Kommunikation och Inspiration

Kommunikation:

Det är inte det lättaste i dagens samhälle. Speciellt inte med mig. Det är så att jag, till skillnad från medelsvensson, i princip aldrig har bytt telefon. Och när man inte byter telefon så har man en som blir gammal. Det har jag.
Och nu har den blivit senil också. Vissa funktioner är helt bortglömda samt vissa grundförutsättningar. Den viktigaste just nu känner jag är själva tekniken när det ringer.

För när det ringer till mig så stänger telefonen av sig, och det känns lite 1983 för mig. Speciellt när jag inte kan se vem som har ringt sju gånger och den har stängt av sig lika många.
Men om jag skulle få för mig att chansa på vem som har ringt, så har den även anammat den fantastiska systerfunktionen att den stänger av sig när jag ringer också. Det är liksom 2008. Inte okej.
Så lämna ett meddelande eller sms så vet jag vad ni vill.


Ungefär såhär gammal är min telefon.

Inspiration:

Som jag tidigare nämt så är det så att mina päron renoverat mitt gamla rum för att sno det till sig själva. Och det är väl semiokej eftersom att jag ändå har som plan att bo någon annanstans i resten av mitt liv.
Men fick just veta (efter att mamma ringt arton gånger och jag försökt ringa upp lika många gånger) att det är tapetserat klart och att det blev en massa våder över. Så hon funderade på (eftersom hon är lika anal och pedantisk som mig) om vi inte skulle tapetsera om här.

Och jag vet visserligen inte hur länge jag får bo kvar, men både mor och jag var överrens om att två månader med snygga tapeter är bättre än två månader med fula. Jag tror vi tog ett stort kliv i våran relation där faktiskt. Och jag ser fram emot en eventuell renovering. Måste bara snacka med the Commander in chief.


En fondvägg kanske? Det tror jag skulle få min lägenhet att se ut sådär!


Kommentarer
Postat av: Jacob

ja men precis,kören o lamporna gör d haha =P

2008-11-18 @ 20:18:39
URL: http://jacob1.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0