Tjarå!

Nu drar jag till Arlanda och sen vidare till Rhodos!
Life is good!

So long suckers!

I'm going abroad!

VI får väl se hur det blir med bloggandet. Ska verkligen försöka att uppdatera mig men det blir nog inte varje dag!
När jag kommer tillbaka dock, då ska jag göra er avundsjuka!

Kanske skriver inatt innan jag drar men annars så får ni ha det så bra, så ska jag ha det bättre.
TTFN


Tiden går och vi med den.

Nu närmar det sig. Om 24 timmar är jag på Arlanda och om 36 timmar är jag på Rhodos.
Försöker lista ut vad fan jag ska packa för något. Jag har ju inte vart iväg på hur längesen som helst. Speciellt inte solsemester. Det blir svårt!

Bonnbrännan sitter i och det ska bli fett pinsamt de första dagarna utomlands men det glömmer jag när jag får hoppa i vattnet. Men till den viktiga frågan; vad fan ska jag ha med mig?

Vad brukar man säga? Pengar, pass, p-piller?

Ja, jag måste återgå till någon slags packning men ja, RIP MJ ska man väl kanske också säga. Man måste ju följa strömmen.
Intressant anekdot för KVT:are som läser detta; jag och Sophie var och fikade med Toa Borstensson. Galet roligt.

BRB

Vill du flytta in med min bonnbränna?

För att jag har fått en lägenhet! Och med jag så menar jag vi! Idag skrev jag och Linnea på kontraktet och skålade med skumpa!

Först var vi och tittade på området eftersom hon inte sett det. Jag hade ju egentligen inte heller sett mig omkring utan gick direkt till lägenheten när jag var där. Och efter att ha vandrat omkring ett tag så hittar vi stranden. Ja, stranden.
400m från vår lägenhet finns det en strand. Så jävla värt.This is the shit.

I lycka så vandrade vi tillbaka in till stan i den gassande solen. Jag som inte har varit i solen på säkert sju år tänkte inte en sekund på att jag kunde få en bränna, men se det fick jag, och det får ni snart se.
Väl inne så skrev vi på kontraktet och blev som två barn igen för fem minuter innan vi knallade in på systemet och köpte skumpa. Det blev en flaska Rotari (roséchampagne) som vi avnjöt i extas i Ellen Keys park.


Livet är bra när man har sol, bubbel och kontrakt!

Sen har dagen bara rullat på bra och jag känner mig sjukt lugn och harmonisk.
Men, som sagt, jag har också fått en galen bonnbränna. Och detta är efter en dag.


Gissa hur jag kommer se ut efter en vecka på Rhodos...

Och det roliga är att jag blir så röd, och sen brun på nån dag. Jag bränner mig aldrig.
Nu ska jag hänga lite med Zain och Cat.
Ta for now.

En fyra för tre.

Nu blir det nog såhär tror jag. Det är inte påskrivet än men om inte himlen ramlar ner på Lappis (teoretiskt eller bildligt) så kommer vi nog att flytta i augusti, and even more important, skriva på kontraktet imorgon. Då är vi liksom fast. Eller fria, det beror på hur man ser det.
WACCK blir verklighet och jag tror vi kommer ha sjukt kul. Jag och Jocke har redan pratat om hur vi ska överaskningsommåla Linneas rum om hon är borta.

Så nu jävlar kör vi. Men först är det RHODOS! (Jag vet att jag tjatar men jag har inte varit på solsemester sen jag var fjorton) Och snarare än så så är det lite inflyttningsgala hos Nat. Väldigt improviserat och litet men ändå.
Wish me luck.


Kårleg

OM jag nu ska skaffa denna bostad så måste jag ha ett kårleg. Och då måste jag ha ett kort på internet som jag kan skriva ut på skolan. Därav denna bild.


Haha. Balettakademiens Elevkårs Ordförande.

För vi ska åka till Grekland, för vi ska åka till Grekland!

Ja, ni hörde rätt! Jag ska till Grekland!

Nu kanske ni tycker att det är konstigt eftersom att jag inte har några pengar. Men!
Jag åker med mina föräldrar så dom betalar! Okej, jag vet att det blev konstigare. Men!
Jag tar med mig David. Fan, det är ju helt jävla bisarrt!

