer.



Ailenkvinnan var fierce, så jävla overklig.Speciellt hennes latexgummislemarm med typ mossa på. Sjukt.


Killen i bakgrunden hade ingen dålig kropp utan färg heller, och heta små speedos.
Men den riktiga konsten är kvinnan till höger. Lägg märke till att ena bröstet blir målningens och att kattens ögon är typ under hennes egna. Såg skitsjukt ut i verkligheten.



Den här var också snygg, och alla glitterstenar som satt över hästen syns inte ens här, skitdetaljerat var det. Och hatten var fett med couture.

Ja, så det var inte vilken tillställning som helst. Och vi fick ju betalt i natura tänkte jag skriva. I varor. Smink närmare bestämt. Och nej, inte en kroppsmålning. (Ni kommer aldrig få se mig i speedos, sorry)
Utan i smink för 1335 kronor på Mist. Det var helt okej. Detta fick jag med mig hem:

Två olika sorters svampar, tre olika borstar som inte släpper hår i smink och ansikte, två ögonskuggor, en rouge och en eye makeup remover. Fab.

Nej, nu är det ju mitt i natta igen när jag borde sova. Och jag som måste raka mig och duscha och fixa väskan först.
När ska jag lära mig?
Godnatt säger jag nu, men ni får tänka att jag sover om typ tre timmar!


Sleven Eleven, my second home.

Idag har varit en rätt bra dag. Jag klev upp, hoppade över lite glassplitter och började dammsuga igen.
Sen tog jag mig till jobbet och missade precis Sune-rushen. Det är den äckliga musikalen dom spelar vägg i vägg med oss. Sune in person brukar komma in och handla och han är en riktigt klichékändismusikalunge. Men sen har han ju mamma Pernilla Wahlgren också och det säger väl det mesta.

Men jag stod där i godan ro och helt plötsligt kommer det en slags Pride-parad fast utan snygga killar, dykes on bikes och läderbögar. Istället var det gamla kvinnor med virkade slöjor, några slags präster och en jättestor likkista/paradvagn.
Tydligen var det en katolsk procession av något slag. Brödraskapet "Señor de los Milagros" för ut bilder (och i detta fall en apstor vagn med en apstor bild bärd av typ 8 pers på varje sida som en enorm likkista) på gator och torg och det började i centralamerika men nu gör väl dom det här i sverige också.


Denna kånkade dom runt på av någon anledning. Det har väl något med påven att göra.

Chefen var också in och pratade om hur bra det var när jag jobbar, så jag är jävligt nöjd.
Nej. nu ringer mor min.
Ta for now.

Långa dagar, korta nätter.

Ja, i lördags så gick man upp i vanlig ordning som om det vore en skoldag, och ca kl 9 (och en akademisk kvart) så var jag på MIST och blev sminkad för att se gå igenom och klä om och sen sitta och vänta och köra, om och om igen.
Även om vi inte gjorde så mycket så var det lite stressande för att jag visste att jag skulle åka och jobba sen.
När vi var klara skulle vi då gå till deras butik på Birger Jarlsgatan för att få köpa smink för 1000 spänn. Dock med 25% rabatt också. Så i slutändan fick jag grejer för 1335 kr. Inte helt fel.

Så med väskan full i smink sprang jag till tunnelbanan och seven eleven och sen stod jag där till midnatt. Och fan vad det kan vara jobbigt en lördag kväll. Till slut kom iaf Bea, och vi jobbade en halvtimme tillsammans innan jag slutade. Eller rättare sagt skulle sluta. Linda låg nämligen och sov när vi ringde henne halv tolv. Och det är ju lag på att man måste vara två på nätterna, plus att jag inte ville lämna Bea själv. Så jag stannade till halv ett.
En halvtimme hit eller dit tänkte jag. Men då visar det sig att då missar jag ju min buss som går en gång i timmen, så jag fick gå från tunnelbanan. Vid detta laget är jag jävligt trött och less. Så när jag kommer hem, så dumpar jag alla grejer och ska gå och lägga mig direkt.

Tro på fan att jag i mörkret försöker sträcka mig efter telefonen och råkar slå till ett glas som inte bara spiller ut vatten utan går i tusen bitar (jävligt små bitar också) över hela golvet. Så då mitt i jävla natten som jag ska sova så måste jag ställa mig och dammsuga upp glas och försöka att inte få något i foten. Så jävla typiskt.

