Good Night Mr President.

Av anledningar inte så främmande för mig så fick jag en planerad husgäst, vilket i slutändan blir ganska logiskt men det är ju upp till dig att avgöra var sannolikheten i det här är.
Lars var denna husgäst, men som man säger, kärt barn har många namn. Och så även Lars.
Bergman, älskling, min man, björnen och "han den skäggiga därborta" är några av dom. Men det tar inte stopp där. Han är ju nämligen president.

Huh? Wha? Honey, whats this? kanske ni tänker nu. Men sanningen är den att jag faktiskt inte ljuger nu, trots att jag är en känd mytoman av rang. Han är nämligen Chairman of the Nordic Stage Fight Society. Eller för er som inte förstår utrikiska så betyder det President av Nordiska Scenkampsförbundet. Han är många andra saker också, men det lämnar jag till hans självbiografi; "Skägget, Egot, Isbjörnen".

Som den miljöekvilibrist, virtuosa multitalang och kompetensmaskin han är så har han inte bara talang inom stagefighting utan säkert en massa annat också. Han är en skäggets ambassadör samt en multipel isbjörnsfadder.

Men även hjältar måste sova.

Och våran ansiktspälsambassadör som ser multipla fotfrakturer som en utmaning gör det bäst med lite sällskap.


Nu ska jag passa på att skeda honom innan han vaknar till.

Sorry

För det första, det här är inget sympatifiske.
Inte heller en ursäkt, men kanske en förklaring.


Jag fungerar inte normalt, är fruktansvärt labil och mår inte bra just nu. Jag hoppas att det inte påverkar huruvida jag får jobb för jag lovar att jag kan prestera ändå. Det kan till och med hjälpa mig. (Och nej, det är inget jobbfiske heller)

Vill bara säga det, ifall några tycker att mitt beteende är påfrestande, jobbigt eller konstigt.


The 81st annual Academy Awards

Ja så kom den, kvällen jag har längtat efter så länge, en riktigt galakväll och mitt livs framtida höjdpunkt. Oscarsgalan.

Vanligtvis så brukar jag och Sophie köra filmvisning kvällen innan med de fem nominerade till bästa film samt någon till om det är någon speciell roll man vill se eller så. Men det kom så apropå iår så det blev inte så. Jag hann se på The Dark Knight och det är jag glad över. (Men alla nominerade filmer var ju typ tre timmar långa)

Galan inleddes med ett fantastiskt musikalnummer av Hugh Jackman (Hollywoods nya älskling efter detta) där han sjöng om alla nominerade filmer och han var en fantastisk host för kvällen. Men det rikigta gråtkalaset kom med de nominerade och vinnarna. Och detta år var allt bra, presentatörerna, vinnarna och tacktalen var på topp.
Även om jag inte hade sett alla filmer så har man ju ändå lite pejl på vad dom handlar om, och man har ju skådisfavoriter. Bradgelina var fett snygga men Natalie Portman vann the battle of the dresses.


Snyggare kvinna får man leta efter.

Men, för att komma till huvudrätten. Priserna.
Om man ska snacka lite om de tyngsta priserna så kan man väl börja med bästa manus. Den gick till Dustin Lance Black för filmen "Milk" som handlar om en homosexuell politiker som kämpar för lika rättigheter. Den är baserad på en riktigt historia och manusförfattaren är själv bög. Och när han tog emot sitt pris så kom tårarna ska vi säga. Han var så jävla bra när han stod framför hela världens ögon och bara fortsatte att kämpa.

 
Tack.

Jag grät i typ en halvtimme åt det där och varje kom dom filmade honom så grät jag igen. Men 2009 verkar vara året.
När jag precis hade torkat tårarna så var det dags för bästa manliga biroll och som ni alla vet var ju Heath Ledger postumt nominerad för sin insats som The Joker. Och tro på fan, men han fick den. Och när man då fick se hans familj med mamma, pappa och syster kliva upp och ta emot sin döda sons Oscar, ja då jävlar brast det igen alltså. (Och det kommer från någon som har den famlijerelationen jag har dessutom).När det sedan fortsatte så bölade jag över Penelope Cruz som jag inte ens gillar egentligen, och Kate Winslet som verkligen förtjänade sin Oscar. Hennes fantastiska tal har ni här.
Men naturligtvis så bölade jag ju på när Sean Penn vann för bästa manliga då det var för hans roll som Harvey Milk i just filmen Milk. Han pratade också om gay rights och höll ett riktigt bra och politiskt tal och när dom filmade Dustin Lance Black så började jag böla igen. Alla från den filmen hade också en liten vit rosett som stod för gay rights och det är ett enormt steg för det lilla landet i väst.


