Its an outrage!

Här far man hem till Sundsvall i godan ro, för att socialisera och gud vet vad, och vad händer?

Jo, tandläkaren händer! 615 jävla kronor! Nu går det utför!
Min tur började redan igår, jag var hos Jocke och spelade spel, och i sista monopolgamet så var jag så bäst, ägde både Centrum och Norrmalmstorg och hade flera hus på båda. Och tro inte att jag då har sån otur att jag varje gång går på någon annans hotell, men inte en enda gång kliver någon på Norrmalmstorg. Om dom hade gjort det hade jag fått typ 26000 och knäckt alla, men det hände liksom inte! Och till råga på allt satt Jocke och Niklas och var sådär söta och äckligt lyckliga! Och nej, jag är inte alls bitter!

Men på vägen hem så såg vi en tvättbjörn!


Sundsvall by day, den röda "ringen" är ,mitt hus.

Har också varit och sett Lilla Dorrit och vipat in mig på premiärfesten, det var skitkul och ett jävla fylleslag. Det resulterade i att jag kom hem halv tio på morgonen, och att jag på festen (tydligen efter vad jag har hört och kommit ihåg) hann med allt från bastu till attack-kom-ut-ur-garderoben-samtal med en ung kille i föreningen. Inte på samma gång dock. Men en trevlig kväll med mycket sprit. Och ja, karaoke naturligtvis!

Så det är inte så mycket mer jag har hunnit med, idag blir det väl hänga lite med folk så får vi se när jag far ner. Lutar åt tisdag nu.
Men var inte oroliga i Stockholm, jag är snart tillbaka!
Tata

Kommentarer
Postat av: Veronica Larsson

Tjenare Johan! Ja Olivia kom hem till oss i januari. : ) Ja läs gärna min blogg, jag skiver när jag hinner. Hurru jag såg dig nog på So you think you can dance! Precis innan tänkte jag "men varför är aldrig Johan med på det här" så precis då svichade du förbi!! Hyffsat paff jag blev. Vad var det för dumheter att inte ta dig hela vägen! Men fan va långt du kom iaf..se vad duktig du är!!!! Stolt jag blir ;D Kom gärna å hälsa på! Massa kramar!

2008-06-10 @ 16:01:30
URL: http://sapho.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0