Men nu har jag fått sova och är på bättre humör. Ska dock iväg och jobba nu, men det blir nog okej. Skriver mer ikväll.
Ta

Nykterhetens bittra nuna.

Jag har ju en plan. Och den innebär att jag i princip (man ska ju aldrig säga aldrig) inte kommer dricka på ca 7 veckor. Så nu sitter jag här, hemma, en fredagskväll istället för att festa och leva quick-fixlivet. Tur att jag har andra metoder.
Och tur att jag har manligt besök, vi kan kalla honom DPK.

Skriver kanske mer sen, annars blir det inte förrän på söndag för imorgon så jobbar jag från 9-00. Först gigar jag och dansar på MIST och sen ska jag till sleven för kvällspasset. Jag är en hora för pengar. Bildligt talat, och kanske bokstavligt talat också. Vi får väl se.

Ta

Gå in i väggen, jag?

Det trodde jag aldrig. Jag var ju bra nära för ett par år sen, men nu är det rätt lugnt. Det är bara det att så fort det är ledigt för mig, så händer något. När ska jag få vila? Jo, på höstlovet! Ska bli grymt!

Men jag ska inte klaga, jag har ju något att göra. Ska giga på lördag på MIST - Makeup Institute Stockholm. Dom har något slags event så vi ska dansa där, och sen drar jag direkt till sleven. Fantastiskt. När jag får lönen på måndag så kommer jag förstå varför jag håller på såhär!
I övrigt så är det rätt softa dagar, sånär på repandet. Men vi lägger något på två dagar så det är ju skönt. Hannes sköter det där han! Det blir bra!

Men imorgon blir en bra dag tror jag. Vet inte riktigt vad vi har på morgonen, men sen har vi bara stången på baletten, och då går det alltid mycket bättre, för att man vet att man har 45 min på sig att prestera. Sen är det jazz och teater. Fab.

Och nu sitter jag här och grejar med min lilla iPod. Så jag kommer aldrig i säng, men det är dags nu känner jag.
Godnatt på er.



Make me a supermodel

Är mer min typ av program, alla är smala och snygga. (Dom brukar kalla mig ytlig men jag har aldrig förstått varför)
Det är lite som en sämre version av ANTM fast ändå bättre för att det är killar med och killar är ju snyggare.
Och det finns en jättecharmig bög som heter Ronnie och han har blivit kär i en hetero (än så länge)fängelsevakt som heter Ben från Nashville. Som dessutom är gift. Men jag har hört rykten om att han kanske svänger lite längre fram i serien. Ser fram emot med spänning.

Här är dom söta tu under en shoot som jag inte har sett än, så det kanske är så att rykterna stämmer.

Varför är inte jag snygg och modell och hittar någon som är lika snygg och modell som vill gosa med mig?

Generation Fett

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om treans nya program. Eller inte så mycket programmet utan snarare dom som är med i det. Det är så jävla sjukt.

Dom bara äter och äter och vill bli fetare, vill inte röra på sig och verkar inte bry sig om att dom kommer vara döda innan deras barn gått ut skolan. Idioter säger jag bara. Det är klart att hon inte bryr sig om hon får en hjärtattack men hur fucked up kommer inte ungen vara i slutändan? Väldigt fucked up kan jag nog våga säga.


Lyckan är kortvarig

Men min plan känns som den kommer funka, så vänta bara säger jag! Snart kommer allt vara löst.

Tur att jag har Christine, i övrigt får jag göra som Nat och bita ihop och le. Tur att jag är bra på det!


Det kommer, det kommer! Anorectic Christmas 2008 säger jag bara.

Att byta en toalettsits

Det låter kanske märkvärt enkelt men sanningen är den att det kräver minst en fil. kand. i VVS-teknik.
Jag har nämligen försökt hela kvällen då min far sa att det bara var att dra loss den gamla. När jag i princip hade slagit sönder hela toalettstolen med en skruvmejsel så googlade jag och det fanns inget.
Så därför skriver jag nu en manual.

Steg 1: Det går inte att bara dra loss sitsen, den sitter fast.
Steg 2: För att lossa den, så måste man skruva loss den på undersidan.
Steg 3: Nu går det att ta loss den.
Steg 4: Nu kan man sätta dit en ny.

