I (almost) got the job

Ja herregud vad det var konstigt.Audition kom och gick och när vi var klara så började dramat. VI hade något som kallas för fishbowlmetoden. Den går ut på att juryn, i vårt fall, satt i en liten ring och vi satt runt dom. Sen så pratade dom om alla, och vi får inte säga ett ord.
Det var lite sjukt för i många fall är dom brutala.

Så, vad sa dom om mig då? Jo, dom började med att rata min klädsel något brutalt. Vissa tyckte jag såg ut som jag har gått fel och jag såg inte proffissionell ut. Sen så gick väl åsikterna lite isär och omkring men jag var "väl bra" tekniskt på diagonalerna och kom till liv i koreografin. Jag var lite ojämn också och om dom skulle plocka någon mer än Nat och Serena som fick jobbet så var det jag på tur. Fast inte enligt Val, han skulle ha "picked a butch woman instead".

I grund och botten gick det ju bra iaf. Och efter denna mördarvecka så ska jag nu säga hejdå till Elaine och Karin som far utomlands. Lite fest, lite gala, lite singstar.

Peace.


Auditionday!

Jodå, sånt ska man göra om man vill syssla med dans.

På vår skola så har vi ett antal auditionträningar som det heter, då får man ha en låtsasaudition på skolan med nummerlappar och allt och en jury som tittar. När man är klar så sitter dom och pratar om alla inför alla och man får inte säga ett ord. Ska bli spännande att höra vad dom säger.
Kläder är tydligen viktigt också och jag har inga bra kläder alls men det känns whatever just nu, jag är bara glad om jag inte spyr.

Och nej, inte av nervositet, utan matförgiftning, jag fick det inatt och vaknade av ett illamående jag aldrig har känt förut. It was coming out both ends så att säga!

Wish me luck.

Den stora dagen D.

Idag fyller David, min kära pseudotvilling år! Grattis!

Aint he a beauty?

Och det är auditionday idag, det blir faaab!

Pedantiska tankar

Jag vet inte om det beror på min uppväxt eller om det är mer en arvsgrej, men att vara pedant är inte alltid lätt.

Nu kanske ni tänker att jag är som Monica i Vänner och ja, det måste jag väl ändå erkänna att jag är. Fast med ett litet undantag. Det är nämligen så att det finns två olika sorters pedanter (som jag har upptäckt). Det finns Monica-typen som under inga omständigheter låter oordning eller smuts komma fram och in i livet. Sen finns det min typ. Vi har exakt samma tänk, med skillnaden att vi kanske inte alltid orkar göra något åt en viss oreda eller smuts (speciellt om man lever ett stressigt och energikrävande liv). Men, och detta är med ett stort M, vi mår fruktansvärt dåligt av det.

Som nu för att ta ett närliggande exempel. Jag har precis diskat allt jag äger, städat upp och organiserat alla kläder (trots att jag vet att det är i oordning om två dagar eftersom jag inte har något förvaringsutrymmme) samt gjort ett försök till att dammsuga. Problemet var att grannen bankade. Han gillade väl inte att man dammsuger vid midnatt (ingen har iofs klagat förut). Detta har nu kulminerat hemma hos casa del Forsberg. Jag kommer inte kunna sova för att jag bara kommer att kunna koncentrera mig på att det är smuts på golvet.

Det är en liten del av hur min hjärna fungerar men jag kan säga att det är grovt förenklat och förskönat.


Ja, det stämmer väl rätt bra ändå.

Ni trodde att måndagar var jobbiga?

You aint seen nothing yet.