Han ville komma bort. Jag ville på en gratisresa men inte känna pressen av att bara vara med päronen och det gick att få med en till så jag tar med mig min låtsasbrorsa David! Men mamma och pappa kommer ju typ att tro att vi är ihop. Vi ser ju likadana ut nu också. Men vafan. Det blir sola och bada och piña fucking colada.


Och jag tror vi bor precis vid stranden. Fan va skönt!

Och just det. Vi har fått lägenheten. Eller rättare sagt får vi den om vi vill.
Jag var lite skeptisk men Nat som var med tyckte den var bra. Jobbigt att ta ett beslut utan Jocke och Linnea men det lutar åt att det blr den iaf. Det är ju billigt om inte annat. Och vi har säkert det roligt också! "En fyra för tre" liksom.

Jag vill inte lägga upp några bilder än eftersom alla jag tog är ju på någon annans lägenhet men när(och om) vi flyttar in så ska vi måla om lite iaf!

Nu ska jag smälta dagens event litegranna. Har faktiskt varit och gymmat också samt lagat min blender. Så dagen har varit full av äventyr. Ska försöka skypa lite med Lisa innan jag fäller in klövarna också!
Ta for now.

Felknullad i huvudet?

Det var ju också ett uttryck.

Imorgon hörni, då är det inte vilken dag som helst. Då är det dagen som jag får mitt kontraktserbjudande på våran 4:a. WACCK är på G. Själv så får jag ju panik över att inte kunna göra exakt som jag vill men jag tror det blir bra ändå. Jag måste ju lära mig att handskas med andra människor någon gång.

Och på något bisarrt jävla vis så börjar jag känna att jag kommer att sakna den här hålan.

Men är den egentligen värd att bo i?

Jag gör en liten pro/con-list.

Pros:

 • Ändå rätt nära innerstan.
 • Mitt egna.
 • Inga grannar som klagar.
 • Rätt okej område ibland.
 • Billigt.

  Cons:
 • Fortfarande inte i innerstan.
 • Svart, så jag skulle kunna bli utkickad när som helst. Och jag får inte ändra något.
 • Grannar som är lite konstiga och inte fattar tvättstugevett. (And as of today, fulla också)
 • Helt jävla off egentligen fast fortfarande nazister här.
 • Inte lika billigt som en studentlägenhet.


Aja, det blir nog kanon det här. Ser sjukt mycket fram emot att få packa upp och göra iordning det nya stället.
 WACCK for the future.


Skärgården i kort och gott.

I mångt och mycket en trevlig och lite lätt surrealistisk kväll. Men jag njöt.


Jag och David efter den första snapsen. David bet av.

Dagen började helt fantastiskt med sol, jorgubbstårta och lite vin. Men senare så kom ju naturligtvis regnet eftersom det är svensk midsommar men det gjorde ingenting. Vi grillade och dansade och jag hade någon slags buggkurs.
Det blev lekar som mitt lag Tarmvred naturligtvis vann. (Nej, vi kom inte på namnen själva. Vi tävlade mot Gonorré, Analklåda och Böldpest). En riktigt rolig midsommar var det.


Längst upp på en kulle låg stugan med pool, bastu och utsikt över ön.


Sen blev det lite blött men David räddade det med ett par snygga gummistövlar och festen fortsatte.

Framåt tvåtiden började folk bli trötta och vi tänkte ta bussen in till stan. Den sista.
När vi kommer till busshållplatsen ungefär tio minuter tidigare så ser vi en buss åka förbi. Vi blir lite nojiga att det är våran så vi ringer SL. Hon försäkrar oss om att det inte är den så vi väntar. Det kommer ingen buss.
Då ringer vi SL igen och kräver att dom ska betala våran taxi in till stan vilket dom går med på men det tar ju ungefär en 40 minuter för taxin att komma dit. Så vi väntar och väntar och dricker champagne på busshållplatsen mitt ute i ingenstans. Och en timme senare när taxin kommer då hoppar vi in och somnar på direkten. En 50minuters tupplur senare så var vi i stan och kvällen kom till sin ända.
Förutom att jag blev attackerad av en nazist ungefär 200 meter hemifrån. Lyckligtvis hade han en tjej på andra sidan gatan som skrek på honom och jag var inte själv så det blev aldrig särskilt illa. Men läskigt.