Nu hoppas jag att jag kanske har hjälpt någon stackars själ därute i badrumsdjungeln.
Såhär grannt blev det hos mig!

Tyvärr går det inte att ändra på så mycket mer, men jag försöker iaf.

Nu ska jag verkligen sova.
Godnatt!

Happy happy happy

För en gångs skull så ler livet åt mitt håll.

Förutom pain på Vals klass idag så har jag haft en jättebra dag. Vi har nämligen haft utvecklingssamtal med Ane Marie idag. Det är våran balettlärare för er som inte är insatta.

Hon malde på om hur bra dansare jag kommer bli och hur begåvad jag var och vilka förutsättningar jag har. Det var verkligen vad jag behövde höra för jag hör bara andra saker från andra håll. Så tack Ane Marie, jag lovar att mina bra dagar ska komma tillbaka och jag ska verkligen jobba 200 % från och med nu. Jag ska bli ballerina!


Eller kanske den manliga motsvarigheten, premiärdansare.

Sen så har min älskade nya iPod kommit. En touch med 32GB och den är fabolous. Så fabolous att jag döpte den till Johan Nicklas Forsbergs faboulous iPod. I love it. Dock förstår jag mig inte riktigt på den än, men det kommer!

Äntligen får man sova gott en natt!

Even more fashion...bip bip.

Här kommer lite mer glamorösa bilder från våran photoshoot igår.



1. Dom snyggaste dansare/modellerna som skådat denna värld.
2. David och Katrin (möjligtvis Catrin) övar posandet.
3. Ytterligare en rysk skolpojke/prostituerad.
4. Mer ryska skolpojkar, notera hur jag lite diskret har ställt fram benet så att musklerna ska synas.

Förutom bara vanliga random kort så hade vi en photoshoot också, jag och David. Vi skulle göra catalogue, commercial och high fashion (aka haute couture).


Davids tre kort, catalogue, commercial och couture


Mina tre kort, catalogue, commercial och couture

Är vi inte fierce? Balettakademiens Next Top Model säger jag bara. BNTM!



Såhär ser riktiga modeller ut. Jag skulle kunna döda för dom kindbenen!

Nej, mer bilder orkar jag inte lägga upp här, det kommer på fejan. Nu ska jag sova!
Godnatt!

Fashion....bip bip.

Ja, hädanefter kan ni kalla mig modell. Det är min nya karriär känner jag!

Om ni inte har orkat läsa dom senaste inläggen så skulle jag gå en modevisning för Lóréal Paris igår. Och som jag gick!
Vi var visserligen där för att vi kan dansa, men vi fick gå runway också och det var fierce.
Det tog lång tid för att lägga något så enkelt som att gå, och det roliga var att våran dans var helt improviserad.
Och kläderna... ja dom har jag ju berättat om. Vi såg ut som ryska skolpojkar gone naughty.
Men det är ett glamoröst liv, med mycket väntan och lättförtjänta pengar, and I love it.

Det började med att vi gick in en och en på catwalken och sen ställde oss i en klunga. Det var vi och riktiga modeller, snacka om att känna sig ful och tjock. Men när sen vi hade gått i klungan så bröt vi oss loss och började dansa, och vi hamnade längst bak på scen med typ ryggen till så jag tog tag i mitt ben och bara drog och drog och drog och sen vände jag mig om och dansade ut på catwalken. Jag drog upp benen till höger och vänster och David gjorde flickis så vi var fierce och publiken älskade oss.

Nej, riktigt roligt var det att se hur det går till på riktigt med smink och hår och grejs och framförallt väntan.
Här har ni ett litet smakprov på hur det såg ut:



1. Jacob har hittat kläderna och vi vet inte riktigt vad vi tycker än.
2. Efter sminkningen, men smink gör inte alltid under.
3. Backstage äter man äpplen så man håller sig smal.
4. Modeller överallt.
5. Detta var dom som gick med oss, dom två till höger är riktiga modeller, och ni skulle ha sett kropparna.
6. Håret var galet på tjejerna, det plus megaklackar och jag kände mig som en dvärg.
7. Fashion, ooooooh, bip bip.



Är inte detta värsta modebilden? I rushen backstage liksom!