Jag visste att det skulle bli jobbigt. Men det här är bara löjligt.
Det började med pilates kl 9 och numera kör hon bara övning på övning på övning. Och en massa magstyrka.
Direkt till baletten där Ane Mari som vanligt dödar oss. Och idag så testade jag att hoppa lite och då sa hon: "Välkommen tillbaka till golvet på mitten" vilket naturligtvis innebar att jag blev tvungen att hoppa alla hoppen fast mina fötter och vader inte har explosivitet i sig någonstans.
När det sedan blev dags för jazz så körde hon naturligtvis sin mördarmagstyrkedel i uppvärmningen som trots sin korta längd är bland det jobbigaste jag har gjort.
I slutet av lektionen fick jag och Tanne ryck och kickade och hoppade men det höll i ungefär 2 min innan vi föll ihop döda. Då började akrobatiken. Är det något jag saknar så är det styrka i överkroppen. Det är så jävla tungt, och vi började med att testa att hjula utan händer idag. Snacka om att gå snabbt framåt!

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra alla sjuhundra saker jag måste hinna med denna veckan.
Ta.

Ge mig helg, nu.

Och jag menar inte en sån här bullshithelg som det har varit nu där man faktiskt jobbar och inte hinner sova och vila. Utan en helg där man är ledig. En sån som jag inte har haft sen jag började skolan.

Har jobbat morgon nu i helgen och inte sovit någonting tror jag. Har även firat Sophie lite, och hunnit att se Producers.
Skulle behöva ett dygn till för att hinna göra allt jag måste.

Skjut mig.

Money makes the pillow go mobilen, nycklarna, plånboken

Eh, ja.

Jag har fått CSN så jag went a little shopping crazy. Och nej, jag köpte inte kläder.
Först en dörrmatta på designtorget för 300 spänn. (Skitsnygg med texten; mobilen, nycklarna, plånboken på)
Sedan hamnade jag på Hemtex av alla ställen (förmodligen den enda killen där inne) och köpte en kudde, en badrumsmatta och ett lakan. Det var ta 3 betala för 2!


Medans vissa skulle ha handlat en dörrmatta på ÖB så köper jag naturligtvis en designad. Något annat är ju inte på tal.

Fab!

En gåva till dansvärlden.

Varför har jag inte sett detta innan?

Fick en present av min exfadder Micke och it kinda made my day. Presenten skickar jag nu vidare till er därute i cyberspace. Det här är det mest fantastiska som har hänt mig sedan... ja detta kan nog vara mitt livs höjdpunkt.


Tack Micke, det värmde!

Vi kan, ta revansch igen...


Jag syns jävligt bra i slutbilden om inte annat.

Yes we can!"It's the answer spoken by young and old, rich and poor, democrat and republican, black, white, hispanic, asian, native american, gay, straight, disabled and not disabled, americans who send a message to the world that we have never been just a collection of individuals or a collection of red and blue states. We are and always will be the United States of America" 

Det finns hopp för världen om inte annat. Och från och med idag är det verklighet på riktigt. Det är bara att vänta och se.

Idrottsgalan is coming

Och jag ska delta, och inte på vilket sätt som helst utan jag ska , och sen ska jag vifta med en flagga. Det är det man betalar 120000 och lägger ner tre års proffsutbildning för. Men det blir roligt. Öppningen är rolig, och opera-Malena knäcker.Nu ska jag installera min byrå som kom från Sundsvall, och imorgon blir det premiär på cykeln som också följde med. Den hade till och med snö på sig. Men innan dess ska jag sova.

Vi ses i direktsändning.

TGIF

Zaino är tillbaka i stan så nu blir det lite alkohol. Min vita termin kan gå och hänga sig.
Har redan smygbörjat här hemma i kallingarna.

Skål och fucking välkommen. Så lycklig blir jag bara med alkohol i handen.

Har ju även lovat att berätta ite om Animal Cuts och jag har inte tid att gå igenom exakt allt nu eftersom att jag inte ens vet hur det funkar själv. Men det innehåller sjukt mycket prylar. Och man ska bli smal på det.
Här har ni ett smakprov på hur mycket piller jag tar om dagen.


Detta är nio olika piller som jag tar 2 gånger om dagen. Det blir 18 om dagen för er som är dåliga på matte.