Men all and all en jävligt rolig midsommar. Tack David och alla ni som var med!


Midsommarångest

Hade först inget att göra. Sen en grej. Sen en annan. Och sen sju till.
Men nu lutar det åt att jag ska fira midsommar i skärgården och det kan bli sjukt spännande med tanke på att jag aldrig har varit där men av principskäl hatat den.

Om ni undrar vad jag menar med lägenhet så är det för att jag ska flytta. Förhoppningsvis skriver jag på ett kontrakt nästa vecka och då blir WACCK en sanning. Fest är vad det blir då!

Nu ska jag sova och preppa för dagen imorgon.
Godnatt och trevlig midsommar!


En dag på gymmet.

En ny storsäljare från Johan Nicklas Forsberg Productions.

Idag gick jag hemifrån på ett litet äventyr. Jag skulle träna på Sveriges modernaste gym på Östermalm, följdaktligen innehållandes Sveriges modernaste människor ifrån Östermalm. Nu tänker ni förmodligen att "gymma har man ju gjort, hur mycket häftigare kan det bli?". Mycket.
Visst har jag tränat någon gång på Friskis gym eller i träningsrummet på skolan, men detta var något helt annat. Matrix träningsprogram kan slänga sig i väggen.Att kliva in i receptionen var som att kliva rakt in i Femte Elementet (filmen, inte Milla). När man sedan förvirrat letar sig till herrarnas så tar man sekelskiftestrappan med en modern touch tills man kommer fram till vad jag endast kan liknas med ett spa/vardagsrum. Det var korgstolar, blommor, bastu och (I'm pretty confident att) om jag letar i skåpen så hoppar det ut en liten asiat och masserar dig.Jag börjar med lite cardio för att bli varm men avancerar ganska snabbt till gymmet. När jag kliver in så möts jag direkt av en distinkt doft av man. Lite lätt homosexuellt tittar jag mig omkring och försöker förstå vad fan maskinerna är till för.
Mitt egentliga mål är ju överkopp men eftersom alla muskelmän står och låtsasfightas (på det ocoola sättet) vid hantlarna och sen biffar till sig med lagom kåtblick i spegeln så kände jag att jag håller mig borta. Så jag går till hamstringmaskinen och tänker att det är nog en piece of cake. Efter fyra maskiner till inser jag att jag är lite svagare än jag tror. Då kommer jag till utåtvridningsmaskinen och jag tar det tyngsta. Stolt som jag är vill jag att dom ska se att jag orkar något så jag fortsätter i evighet utan att någon ger mig så mycket som en blick.  Med lite tur hittade jag en tricepsmaskin (även om det tog mig tio minuter att fatta hur den funkar) och jag stannar där eftersom att jag ville jobba överkropp.

Efter ett tag med mycket kroppspanande och mansflörtande så känner jag att jag är färdig. Jag tar vägen förbi hantlarna och vågar mig äntligen på att göra lite armar men får direkt prestationsångest så jag bestämmer mig för att vara klar. Danskadad som man är så vill jag vara bäst och lägger mig i ett hörn och panikstretchar. Rakt ner i spagat 6 ggr (tre gånger på varje sida i en minut) och sen lite split.

När jag sedan ska gå hem så ställer jag mig i omklädningsrummets nakna sanning och funderar på huruvida jag ska gå i träningskläder eller jeans. Den halvnakna karln bredvid mig stirrar konstigt när jag tar lite deo och sen klär mig vanligt. Jag vill poängtera att jag inte var så äcklig och svettig (eller åtminstone inte såg äcklig och svettig ut). Jag ignorerar han och hans nakna kropp och beger mig mot speglarna för att fixa till håret. Väl där sluter han upp vid en spegel och stirrar på mig med vad som kan vara både äcklad och kåt (möjligtvis även båda). Vet inte riktigt hur jag ska tolka det så jag tar mina grejer och åker hem.