Här är hans magnifika tal. Första meningen knäcker.
 
Förstår ni hur stort det här är?


Bästa film var Slumdog Millionare som handlar om en ung kille från en kåkstad i Indien som är med i "Vem vill bli millinonär" och lyckas rätt bra. Har inte sett den men den fick en del priser för ljud och musik men kanske främst regi och bästa film.

Mer klänningar och moments kommer, men nu ska jag äta frulle. Och Karro, det är Buffy som säger det till Dawn i sista avsnittet i säsong fem, och sen citerar Dawn det för Buffy i Once More With Feeling.

TGIF

Och jag stannar hemma? Ja, jag vet. Det är pinsamt.


Jobbar ju imorgon, eller rättare sagt om sju och en halv timme så jag tänkte att jag skulle fälla in klövarna nu. Har manglat Heroes, Will & Grace, Let's Dance samt Nöjesbladet och Jaktsäsong av Mats Strandberg.
Och precis som honom så citerar jag också Buffy för det är det enda som jag känner stämmer in just nu.
Ja, förutom "aaaaaaaaaaaaaaaaah" då.


"The hardest thing in this world, is to live in it". - Buffy Summers

Paris Hilton får också betalt av att ligga på en soffa och göra ingenting.

Nu kanske ni tror att detta kommer att handla om Paris. Inte riktigt.
Vill bara säga att det ska bli kul att vara på Operan, jag är tacksam över det.

Det är såhär va, som jag har förklarat, att vi killar på skolan ska jobba på Operan. Det har lett till lite komplikationer. Vanligtvis när folk får jobb av skolan ska det gå till klasskassan. Men då ska det tilläggas att jobben vanligtvis repas in och görs klart på en vecka. Nu när vi får betalt av Operan så sa rektor Jan att klassen får rösta och vi trodde naturligtvis att dom skulle rösta för att vi skulle ha alla pengarna, speciellt eftersom det är en skitlön och att alla jag hade pratat med tyckte så.

Men, när det kommer till kritan så tycker dom att vi som lägger ner 80h reptid och sedan 13 föreställningar (vi är där 7h per gång) samt missar klasser, sömn och välbehövlig vila inte förtjänar alla pengarna. Dom verkar inte ens förstå att vi kan tycka så.
Jag kan absolut hålla med om att vid kortare gig ska klassen ha pengar, men detta är så sjukt mycket och så få som gör det, och under så lång tid. Det är liksom på alla plan. Pengarna är inte det viktigaste för mig även om de absolut gör skillnad. Den övriga klassen kanske har det gott ställt så att de kan vara utan pengar då och då, men så har inte jag det. Men som sagt, det är inte pengarna som är prio ett. Det är attityden, den totala bristen på respekt och ett kapitalt oförstående som får mig att undra varför jag gör något för min klass i överhuvudtaget.

Beslutet är fattat, men att jag ska bjuda till för den här klassen i framtiden är mig väldigt främmande just nu.
Jag kan absolut vara proffissionell och lyfta och jobba på klass men när det kommer till klackklasser för tjejer, andra jobb eller dylikt så vill jag bara att dom ska tänka på det här tillfället. De här tre månaderna. Åttio reptimmarna. Tretton föreställningarna. Timlön på 18 kronor och 50 öre. Och undra om det var rättvist.

Beslutet är fattat, tycker ni det var rättvist?

Ringaren i Notre fucking jävla Dame

En utav grejerna som jag inte har berättat om som händer i mitt liv just nu är att vi killar på skolan har fått ett erbjudande att vara med på Operan i Ringaren i Notre Dame. Den sätts upp i April/Maj och vi är typ dansstatister.
(För er mindre belevade inom kulturområdet så är Operan bland det största man kan göra i danssverige, speciellt i den klassiska/moderna världen. Och man dansar där också, även fast det heter Operan)

Så nu repar vi i princip varje vecka, och jag har äntligen fått en anledning att säga upp mig från sleven. (Kommer sakna pengarna dock) Jag trodde ju mest vi skulle gå och stå men vi ska fan göra splithopp (ála second efface kanske det heter på rätt terminologi) och allt möjligt. Men det blir roligt... hoppas jag. Kul att se hur dom jobbar om inte annat, men shit vad dom tycker att vi suger.Jag tror iofs att den kommer bli skitbra, kanske inte just vår insats dock.