Thursday's a schoolnight - once again

Jodå. Nog fan sitter man här trots att man redan har slutat. Men å andra sidan, vad ska man hem och göra? Det är ju inte direkt någon som väntar på mig!

Dagen har varit helt okej faktiskt. Det började med mental träning och alla som känner mig vet ju att jag är redan perfekt rent mentalt så jag tog sovmorgon (fick då veta att man har ett auto-IG om man missar två klasser, vilket jag har - vilket innebär fler sovmorgnar- jay).
Jeanettes klass var som vanligt jobbig och inte riktigt avsedd för mig men jag överlevde och när det kom till baletten så hade jag verkligen en semibra dag. Jag vet att det där är en contradiction men det var så. När det gick bra så gick det bra, men jag hade av en outgrundlig anledning på mig en underställströja som mest kan liknas vid en kroppstrumpa, och alla som har sett mig vet att det inte är särskilt smickrande.
Och jag hoppade, bara en sån sak.

Nu sitter jag här och väntar, bara väntar. På vadå? Ja inte på att fylla aderton år iaf utan på att ta mig till läkaren som ska ge mig en remiss till fotexperten Akademikliniken. Det är en jävla härva ska ni veta, när man som dansare vill ha lite hjälp.

Wish me luck.

Animal Cuts

Detta är vad jag lever på just nu och som jag sätter allt och mitt sista hopp på.
If this doesn't do the trick, well then I don't have much of a choice.


Mer info kommer..

Sooooova.

punkt nu.

Penetrerad lite för länge

Got your attention right?

Efter en mördardag i skolan skulle jag bege mig till akupunktören min och så gjorde jag. Han körde in nålarna i mig och jag låg där medans han tränade. Efter ett tag somnade jag och när jag vaknade undrade jag lite lätt vad klockan, och framförallt han, var. Det visade sig att istället för de dryga 45 minutrarna jag brukar ligga så blev det 2 timmar. Man får se det som gratis är gott. Men jävlar vad min fot var avslappnad sen.

Som sagt så är schemat mördande och imorgon är inget undantag.
09:00 - 10:00 Kroppskunskap (brukar bestå av att springa, träna kondition eller styrka)
10:30 - 12:15 Modernt (kanske inte låter jobbigt, men Jeanette Bolding är galen)
13:30 - 15:15 Balett (ni har iiingen aning om hur jobbigt det är, det är helt sjukt)
15:30 - 17:00 Partnering (testa själva att i en och en halv timme lyfta runt på någon)

Alltså onsdag kommer inte bli nådig.

Helg who?

Blir nog ingen galauppdatering de närmsta dagarna, man får ju liksom aldrig sova.

Repat inför Idrottsgalan idag och sen så koreograferade jag litegrann och jävlar vad det var skönt. Men läskigt.
Imorgon så ser mitt schema ut som följande och det avgör att jag slutar skriva här idag:

09:00 - 10:15 - Pilates
10:45 - 12:30 - Balett
13:30 - 15:15 - Jazz
15:30 - 17:00 - Akrobatik

Så slå det om ni kan säger jag bara.

Let's Dance if you wanna be on top.

För första gången på många veckor, och innan dess många år så har jag spenderat en fredagkväll ensam. Och det tar inte stopp där, jag drack inte ens alkohol. Istället så tog jag en liten sväng till sleven, och då menar jag mitt sleven på andra sidan stan, för att sno toalettpapper. Är man fattig så är man.

Fixade lite nya Top Model- avsnitt också eftersom jag verkligen ville se makeovern och är väl inte jättenöjd med allt, men all and all så är denna säsong typ den bästa ever. Mina favoriter är Marjorie, Elina och Isis (som för övrigt är en mtf-transsexual).