Mer bilder kommer ikväll, nu ska jag träffa folk!


Dansare/Modell

Jag har väl berättat om att jag ska vara modell imorgon, i underkläder?
Idag skulle jag och Jacob gå och fixa håret inför det (jag hade totalt glömt bort det) och skabbiga som man är efter en dag på Ackis så traskade vi in på Loreal Paris. Fancy Schmancy skulle jag vilja säga.

Till saken hör det att jag klippte mig ju för inte så längesen, närmare bestämt en vecka och två dagar.
Ska jag då behöva gå dit nu undrade jag. Men sen gick jag med.

Det första som händer när någon öppnar dörren är att hon frågar; "modeller?" varpå vi kontrar med; "nej, dansare".
Sen fick vi vänta och vi mötte fler modeller, några streetcastade samt en Mikas-tjej. Hon tyckte nog vi var lite konstiga.
Men detta modellepitet fick vi fler gånger och när vi då påpekade att vi var dansare så verkade alla tycka att det var väldigt roligt. Det är något med att vara dansare.

För att återkomma till min huvudsakliga poäng så kollade han kändisfrisören (Patrik, inte Bobby) på mitt hår och konstaterade att jag såg ut som en kyckling. Men det mest fascinerande var att han och jag tänkte exakt lika.
Så mitt hår blev i princip vitt, och lite omklippt. Its fucking fab.


Och jag vet att jag ser fett skabbig ut men det har varit en lång dag.

Och by the way så slipper jag bara överkroppen och briefs. Vi ska ha boxers och skjorta som är långt uppknäppt.
Det blir nog bra. Kort kommer på söndag från detta event där jag kommer sminkas och stylas.
Godnatt.


TGIF

Idag har det varit en lång dag.

Det började med att vår rektor Jan läste sagor för oss. Och ja, vi är vuxna och går en yrkesdansarutbildning, fråga inte.
Sen fortlöpte dagen med balett, lunch samt en titt på ettornas jazz eftersom vi hade utvecklingssamtal.
Viga är dom ju, men vi har också folk som är det så det är lugnt. Men iaf, Emma pratade ju med mig.

Och dom saker som hon sa, jag förstår inte.
Hon sa några få grejer om att jag kan få min dumblick ibland och att jag fläker så mycket så att jag tappar lite formen.

Men annars var det bara bra. För bra för att vara sant. Hon pratade om att jag hade en sån bra rörelsekvalité, en sån fin kropp för dans, att jag kommer att bli en sån bra dansare och att jag var en sån begåvning.


Det var verkligen vad jag behövde kan jag säga.

Tack Emma.


Jag måste ju vara dum i huvudet.

På min skola, så kan man snubbla på jobb då och då. Och så är fallet i detta nu.
Jacob fick en lapp och frågade mig om jag ville vara modell/dansare. Och visst sa jag, det är väl inte så farligt men dom som råkade hamna på detta jobb med mig är Hannes, Jacob och David. Och till saken är att alla dom är smala, men inte jag. Och det skulle vara okej, om det inte vore för att vi typ ska stå i underkläder. (Och ja, jag vet inte vad jag tänkte där heller) Så fatta va fet jag kommer se ut bredvid dom.

Nej, det är inte okej.




Idiot.


Bonde söker make.

Mitt i aggressiviteten så lyser lite homokärlek upp mitt liv. Eller ja, inte så mycket mitt liv som min tv. Men ändå.
Jo, det är så att jag zappade ifrån homosarna i Make Me A Supermodel till Bonde söker fru för att jag vet att det är en bonde med som inte går av för hackor. Och han klår Karl-Petter med hästlängder. (Hah, där var jag fyndig, han är nämligen en hästbonde)

Och inte nog med det, han är homo. Alltså borde det heta, Bonde söker respektive alt. Bonde söker fru och eller man.


Är han inte söt, det är inte ofta man ser en bonde av sån klass.

Kan man inte göra en Dansare söker make?

Och jag hatar min dator också.

Jag hatar att klaga

Det finns mycket som jag hatar här i världen, jag är en ganska aggressiv personlighet, och jag vet att jag klagar högt och ofta men nu måste jag klaga lite till. För här i bloggen klagar jag sällan.