Nu såhär i efterhand så känner jag att jag nog kommer ha fruktansvärt ont överrallt och jag ska om 9 timmar ha balett och sen jazz. Det ska bli spännande med tanke på att musklerna nu känns som spaghetti. Men lite sömn på detta så kanske det blir bra.

Vi ses väl imorgon på klass hoppas jag. Godnatt.


Ljus framtid.

Det ser jag nu. Jag tror nämligen med största sannolikhet att vi kommer få våran lägenhet!
Fan va skönt det skulle vara.

Nu ska jag dock sova för imorgon ska jag först på balett, sen förmodligen jazz och sen på eftermiddagen ska jag på WorldClass och träna! Gratis i två veckor dessutom! Love it.
Idag har jag bara hängt med Soffan/Patsy Darling/Sofiabolous (kärt barn har många namn) och spelat TV-spel och lite så. Det var som på the good old days. I've missed it.


Love is in the air alright. Love you.

I'm too sexy for this shirt..

Igår var det ju modevisning på Hötorget för Gul & Blå -butiken som ligger där. Yours truly var modell och gick röda mattan i regnet.

Vi var där hela dagen och när vi kom dit vid tio fick vi kaffe som två timmar senare var utbytt mot en bag-in-box. (Så att vi skulle leverera och ha roligt). Och det hade vi.
Hur såg vi ut då kanske ni undrar? Jo, alla var snygga utom jag som fick en liten för tajt t-shirt i ena outfiten och snickarbyxor i den andra. Det är inte min kopp te, men det funkade. Sen så fick jag också ett par asschyssta nördbriller som jag sen fick behålla. Dom var fab!

Här kommer nu en jäävla massa bilder.


Min första outfit, älskar glasögonen men kände mig lite tjock i tishan.


Outfit två som senare fick en gubbkeps också. När jag kom ut i denna spelades I'm too sexy...


Navas, Alex och jag.


Hela grejen började med lite lindy för att locka folk, vilket lyckades.


Nathalie med sin snygga gång till rock.


Sen kom nörden och försökte flörta lite..


Hot or not? Jag vet vad jag tycker.


Nat blev lite arg när jag flörtade med tjejerna i publiken.


Alex, Jens och Wille.


I'm too sexy for this shirt, so sexy it hurts..


When I shake my little tush on the catwalk...


Slut och klart.Hela gänget

Home Filthy Home

Nu har jag kommit hem till skiten.

Imorgon så är det modevisning för Gul & BlåHötorget så kom och titta mellan 12-15 ungefär. Vi kör tre gånger däremellan. Men nu ska jag sova så jag ser modellfräsch ut imorgon, och efter det så är det lite inflyttningsfest hos Nat tror jag. Fab.

Så jag säger Hej Stockholm och Godnatt.

Follow the day and reach for the sun.

Nu leker livet trots den påtagliga känslan av gårdagen.
Sitter på tåget mot Stockholm igen och lyssnar på Light and Day med Polyphonic Spree samt Your Disco Needs You med Kylie samtidigt som solen skiner in genom fönstren och jag sitter med en egengjord smoothie.
Har upptäckt hur enkelt och gott det är med smoothies så nu jävlar blir det shakes till frukost varje dag. Jag släpar nu ner min fina gröna OBH Nordica Blender igen och denna gången ska den stanna!


Vaniljyoughurt med färska blåbar och hallon. Det lönar sig att bo i skogen ibland. Och jag är sjukt imponerad av mig själv för att jag har gjort en smoothie. Det är hardcore. Geira får passa sig.

Ses i stan!

Abtronic, simple and easy?

Ja herregud hörni.

Nu är jag ju hemma i härlighetens Norrland. Och som det inte räckte att jag fick stå på en perrong i Gnarp (också kallat Slutet på all civilisation) en halvtimme i regn så har jag sjuuuuk träningsvärk.
Så nu när jag försökte bli varm för att stretcha märker jag att vi inte äger Yamunabollar eller badkar alls. Så man tar vad haver och här hemma hos tjockissläkten så har mor min naturligtvis köpt en Abtronic.
Jag kan säga att den är inte alls som förväntat.Först måste man smörja in hela skiten med någon glidmedelsliknande vätska för att sen trycka på tre knappar lite sådär random 20 gånger tills den startar. Den känns men gör inte speciellt mycket nytta annat än att det känns som att man har haft sex när man tar av sig den. Varför undrar ni då säkert. Jo.
Om man som mig hade den på ljumskarna eller hamstrings så blir det skrämmande nära områden som faktiskt brukar ha glidmedel på sig. Förlåt om jag blev för graphic.
Praktiskt? Njae.
Roligt? Njae.
Sexigt? Njae.


