Jag vet.

Dåligt uppdaterat och så vidare.

Men mycket har hänt nu. Vi har gjort en pjäs på skolan och inte vilken som helst utan Flugorna (ett gammalt grekiskt drama) omskriven av Sartre (en fransk filoso(fo)f).

Och sen har vi haft en utbytesstudent här. Och nu ska jag åka till London på sportlovet. Snabba puckar.
Men jag är glad. Åtminstone just nu. Trots tandkrämen.


Det kanske inte syns men jag har ansiktet fullt av tandkräm. När finnarna inte går bort som dom ska får man ta till gamla hushållstrick.

För övrigt så har mitt hår inte klippts. Det är bara en väldigt tajt hästsvans. Men viss skulle jag vara ful i kort hår?

Jag tror att jag är kär.

Eller lite betuttad iaf. Den ni.

Cullberg! Cullberg! Cullberg!

Igår hade vi workshop och idag auditionträning med Cullbergdansare. Vi gjorde Johan Inger och Mats Ek.
Jag dog. Av någon slags modern dansglädje. Om Mello får mig att bara vilja jobba kommersiellt så får Cullberg mig att bara jobba modernt. Men ont gör det.

Det gick rätt bra, och hoppas att Carina Ari (stipendiatutdelare) också tyckte det för dom tittade nämligen.
Nu ska jag sova och hoppas att mitt bäcken stannar rakt (det har hoppat lite fram och tillbaka) under natten och att mina blåmärken går ned.

Det är inte lätt att dansa alltså. Men så värt det.Två av mina fantastiska blåmärken/inre blödningar. Bilderna gör dom inte rättvisa.


Finbesök!

Nu har min gamle vapendragare tagit sig i kragen och bestämt sig för att skaffa sig ett riktigt liv. Jag kunde inte vara mer stolt.
Det är med glädje som jag bjuder in Robin att bo här i några dagar medans han försöker skaffa sig lägenhet och jobb. Han har liksom flyttat, eller snart iaf.


Fantastiskt!


RSS 2.0