Sen var det ju premiär för Let's Dance och det är ju alltid en cirkus. Överraskningarna var många. Detta är min åsikt:
Blondinbella var rätt otippat (fråga mig inte varför jag trodde hon var bra) odansant. Trodde verkligen hon skulle knäcka men det var bara pinsamt.
Kitty var förmodligen personlighetsmässigt den största chocken. Trodde hon var vettig men verkar bara dryg och självupptagen.
Men det fanns ju även guldkorn som Morgan, Carl Jan och så naturligtvis min favorit Elisabeth Höglund. Vilken kvinna. Och vilken man hon dansar med dessutom som bara lyfter upp henne som om hon vore Mat-Tina. Bra där Tobbe.


Min nya favorit!

Caffein baby!

Jag hatar seven eleven ibland. Folk är dumma i huvudet.

Men ibland är det bra, som att man lär känna taxichaufförer när tunnelbanan inte går längre som skjutsar en billigare. Inte för att det gjorde skillnad för att mina smalpiller gör att jag inte somnar pga allt koffein. Men det känns som att dom funkar iaf!

Nu blir det skola, och koffeinet har kickat in vilket är nödvändigt då jag inte har fått någon REM-sömn inatt.

Gala, som alltid.

Jag ska jobba nu men jag säger bara en sak.

Gala, Spy Bar, Hårdrock, sexuellt förvirrade tonårskillar, gratisdrink, balettångest, smalpiller.

Back to life, back to reality

Soul 2 Soul hade rätt i en sak


Det bästa med att börja skolan igen och gå tillbaka till rutinerna är faktiskt helheten. Inte bara att träna sig mot det (vad det verkar som) ouppnåeliga kroppsidealet utan också att TV blir så mycket bättre igen. Nu är det visserligen så att jag följer mycket via USA som ju också haft jullov, men kickar strax igång igen.

Och vad som kickade igång idag var inget mindre än Top Model Cycle 11. Love it.
Jag vet att den redan är färdig, men vissa grejer ska man inte ladda ner. Speciellt inte tävlingar med utslagsmoment, för det är spännande att se vecka efter vecka. Och Jacob, om du spoilar någonting för mig, so help me god, I will kill you!

Det verkar bli en galet bra säsong, både med tanke på deltagarna och på det lilla skvallret jag har hört och sett.


Utmaning

4 av mina favoritprogram på TV

Firefly (går iofs inte på TV i sverige men är världens bästa)
Buffy
Will & Grace
Gossip Girl4 saker jag gjorde igår

Fikade i över tre timmar
Koreograferade
Sov halva dagen
Försökte ragga på ett cafébiträde men misslyckades kapitalt4 saker som jag ser fram emot

Att få en hel kropp
Att tjäna pengar
Att få stå i Globen igen
Att börja trean på ackis4 av mina favoritrestauranger

Kungshallen (restaurang är väl iofs att ta i)
Ming Palace i Sundsvall
Patricia
Kinamuren4 saker på min önskelista

En ny lägenhet
Pengar
Tid och pengar och möjlighet till en NYC-resa
Grytvantar4 personer jag utmanar:

Linnea
Nat
Malin
Jocke


All in.

Nu är det 33 timmar kvar tills jag börjar skolan igen och nu blir det fan all in. Antingen så kommer min fot att läka eller så måste jag operera om den, och oavsett så kommer jag köra tills något utav det händer.

Det blir knappt någon alkohol, men mycket jobb, preparat, styrketräning och koreograferande. Jag har några idéer och än så länge ett jobb. Men det är bara att gå all in and fake it til you make it. And I'm so gonna make it. I'm here, I'm queer och innan årets slut ska jag vara smal, framgångsrik, allt utom fattig och absolut inte ensam. Eller ja, det sista är inte riktigt upp till mig, men even though karma's a bitch, she's a bitch that owes me.

Nu gäller det bara att bestämma sig. Jag gör såhär helt enkelt och frågar er om en sak. Vad ska jag göra? Ska jag göra en GGBJD eller en MCCHD? När jag har bestämt mig får ni veta vad det är.

Äckligt, det är vad det är.