Dåså:
Jag hatar mitt badrum, jag hatar mitt kök, jag hatar min lägenhet i allmänhet och smutsen i synnerhet, jag hatar att jag inte kan sova om nätterna, jag hatar att jag inte kommer upp på morgonen, jag hatar att jag inte har några pengar, jag hatar att jag ändå handlar, jag hatar att mitt hår aldrig ser bra ut bara som det är, jag hatar att jag inte kan äta vad jag vill, jag hatar att jag har finnar, jag hatar att jag inte är smal, jag hatar att jag skadat mig, jag hatar att det inte har läkt, jag hatar att alla andra verkar ha det så enkelt, jag hatar att dom inte märker det, jag hatar att jag blir avundsjuk, jag hatar att jag är så fucked up, jag hatar åt att min intelligens slåss mot min vilja, jag hatar att alla andra har bättre kroppar än mig, jag hatar att jag hamnade just på det mest besökta seven elevenet och inte ett dött ica, jag hatar att jag inte föddes med en talang för sång, jag hatar att jag har förstört det mesta för mig själv, jag hatar att jag nu måste börja göra som man ska och inte som jag vill, jag hatar mycket mer men mest av allt hatar jag att klaga, men just nu känns det som att jag inte kan göra annat.

Bara för att nämna några grejer.

TV-tuesday

Den bästa tv-dagen ever. Och allt tack vare kanal 5. Idag kan man kolla på tv mellan 19-23.30 och behöver inte zappa förutom i reklamen.
Det börjar kl 19 med the new adventures of old Christine, följt av gamla klassiska vänneravsnitt.
Sen drar showen igång.

20 började Ugly Betty och idag var det psychodrama och baby mama drama på samma gång. Det plus en Project Runway vinnare som spelade över i rollen som sig själv är bara... ja, fierce.
Desperate är lite mellanmjölksvarning just nu men jag har en känning på att det drar igång när som helst.
Och där trodde jag det var slut, men nu visade det sig att dom har premiär på en ny säsong av Christine kl 21.55 och efter det är det Brothers & Sisters. Det är helt galet bra men jag tror inte så många ser det. Men då missar ni något.

Tack Kanal 5 säger jag bara, för en sådan fantastisk programrekryterare, bra jobbat!



Äntligen måndag.

Man kan inte tro att man längtar till måndagar, men jag tänker såhär.
När det är måndag så är det ju snart tisdag, och förutom en massa bra tv så innebär just denna tisdag en speciell grej för mig. Mer info om det ifall det går bra.

Nu ska jag iaf göra någon nytta här hemma, och sen gå igenom Vals koreografi. Ska göra partneringen imorgon fast jag inte får för min sjukgymnast, men jag har inget val, jag hoppas bara att min fot är bättre på onsdag när jag ska kolla den.
I övrigt börjar det rulla på med skolan och livet och nu har jag bestämt mig för att börja träna extra också, jag måste få in disciplinen. Så måndagar blir rehab och styrketräning, tisdagar vila (det är ju en väldigt fysisk dag ändå), onsdagar styrka, torsdagar rehab och fredagar-söndag vila. Det blir en bra början iaf, så får vi se vad som händer.
Ska också stretcha varannan dag!


Såhär ska jag bli, minus den orangea outfiten.

Oh, imorgon ska jag nog sola!
Och nu ska jag sova. Godnatt!

Sneakers 'n stuff

Efter min fruktansvärt långsamma insats på jobbet idag (läs föregående inlägg för att förstå varför) så gick jag en sväng bort till Sneakers 'n Stuff för att kolla på rean som jag hörde att det ryktades om.
Dom hade nämligen tag två betala för en på en massa grejer i butiken. Jag som är skogalning hittade genast en massa grejer att köpa. Nackdelen är ju att det är ju dyra grejer ändå även fast du bara betalar en vara. Men kvalité kostar.

Anyhoo så kom jag hem med två par skor för 999 kr. Och jag hade förmodligen köpt halva butiken bara för att det var två för en även fast jag inte har råd och det egentligen inte är billigt heller.
Dessa fick jag med mig hem:



Jag tyckte om dom iaf, och det är en typ av sko som jag vill ha men aldrig skaffat.