Nu blev bilden uppochner men ni förstår hur det ser ut.
Tänk er att ytan på den är täckt med en cm tjockt lager av glidmedel. Typ så är det.
Not hot.

Men din mamma är karma.

Det är på den nivån idag.

Tro på fan att jag sitter uppe halva natten för att vakta tågbiljetter på Tradera, så min sömn blir sönderhackad i bitar. What for? För att komma till tågstationen i tid, stå i universums längsta kö i den enda av 20 automater som fungerar, för att sen komma fram då den lägger av precis just för mig. Det hjälper inte direkt att det då är fyra minuter kvar tills tåget går på perrong 18b som är ungefär en halvmil bort. När jag då kommer på, svettig och jävlig och med en enorm väska så går det bra (man ska vara glad över det lilla) att åka med, men jag sitter i andra änden av tåget. Så precis när alla idioter till resenärer ska börja stå upp och lägga alla sina grejer i mittgången ska jag på något Fångarna på Fortet - sätt ta mig fram till min plats. Det gick ju faktiskt helt okej. Så jag sitter i min godan ro och låter svetten torka till Desperate då dom börjar prata. Med hörlurar i örat så tänker jag inte på det till en början och det slutar med att jag bara hör: "Då får vi önska er en trevlig resa vidare till Gnarp, och sen till Sundsvall". Rutinerad resenär som man är så inser jag ju att vi måste ta buss sista biten. Jag hatar att åka buss. Människor är så äckliga. Speciellt när dom reser.

Så det är ungefär så bra mitt liv är, och nu får jag bara hoppas på att Johanna (som jag ska överraska på hennes studentmottagning) inte har tid att läsa min blogg innan imorgon kväll. För let's face the facts, jag kan ju inte sluta underhålla er bara för att jag ska överraska henne, eller hur?

Nu ska jag spotta lite på tåget och packa ihop mitt tillfälliga hem som jag har skapat här. Men vi ses i Sundsvall.

Dagens humör är inte på humör. Han är arg.


Nattens humör

Idag så har jag tagit balett igen (gjorde det även igår) och det kändes fantastiskt. Sen tog jag Val, det var också fantastiskt! Och det mest fantastiska var att Jeanette var med på baletten. Denna kvinna är något av det mest fantastiska jag vet. Helt underbar.

Nu sitter jag och Traderavakar även fast jag vill sova. Och jag måste gå upp om tre timmar och vinna också. Gah!

Ja, såhär ser jag ut egentligen. Bättre blir det fan inte.

Dagens humör.

Det ska vara min nya grej. Eftersom att jag inte alltid har tid att ta snygga kort och få in dom i datan så tar jag ett litet webcamkort på mitt humör för dagen/kvällen/natten.

Detta är då just nu.

Nej, det är ingen Top Model-ripoff, men jag måste medge att det platsat ganska bra där ändå.

Äventyr var var det var.

Idag har jag solat stående. Och naken. Helt bisarrt var det.
Det var ett litet bås som jag hellre skulle benämna dödskammare (för jag trodde verkligen att jag skulle dö därinne) som man ställde sig i naken och sen så blev man brun. Liksom lysrör på högkant.

Ett riktigt äventyr.
Nu ska jag iväg igen. Men det här har hänt:
Röstning
Valfjäsk
Powerwalk
Balett
Cunt Colouring Book (bilder kommer)
Kastande av nät


Ja hörni, nu ska jag på Nalen och titta på dans, vi ses!

Grattis Sverige, typ?

