Europride - Söndagen

So it's come to this. Den sista dagen, den sista uppdatering. Var kanske lite längesen nu, men jag kör på.

Efter den på många sätt blöta kvällen under lördagen så sov jag för en gångs skull gott, eftersom jag inte skulle upp tidigt. För sent kom jag ju hem.
Jag vaknade vid liv någon gång vid fyratiden och skulle ju då vara i parken kl fem och se på drugbingo. Så det var bara att klä på sig och åka, så min frukost blev än en gång alkohol. Men jag fick gratis chips till.

Drugbingo är en nybliven tradition för mig och för er som undrar så är det faktiskt bingo, med tre drugor som håller i det.
Druga är ett annat namn för dragqueen, och det är inte vilka som helst som håller i detta, det är Cunigundas Mammor.
Det är tre "kvinnor" i övre medelåldern som sitter i sverigedräkt och kedjeröker och dricker och är så bittra som man bara kan vara. Dom svär, slåss och är helt hämningslösa. Och det bästa är att dom gör allt detta utan att göra en grej av det, så det blir bara ännu roligare. Priserna sen är också en helt egen historia. Dom bestämmer totalt vem som får vad så får man bingo skriker man och springer fram till scen och hoppas på det bästa. Antingen får alla gå tillbaka, eller så tar dom upp någon på scen och tvingar personen att strippa om den vill ha pris.
Du kan få något fint som hotellövernattningar eller dylikt, men har du otur så får du ett paket frasvåfflor.

 
Här är dom, Eva, Anne-Marie och Lisbeth. Fantastiskt!

Jag tog mig därifrån med en Mats Strandberg- bok, ett Björn Borg- pannband, två vipbiljetter till Café Opera och en drös kondomer och glidmedel.
Efter drugbingot så kände vi att vi behövde mer alkohol, och vi gick verkligen all in eftersom det var sista kvällen. Så vem behövde groggvirke tänkte vi. Så där myntades den nya och absolut bästa av Laua-drinkar. I lau it. Bara ren laua. Fantastiskt.

Rätt var det var så hör man en välbekant stämma, och då är det naturligtvis Right Said Fred som kör den gamla hiten "I'm too sexy". Efter det så stängde parken så vi bestämde oss för att göra parken på tio minuter och kutade runt mellan sexleksaker, hivinformation och kvart i nio-ragg i regnet. Det sistnämnda hände verkligen. Vi skulle gå in i Casino-vagnen men dom hade stängt, men när jag myntade ett "jag är vig" till killarna därinne så kom jag in, men inte flatorna.
Där fanns det rosechampagne och vi bytte nummer. Det var bara humor på hög nivå tyckte jag, speciellt eftersom en kille skrev in sig själv i min telefonbok som Kvart i Fem.

Sen så begav vi oss hem till Linnea för fortsatt festande, och jag hade då gjort planer för att ha någon att umgås med eftersom att flatorna skulle på någon slags tjejig queerfest som lät lite läskigt.
Som räddarna i nöden fick jag tag på Kim som skulle ut med Tobias och JonPatricia. Dom hade vip så vi fick gå före i kön, och jag slapp vara själv hela kvällen. Det var riktigt trevligt och jag träffade många jag kände och såg vissa jag önskade jag aldrig hade träffat.

Som vanligt blev det en sen kväll, och jag kom väl hem kring sex och somnade kring åtta skulle jag tro. Men på det hela taget en värdig avslutning på något så fantastiskt som Europride var.
Härifrån kan det bara gå utför liksom. Vilket jag känner såhär i efterhand.

Så avslutas härmed min Pride-följetong och om jag kommer på något roligt kanske jag lägger till det när det kommer tillbaka i minnet. Nu är det bara att blicka framåt mot nästa år.
Happy Pride!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Happy Pride to you too! ;)Nu, jag vill att du mailar min adress till dig! Jag hittar bara din sundsvallsadress.

2008-08-20 @ 14:33:27
URL: http://myownwords.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hahahahaha! Jag vill ha din adress, inte min. Jag kan faktiskt min egen adress! ;) Kan du skicka din adress till mig? Tack! :)

2008-08-21 @ 00:58:02
URL: http://myownwords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0