Kanelbullens jävla dag

I lördags så gick jag till jobbet, helt i godan ro, med bara positivitet i blicken. 6 timmar senare gick jag därifrån och mina ögon lyste svart.

Såhär är det. Det var kanelbullens dag i lördags och vi säljer ju bullar. Bullar tar ett tag att baka och vi hade förberett men aldrig kunde jag väl förvänta mig att svenska folket var så dumma.

Av någon anledning så ska alla, bara för att det är kanelbullens jävla dag, köpa tio bullar påSeven Eleven Götgatan 57. Och nej, jag överdriver inte, vi sålde tio för 69. På det så pajade ena kassan, kaffet som alla vill ha till bullarna tog slut, och mjölken till latten också. Och sen som en dominouppställning så föll hela mitt liv ihop, sockret tog slut, kunderna var otrevliga och jag var en hårsmån från att skrika till kunderna att dom var dumma i huvudet som gick på något så dumt som kanelbullens jävla dag och att alla skulle bli tjockare än dom redan var.
Men jag gjorde inte det. Utan jag tog mig samman och fixade allt. För jag visste att när jag slutade så väntade alkoholen.


Det här är vad jag tycker om kanelbullens dag. Jävla skitgrej!

Jag begav mig efter jobbets slut hem till Helen, den gamla räven som har flyttat ihop med sin karl i ett så nytt hus som inte ens finns att hitta.se. Det var udda att se henne i hennes vuxenliv där man alltid har ett fyllt barskåp, har mer än ett rum och ett badrum som är lika stort som min lägenhet. Men det var trevligt och udda och kul att vara dansaren bland alla försäkrings och banktjänstemän. Jag känner mig nöjd med mitt liv ändå.

Sen så for jag vidare till Näckrosen och Karin som hade en liten samkväm och det var jättetrevligt fram tills att jag kom på att jag började jobba kl 8 på sleven. Tur som man har så känner man vänner som bor på andra sidan gatan så jag däckade på Elaines soffa på Götgatan 58 och kravlade mig upp två minuter i åtta och var på jobbet i tid!

Nattabio

Jodå, mina vänner. Och främst då bönder och utlandsresenärer. Här i storstaden har vi minsann nattbio. Och inte bara vid premiärer av nördfilmer utan hela tiden.
Så om man är upptagen på kvällen men ändå vill göra något alkoholfritt (ja, det är Johans blogg ni läser) så kan man gå på nattbio.

En annan ska ju upp och jobba imorgon, och söndag, så det är en späckad helg för mig!
Men ikväll var det lite bio iaf med David, Zain, Elaine, Sofia, Alvaro, Vicky, hennes brorsa, Fernando, Christopher och Frank. Jodå, både gay och dansmaffian var där. Och Vickys brorsa.
Vi såg Eagle Eye och jag tyckte den var riktigt bra faktiskt.


Spännande var den, verkligen!

Vilket klipp!

Eftersom att jag ramlade in hos frisören häromdagen så måste jag ju redovisa resultatet. Men innan jag kunde göra det så blev det tvungen att fixas lite. Så nu har jag förstärkt min ytterst naturliga hårfärg. And its fab.
Jag fick hjälp av Nathalie och i retur så fixade jag hennes utväxt på ett sjukt proffissionellt sätt.



Jag vet att det ser lite gult ut, men I'm going *So Silver tonight!

Vad tycker ni? Jag gillar det, men jag trodde inte att jag skulle färga det. Men det är ju inte jag utan lite gult hår!
Nej, nu har jag sett säsong ett av Heroes också. Serien var grym i början men tappade lite mot slutet. Har dock stora förhoppningar på säsong två!
Och ja, jag bojkottar fortfarande Idol. Jävla skit!

Nej, imorgon är det studiebesök av ettorna, blir spännande! Hoppas man glänser!
Toodles!

Plus och minusmöte

Det blir det nu, för kvällen har verkligen varit plus och minus.
-
Först och främst så är svenska folket dumma i huvudet. Och jag menar inte bara lite, utan helt jävla utvecklingsförstörda.
Det finns bara en sak som kommer att få mig att titta på Idol i höst, och det är om juryn tar in Linda som wildcard. Skandal.

Alltså, ni kan ju kicka ut Alice, Anna, Yasmina, Jenny först och främst och sen Loulou och Sep och sist av allt Linda. GAH!