Roomservice tack.. jaha, fel rum.

Det här händer ju bara mig.

Jag får ett sms från en tjej i Sundsvall som nu jobbar på Roomservice och hon undrar hur jag bor. Så jag berättar om mitt tvivelaktiga lilla arrangemang och hon säger synd. Varför då undrar jag?
Jo, dom letar efter någon som vill göra om som gillar schlager. Och visst, jag har mina episoder men schlagerbögar finns det betydligt värre. Dock så hade jag gjort Jack McFarland i nationell tv om det innebar att jag fick en renovering. Men tyvärr så bor jag inte i min egna lägenhet så skjut mig.


Dom här tomtarna hade säkert gjort ett apglittrigt rum med stereoanläggning och karaoke åt mig. Men tji fick jag. Om bara jag hade föräldrar som köpte en lägenhet åt mig.

Dinner darling.

Nu ska jag faktiskt på middag, det känns alldeles galet vuxet. Inte för att det är särskilt avancerat men det är kul att kanske inte äta själv varje dag. Det bästa är att jag hinner koreografea på tåget, för det är ju en bit till Seil.

Vad har jag gjort idag annars då? Ja, sovit och städat hela lägenheten. Känns galet skönt. Jag älskar doften av Ajax.


Min nya bästa kompis.

Dagens visdom/onödiga kunskap/sanning är:
Grå är en väldigt dum färg på en dammtrasa. Damm är ju liksom också grått.

Återhämtning

Fungerar det att sova 25 timmar på en helg och således återhämta sju veckor utan sömn?
Vi får väl se hur det går imorgon!

Igår kväll blev det spontant nog Melodifestivalen här hemma hos mig med David, Hannes, Linnea, Walle och Sara B. Riktigt trevligt och sen blev det utgång och upplärning av vår nya faghag Sara. Även om det inte var hysteriskt roligt var det ändå trevligt och kul att gå ut med Sara också!

Tunnelbanan knäckte allt. När dörrarna öppnades så möttes vi av allsång utan dess like, en halv vagn skrålade med i gamla klassiker och nya hits. Vi var inte sena att hänga på och försökte till och med att tilta i våra jeans.

Men för att återgå till MF så kommer här en liten åsiktsmaskin.
Måns knäckte alla och även om Lili och Sussie var bra så kommer jag nog ändå bara minnas trummisen från den dära hårdrocksgruppen. Eller rättare sagt hans kön som stack fram i tightsen.
Jennifer Brown skulle ha taggat till lite och sjungt upp lite mer men framförallt så skulle hon ha gjort något åt det där skatbot som hon kallade frisyr. Stjärnan för kvällen var naturligtvis Petra Mede som är min nya hjältinna.


Några av artisterna som var med igår och några från förra veckan, och en och en annan från kommande deltävlingar.
Har förhoppningar på Sarah Dawn Finer och lite på BWO faktiskt.


Att ha helg är rätt skönt faktiskt.

För någon som aldrig får två lediga dagar så är det fruktansvärt skönt med lite helg.
Gårdagen var jättetrevligt. Först var det förfest med gratis dricka och sen for vi till Paradise och såg på Diamond Dogs med Hannes och Benji och jag har aldrig garvat så mycket. Dom var fab och kläderna sjukt tajta! Bögarna went crazy.

Sen så dansade vi hela natten med Junior, David, Chris, Daniel och folket!
Klockan 3 for alla hem och jag och Junior fick vänta 12 minuter på tunnelbanan, men då sprang jag in i Josef, eller Jesus-Josef som han borde kallas!

Insåg en bit på vägen att min cykel stod vid rådhuset så jag fick gå från T-Centralen och sen cykla därifrån! Men efter ett litet tag så kom jag hem, men tvi vale vad kallt det var.
Nu är det Mello och jag hoppas svenska folket skärper sig lite. Ska bli kul också att se Thomas, Nathalie och dom andra man känner!