Ja vad fan ska man säga egentligen? Grattis? Jag har faktiskt några suspekta norska källor som säger att dom säger det till varandra på syttonde mai. Men vad grattar man till då? Självständighet? Ens egna awesomness?En sak är iaf säker; jag har aldrig sett så många ickesvenskar på stan som idag.
Och nej, jag är inte rasist, men förutom att Sverige är sjukt mångkulturellt så var det 300 galna danskar på plattan, (jag antar att det var någon slags fotbollsmatch eller hockey eller något liknande), och sen var det turister överrallt. Dom verkar tycka att våran nationaldag är mer spännande än vad vi gör.

Och jag såg Kungen och Drottningen också. Det var sådär lagomt med mellanmjölk. Men barnen, och Carl Philip. DAMN!
Han var het han. Ojojoj.


Inte den bästa bilden, men irl, woow.

Kommer också egna bilder från tillställningen men nu så ska jag ta en öl med Walle hos Kirre.
Ta for now.

I'm going cold turkey

Eftersom att jag inte nu tränar så blev krocken med mina piller och min kropp lite för mycket för mitt hjärta. Så jag tänkte att jag tar en liten paus fram tills att jag tränar hårt igen. Problemet blir att jag går teoretiskt sett från 18 koppar kaffe om dagen till 0. Ja, förutom alla andra ingridienser som jag inte ens vet vad det är för något.
Igår var huvudvärk dagens ord och så fort jag blundade så somnade jag. Det var helt sjukt.
Men idag känns det bättre. Nu ska jag försöka styra upp här hemma och sen så ska jag faktiskt försöka skaffa ett jobb.

Och nästa vecka, damn. Då blir det träning.

En fantastisk möjlighet för er allihopa!

HJÄLP!

Jag har precis efter mycket om och men insett att jag nog inte har så mycket pengar. Och inget jobb heller. Jag vill ju absolut inte jobba på sleven, men tänkte att det får jag väl om det krisar. Men nu är dom så många så nu när det krisar så får jag inte jobba. Dålig karma eller vad säger man?

Så anyhoo, jag behöver ett jobb. Gärna inte ett jobb som innebär att du går dit kl sju och hem tio timmar senare i tolv veckor. Jag kan jobba heltid ett tag, men helst deltid hela sommaren. Eller en massa gig.
Man får väl hoppas på det bästa. Men en sån tur brukar inte jag ha.

Så snälla, hjälp mig. Jag är bra på det mesta.


Ser inte det här ut som någon som du vill anställa eller åtminstone ge en massa pengar mot lite lätt omoraliska tjänster?


Folk är idioter men man är ju snygg i håret iallafall.

Ja hörni. Jobba aldrig med människor som tror att Kanada ligger i Usa, risken finns att dom inte vet hur något annat funkar heller. Skjut mig.
Men nu har jag åtminstone gjort hela vårens bokföring och styrt upp lite.

Sen så har jag vart och träffat ägarna för Gul&Blå-affären vid hötorget som jag ska göra lite gerillareklam för om någon vecka. Det låter glammigare än vad det är men jag ska vara modell och får lite kläder. Jag har ju ändå inget att göra så varför inte leka modell.
Nu när jag är snygg i håret också. Jag var ju hos fantastiska Jessica på salong Hos Tomas idag och jävlar va vitt det är. Men snyggt som satan. Hon lyckades till och med fixa till lite av det Linnea orsakde med kontorssaxen. Hon var inte helt nöjd, men jag kunde komma tillbaka när det hade växt lite.


Det är ju inte jättestajlat direkt men så ni får en idé hur denna modell ser ut på hemmaplan.

06:37

Fan vad jag känner mig misslyckad nu. Jag och Andersson hade som plan att vara vaken och festa tills kungshallen öppnade och man kunde käka riktigt god fyllemat. Alltså kl 10. Problemet är ju det att han var så jävla hungrig så vi svängde förbi donken och då blev han mätt och trött. Men vi hann sno en vägskylt på vägen. Mer info om det imorgon.

För övrigt så har jag klippt och färgat håret. Allt för att jag skulle vara David i trean i vårat spex för dom. Så nu är det klippt med en kontorssax och färgat gult. Gräsligt men det ska fixas.
This is how it looks.


Jag är nöjd med vilken riktning det tog men kanske inte riktigt med resultatet.

RSS 2.0