En tanke slog mig, och det är att min fot kanske inte har läkt pga all alkohol jag har fått i mig. Men läkaren sa ingenting om det.

Men iochmed att jag redan för en vecka sen var less på alkohol så säger jag nu att efter ikväll börjar min nyktra termin på Ackis. Inte för att jag tror det själv,  men det är ju tanken som räknas. Och jag ska faktiskt försöka att inte supa arslet av mig, jag blir bara fetare och får äckligare hy av det. Men jävlar va roligt det är!

Har haft en galet bra dag i övrigt! Träffade Carin och hennes danska kompis och sen åkte vi och hade farewellfika för Nettan med mig, Chris, Zain, Linda, Elaine, Jessica, Rami, Carin, Mari och ja, dom stackarna på Kaffekoppen. Vi är nog portade nu!
Nu blir det som vanligt en fantastisk galakväll med Chris, Karin och Jessica, och detta är min outfit.


Jag vet att I look like shit men det var ett femminutersombyte... men visst är skjortan lite snygg? Den är ny.
Håret är lite improviserat med plattången!

Some things dont come for free

Bara så att ni vet så pallar inte jag med dramat. Jag vet att jag kan vara en dramaqueen men jag är en vettig människa så lyssna på mig först.

Hade en riktigt trevlig kväll igår, mycket tack vare Christack så mycket säger jag till honom! Jävligt roligt var det ur många aspekter och så jävla dramafree. Första gången jag kände mig fri på länge... kan det ha berott på alkoholen?
I övrigt så tänker jag sno två grejer från Nat här. Det första är schemat och lyckan över att vi ska ha.... akrobatik!!


Hur bra får det bli liksom? Sug på den musikal!

Det andra är mitt nyårslöfte, jag har många men detta är ett bestående och det viktigaste.

Either one will do.

Skål och välkommen.

Jag har blivit fruktansvärt ful under julen. Tjock och ful. Det ska bli grymt skönt att börja träna igen.


On other notes så har ju även jag några nyårslöften. Ett är att sluta på sleven och börja göra något jag verkligen vill för extrapengar. Om det så ska vara dans/frilans/prostitution eller någon väl vald klädbutik. Jag kan inte stå på ett jobb så länge, det håller inte.
Ett annat är att stretcha. Jag ska innan årets slut vara i min fulla potential.

På något sätt känns allt lättare nu. Jag vet inte om det beror på det nya året eller inte, men jag räknar inte med att det håller. Vi får väl se till veckan hur allt artar sig.  
Orkar inte mer skit.


Gott nytt år... för vem?

Tänker inte gå in på gårdagkvällen särskilt mycket. Det var trevligt, med mat och sprit, helt opretentiöst.
Dock så ber jag er att tänka på att allt inte är gala och glamour. Det fick jag möta ganska head on. (And no pun intended)

Påväg hem till Chris för att sedan bege sig ut så stod vi i Gamla Stan och försökte få en taxi. Efter mycket om och men bestämmer vi oss för att ta tunnelbanan eftersom den ändå snart gick. Då kommer det en polisbil i full fart med blåljus och allt och Chris skämtar om att "den kan vi ju ta".

Lite längre bort på trottoaren stod det ett gäng killar och en av dom var full och skulle gå hem och vandra fram och tillbaka över gatan medan han försökte komma iväg. Då när polisen kom i full utryckning så springer han för att han tänker att han hinner över, men stannar upp (vilket gör att polisen egentligen aldrig bromsar för dom tror ju att han ska vänta tills dom åkt förbi), fast bara en halv sekund innan han bestämmer sig för att kuta.

Jag har aldrig sett något liknande. Det var som i en film. Vidrigt. Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag har ingen aning om han överlevde. Jag hoppas bara på det bästa, och tänker på hans vänner och familj samt polisen som körde bilen.

Så innan ni säger Gott Nytt År för sjuhundrade gången... var tacksamma och tänk efter.


RSS 2.0