Ta!

Den svarta fredagen

Som den ursprungligen kallas. Jag skulle kunna ge er en historisk återblick på varför den uppkom men det orkar jag inte.

Ledig i helgen vilket är önskvärt så nu kommer lite uppdateringar men just nu är det ju faktiskt fredag kväll så då blir det lite happening. Ska träffa David nu och göra stan, eller åtminstone en Kungsholmen.
Så om ni vill se världen (kungsholmen) eller resten av stockholm ikväll, hör av er!

En till utmaning såhär på morgonkvisten!

Blev utmanad av Malin

Utmaningen går ut på att:

- Gå in i mappen "mina bilder".

- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.

 
Ooh, sexigt värre!

Denna vackra händelse skedde i källaren på ambassadeur där våran loge var när jag gigade med Urban Angels. Det var Studio 54 - tema så vi gjorde en del ur Club Kidz och gick omkring och glammade hela kvällen. Jävligt roligt och sjukt snygg var jag!

De sex utmanade är:
Lisa
Linnea
Veronica
Jocke
Nat
Junior

Goodiebag!

Mina inlägg de kommande dagarna kommer vara lite återblickar då jag insåg att jag missat att berätta om vissa saker. Härom helgen var jag ju på en liten fest som mina väninnor var värdinnor för. Dom delade ut goodiebags och drack gratis drinkar. Vi kom självklart dit och snyltade på dom!

Jag råkade få med mig 5 goodiebags hem. Tänkte att nu är det en massa galna hårprodukter och grejer. Ja, och nej.

Jag fick med mig 4 balsam men bara ett schampoo, känns ju sådär. Sen fick jag en hårfönsbehandlingsgrej och 4 mousseflaskor som jag tror är lovande för mitt hår!

Mer uppdateringar om livet kommer. Det händer galet mycket just nu.


Utmaning

Utmaning: Sju sanningar om mig


Jag blev utmanad av Veronica (http://sapho.bloggagratis.se/)


Regler:

1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.

2. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.

3. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Sju sanningar om mig:

1. Jag är (eller tror åtminstone att jag är) medveten om hur folk uppfattar mig, men jag bryr mig alltid inte om hur den uppfattningen är.
2. Är väldigt sällan nöjd över min egna prestation

3. Lever mitt liv efter "fake it til you make it" alternativt "det löser sig" som i princip alltid funkar.

4. Är galet pedantiskt i tanken och när tid och tillfälle ges även i praktiken.
5. Hatar när folk som inte kan ska ta kommandot och tycker att det oftast blir bäst om jag gör det.
6. Klarar inte av folk som är för pretentiösa, man ska inte ta sig själv på för stort allvar, eller andra... och speciellt inte mig.
7. Har sjukt svårt att sova på nätterna och gå upp på mornarna så sanningen är väl den att jag är en kvällsmänniska av rang.


Jag utmanar:

Junior

Nat (har redan gjort den)

Jocke

Malin

Lisa

Linnea


Äh, sluta vara så jävla svenska!

Melodifestivalen, allas våran heligaste folkfest. Åter igen har den blivit förstörd av antingen artister, programledare, pausunderhållning eller röstfiaskon. Så åter iår. När ska folk kunna lägga ihop två och två hemma?
Folk klagar för att dom inte förstår hur man röstar.
I alla år så har det stått nummer i rutan, du ringer det, och by a magic touch så är din röst räknad. För komplicerat? Ska jag förklara det enklare?Petra Mede är fabolous och det är inte hennes fel att dom nya reglerna är lite skumma.
Låtarna får väl en genomgång senare för nu ska jag träffa Bettan! Det var längesen och hon ska båta i en månad så jag måste ju hinna säga hej och hejdå innan!

Nu börjar de sex bästa veckorna på året, men det är lite tomt.

Gårdagen spenderades hemma hos Emelie (Karlsson) med ett litet födelsedagspartaj som slutade på Grodan där vi dansade som aldrig förr.
Det kommer att komma en historia om min nya jacka som Tigerklo blev lite för kärvänlig med samt om när han höll på att få en käftsmäll inne på krogen (inte av mig då).


Födelsedagsbarnet med roomie.

