Köttets lustar.

Sitter här och facebookar och zappar genom våra tv-kanaler som nu är några fler än förut och råkar se att vi har alla kanaler. Inklusive dom som visar porr på natten. Och det är inte vilken porr som helst. Det är svensk porr just nu.
Och inte vilken som helst, utan Köttets Lustar från 2005.

Köttets Lustar:
"Svenske porrkungen Mike Beck överträffar sig själv med denna skrämmande eggande och dråpliga hyllning till Hollywoods klassiska skräckfilmer. En film som kommer att får dig att både skrika av fasa och stöna av vällust."


Bättre bild fanns inte, så ni får face the facts att jag kommer att visa er filmen någon gång. Den måste ses.


Dr Frankenstein försöker få monstret att vakna (och nej, inte kuken, utan en människa med galet mycket smink och shit, han ser ut som i riktiga filmen) men lyckas inte. Igor (med knölig rygg och allt) funderar då på vad han ska göra och hittar en porrtidning. Han flashar den för monstret som får stånd men fortfarande sover. Då ringer dom en hora som kommer dit och klär av sig. Han får då världens största bånge som hon går ner på. Jag kan bara anta att det är en dildo, men den ser lika plastig ut som hans knöliga Frankensteinmask som han har på sig (komplett med skruvar, ärr och en dumblick).
Nu knullar dom och det ser bara jättesjukt ut.


Såhär såg han ut fast värre.

Jättesjukt.
Han kom nu också, och jag kan bara anta att det var en vattenslang med passande vätska bakom dildon, det såg så ut.
Jättesjukt.

Nej men den här måste jag tvinga alla mina kompisar att se, det kan vara den sämsta filmen jag någonsin har sett. Det är hysteriskt roligt. ( Nästa kapitel är i Cleopatras grav och dom blir kåta av plastormar, så jävla roligt)
Fantastiskt! Nej men det här blir bara bättre och bättre.. nu vaknar en mumie, fullt i bandage och med ett ansikte som i the Mummy och dom börjar suga av honom. Alltså jag dör. Ni måste se den här filmen!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hej! Det är klart du får komma med tips fastän du inte har barn : ) Hur menar du att vi ska ta bort leksaker? Om han t.ex. har en leksaksbil som han gör sönder eller drar ner saker med så kan det bli så att han inte får ha den bilen. Efter att ha varnat om det först "forsätter du så får du inte ha bilen eftersom..", De ska alltid ska ha chans att göra rätt och förstå varför det andra är fel.

Grejen är väl just det, att de ska förstå att vissa saker är fel och de inte alltid har kunskap för det. Det handlar ju inte om att de ska göra som vi säger hela tiden som någon robot, vad vi än säger. Det är skitviktigt att ha en egen vilja och att få trotsa utan att det blir konsekvenser hela tiden. För då blir det någon sorts rädsla istället för ett samförstånd. Men som sagt, vissa gånger så tar vi bort saker eller som hos svärmor häromdagen, att vi tar bort honom från leksakerna. Gör han oss illa så får han inte vara med oss utan då får han leka någon annanstans. Det som är trixet är att behålla humöret, man får bli arg men det får inte gå till överdrift, man får inte hugga till för minsta lilla även om man är trött och less. Man måste vara pedagogisk även om man känner sig både retad och nedtryckt av sitt eget barn. För barn är aldrig elaka för att vara elaka utan de han alltid en anledning till att göra på sitt sätt.



Jag HAR underbara barn : )



Sen att ta bort en leksak helt för att de inte gjort som man sa en dag. Det funkar inte, eftersom barn inte kan komma ihåg och känna med en situation som hände igår. Iaf inte en 3-4åring.



Jag vet inte hur det är i teatergruppen men jag kan anta att det är skitsvårt för barn att göra enligt anvisningar sådär. Egentligen tycker jag inte att teater passar för barn, säkert för vissa men inte för andra. Är någon och stör hela tiden så kanske det inte är något bra forum för just det barnet. Om man är rastlös och pratig som barn så är man, då kanske det hela inte blir så roligt heller om man körs ut hela tiden. Leka är ju vad barn ska göra.

2008-12-23 @ 12:15:22
URL: http://sapho.bloggagratis.se
Postat av: Jacob

hahaha..!

2008-12-23 @ 14:14:01
URL: http://jacob1.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0