+
Sen så kan ju folk dansa och det här var ett bra sista avsnitt. Katee måste vart helt död när showen var slut för hon gjorde typ alla nummer. Skandal att inte hon vann, men ingen Idol-skandal. Hon fick ju 50000 (dollar dessutom) och jag grät många gånger. Pas de deux :t som dom gör är galet. Joshua är duktig men kalla han inte oskolad om han har tagit klasser. Det är som om jag skulle kommit med i skandinaviska versionen och säga att jag aldrig dansat hiphop eller liknande. Jag är ingen hiphopare, men nog fan har jag provat på en del. Bra final iaf, med mycket gråt och skratt.
Wade Robsons koreografi med kaninerna var ju typ det bästa jag någonsin sett.



Helt fucked up, men galet bra. Det här måste ju till och med du gilla Linnea. (Inte burefjorsk alltså),

Idol 2008 och lite modeller i pausen.

Nu har ju tjejerna galt på för andra gången och jag tyckte att det lät bättre idag faktiskt.

Linda knäckte med Stop, helt galet bra.
Sep var också grym, på alla sätt och vis.
Loulou var bättre än igår tyckte jag faktiskt och Anna med men jag gillar henne fortfarande inte.
Yasmina förstår jag mig inte riktigt på, och Jenny är ett klassiskt fall av mellanmjölk.
Fjortisvm blir det så fort Alice går på scen, det är ju bara jobbigt att titta och lyssna på och det kan ju inte bara vara jag som tycker så.

Ja, och Augutis, då borde hon ha valt en annan låt om inte hon har en röst som klarar av att göra en låt rättvisa.

På en totally different matter så har det ju varit Top Model - final ikväll. Jag har inte följt den nitiskt dock och tänker inte ladda ner och kolla heller utan nöjer mig med det jag såg i Idols pauser.
Nu förstår jag att vissa av er blev så chockade att ni nästan ramlade av stolen men anledningen är följande.
Jacob, den fantastiska funny-gay-guy-mysbögen i min klass which I love har förstört hela säsongen genom att berätta vem som vinner. Och nu är ju resultatet framme, men betydligt ointressant. Speciellt då alla snygga har åkt ut.

Men jag hann se lite runway och deras bilder och även om ingen av dom var bäst så vann rätt person. Whitney, tjockisen.
Hon är bra, men egentligen inte så snygg. Men givetvis så grät jag när man fick veta att hon vann. Jag må vara aggressiv och pro-ana men det var ändå ett fint ögonblick.





Här är lite av hennes stuff. Vad tycker ni? Är hon värd titeln eller inte?

Helkväll

Det hade vi hos casa Forsberg igår kväll. Det  var jag, Andersson, Akselsen och Friang som drack lite (vissa av oss ganska mycket) vin och snackade skit och såg på lite tv.
Först upp var ju Idol-killarna och jag tyckte dom inte alls var särskilt bra. Sen var det SYTYCD, och precis som Akselsens jänta har bloggat så var det en besvikelse att se så dåliga finalkoreografier. Gör om gör rätt säger jag. Hoppas det blir mer action ikväll, och att Katee vinner.


Det här var vår vinhörna, och papperet var till för när man blev för full och slog ner vinglas.

Jag och Andersson fick för oss att stuva makaroner mitt i natten i fyllan och villan också, men jag hade ju slängt allt mjöl för jag fick mjölbaggar. (Det är inte för att man har smutsigt, det kommer med ekologiska varor) I vilket fall så tyckte vi att man kunde ta mannagryn istället. Men det blev ju såklart mannagrynsgröt. Så vi åt mannagrynsgröt med makaroner i. Fantastiskt!

På andra sidan natten så blev det lite tv-spel, följt av lite vin (ja, ni läste rätt) och en tur till frisören. Kort kommer när jag har lärt mig styla håret perfekt. Sen gick vi till Fridays för att fira dagen och livet med en Ultimate Strawberry Daiquiri. Har ni inte druckit den så testa. Den är galet god. Sen så har jag sjungit lite och det gick fantastiskt. Lite så har min dag varit.
Inte dåligt för en onsdag. (Det är ju ändå lillördag faktiskt)


Såhär ser den ut, fast mycket större. Ungefär tre gånger så stor.

RSS 2.0