Men, ikväll smäller det, Melodifestivalen drar igång och det ska bli sjukt kul. Kommer kännas konstigt då varken Elaine, Karin eller Zain är här men vi får ha internetkontakt. Och bara om två veckor så ska Chris vara med, skitkul!Dock så ska jag jobba först (as always) men en sak som har hänt är att jag har sagt upp mig! Så inom en månad så har jag lediga helger, det blir fabolous!
Nu säger jag tack till alla för igår, det var sjukt kul! Självklart var Jessica där också, men det är så det ska vara!

Kom in och drick kaffe vetja!

Äh, jag tar cykeln!

Som ni kanske har läst i förbifarten här eller märkt om ni spenderar dagarna mellan KI och Jarlaplan så har jag börjat cykla. Det är skitpraktiskt. Det går sjukt mycket snabbare, och man kan styra själv över hur snabbt det går.
Visst är det jobbigt att cykeln inte går att växla på, att luften i däcken inte är gjort för en ung vältränad man i sina bästa år eller att den i nedförsbackar känns som plan yta (man måste trampa för att komma fram), på plan yta känns som uppförsbackar och att den i uppförsbackar mest bara står stilla. Men det tar man.
Att cykla i Stockholm går bra, trots att det är vinter. Det är ju mest barmark här ändå, speciellt vägarna.

Men, för att gå ifrån ämnet ett tag, så har ju jag inte alltid varit nöjd med allt i mitt liv och jag har många gånger önskat att saker vore annorlunda. Jag brukar alltid tänka att "om jag hade tre önskningar så önskar jag detta", i hopp om att det kanske slår in. Progress, nada.
Men häromdagen så stod jag och pratade med någon oviktig människa om vädret och tro på fan att vi kom fram till att det är tråkigt att vintern här i storstan är så bar. Så vi önskade att det kom lite snö.
Det gjorde det.

Om detta är en variant på the Truman Show så snälla säg till nu.
Jag gillar snö as much as the next gay (guy), maybe even more, men det här är inte roligt.


Såhär såg jag ut när jag cyklade. Och ja, det är svårt att se trafikljus, trafikanter och bilar då.
Det må se ut som jag ler, men det är mest bara för att mina tänder är abnormt stora och ploppar fram när jag kisar.
Förhoppningsvis så är det inte storm imorgon när jag ska till skolan. Jag kan cykla i snön, men det är svårt när man måste blunda.

Escalator!

Inspiration

Från fett otippat håll. Och nej, jag menar inte Val även om han sa bra saker också.
Jag borde bli avundsjuk och bitter men ser möjligheter. Men det är svårt att skapa något nytt som ingen sett förut.

För övrigt var det jävligt roligt på Gaygalan. Många riktigt packade kändisar och många ansikten man känner igen av för många anledningar. Hängde lite med otippat folk men skolan idag var sletet på riktigt.
Nu ska jag snart sova och önska mig ett bättre liv (ja lite bitter måste jag ju vara).


Detta måste vara sjukt sant för dansare.

Det är (gay)gala!

Chris ringde och frågade såhär i sista minuten om jag ville följa med. Det började nio by the way. Vad jag sa? Ja såklart, jag tackar aldrig nej till en fest!

Ses i vimlet!


Gahbleau!

Ungefär så känner jag mig nu.


Har egentligen inte vilat alls men ändå haft en bra helg. Igår var vi ut och det slutade med att vi stod och houseade med en tjej från Cullberg. Helt sjukt. Hon visade sin point och det är det sjukaste jag någonsin sett. Fantastisk dansare som kan dansa hiphop och house lika bra som balett. Sån jävla inspiration.


Hur ofta springer man på en Cullbergdansare på bögklubbar? Tack Junior för att du tog med henne.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, skulle behöva greja en massa men det får jag ta i något annat liv. Tack för den här helgen ni som var med!
Slutligen vill jag önska BodypumpElaine och Karin Schlager Top Model Diva (dom heter så i min telefon) en bra resa. Och lycka till alla ni som ska söka Hairspray, All in.

Hujedamig för fan!

I fredags blev det singstarkväll hos Elaine, fett kul!
Igår så var jag på stan, shoppade en massa dyra saker, åt familjemiddag och sen Wallmans vidare till Lino.

Och nu, tidigt som in i helvete så ska jag till Frescatihallen för att titta på Nikekonventet som Urban Angels är med på och även Zain och Alvaro på ett hörn!

Gala.


RSS 2.0